Nogometna zveza Slovenije je z današnjim dnem sprejela odločitev, da prekine vsa tekmovanja pod svojim okriljem.

Po razglasitvi pandemije in vse strožjih ukrepih pristojnih, so se tudi v vodstvu NZS odločili, da odpovedo vsa nogometna tekmovanja.

Tako so odpovedane med drugim Prva liga Telekom Slovenija, 2. in 3. nogometna liga, Pokal Slovenije, ženska nogometna liga in vsa druga tekmovanja, ki jih organizira NZS.

Tudi vodstva MNZ Murska Sobota in Pomurske nogometne lige so danes sporočila, da so lige pod njihovim okriljem odpovedane. 

Se bo liga nadaljevala v aprilu?

V NZS so ocenili, da je morebitno tveganje okužbe previsoko, da bi se nogometna tekmovanja nadaljevala, zato so z današnjim dnem prekinili vsa tekmovanja pod svojim okriljem, poleg tega NZS priporoča tudi prekinitev vseh treningov za vse mlajše in mladinske selekcije.

Ukrep za zdaj velja do konca marca, delovanje NZS na ostalih področjih pa bo med tem časom potekalo nemoteno, vendar v skladu s priporočili in odredbami države. Ker se razmere hitro spreminjajo, bodo še naprej pozorno spremljali situacijo in v skladu s tem sprejemali nadaljnje ukrepe, so še sporočili v slovenski nogometni zvezi.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Busybee (nepreverjen)

Hura Df trikrat hura vsaj mesec dni te garantirano nobeden nede posiljeval z Muro!! Vse ti rit ploska!!

Starejše novice