V vrstah črno-beli so lahko zadovoljni s štartom v novo sezono, zadovoljni pa so lahko tudi s tem, da igre njihovih nogometašev niso spregledane.

Nino Kouter je še drugič zapored prejel vabilo Matjaža Keka na reprezentančno akcijo, ki sledi po tekmah 6. kroga v PLTS. Poleg njega pa je na Kopališko 45 prišlo še kar nekaj drugih vabil. 

V mlado reprezentanco so tako vpoklicani Jan Gorenc, Tomi Horvat in po novem tudi Kevin Žižek. Na spisku reprezentance do 19. leta starosti sta se znašla Kai Cipot in Luka Marič, ki je na seznamu igralcev na čakanju. 

Tridnevne priprave bo opravila še ena selekcija reprezentance do 19 let, sestavljena iz mlajših igralcev. Član te selekcije je tudi Vito Štrakl, na seznamu igralcev na čakanju pa je Žan Žaler. Žan Buček je na seznamu igralcev na čakanju za selekcijo Slovenije do 17 let, ki bo 8. oktobra odigrala prijateljsko tekmo z vrstniki iz Avstrije.

Preberite še

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Nino Kouter vedno bolj samozavesten na veliki tekmah. Med igro razmišlja hitro, v vsakem trenutku ima dve do tri rešitve, tudi hitrost je dokaj dobra, ima odličen strel od daleč, tehničar, ne boji se situacij ena na ena, znajde se v mat pozicijah. Reprezentančne tekme ga lahko izstrelijo na veliko nogometno sceno. Samo tak naprej., pred sabo ima še vsaj pet let igranja na top nivoju, upam, da mu uspe priti v kakšno ligo petice. Ima potencial za vrhunske lige.

afta he (nepreverjen)

Nino je bil vedno dober in borben sedaj pa je odličen. Samo tako naprej., Igra s srcem in dušo za svoj klub. Takšen pristop bi morali imeti vsi ki igrajo za Muro.

njiva

Tako je se ka sta pravla je res,borben,hraber in špila z srcon in dušo za naš klub.Poznan ga še kak čondraša,da se je kak 5,6 let staro dete naganjo z nami na treningaj in že te je kazo svoje izredne sposobnosti in nas na trenutke tak obračo,ka smo samo letali okoli njega.
To nemo nikdar pozabo in ge koli de špilo v prihodnosti(guči se ka de šel furt),vedno mo s tebov in ostani takšen kak si.

Starejše novice