Včeraj je bilo jasno, da je Mura razprodala vse karte, ki jih je prejela s strani NK Maribor za, kot kaže, vroč prekmursko-štajerski derbi. Ker stadion še ni razprodan, si lahko vstopnice za tekmo zagotovite preko spleta.

Namreč pogled na potek prodaje pri spletnem ponudniku kaže, da so vstopnice za tekmo na voljo še na vzhodni in zahodni tribuni mariborskega stadiona. Tako je na vzhodni tribuni na voljo še okrog 700 vstopnic, čez 1600 praznih sedežev pa na morebitne kupce čaka na zahodni tribuni.

Kot je znano bodo črno beli navijači v celoti zavzeli severno tribuno Ljudskega vrta. V kolikor bi se želeli smiselno priključiti gostujoči armadi navijačev, vam priporočamo nakup vstopnic na zahodni tribuni, in sicer v sektorjih H, G, F in E (v prav takšnem vrstnem redu). 

Namreč ta del zahodne tribune se nahaja najbližje severni tribuni, ki bo v soboto bržkone predstavljala najglasnejši del stadiona Ljudski vrt. V sektorju H zahodne tribune je bilo zjutraj na voljo okrog 190 sedežev, sektorju G okrog 420 sedežev, sektorju F okrog 380 sedežev in sektorju E okrog 180 sedežev.

Ne dvomimo, da je določeno število Murinih pristašev že izkoristilo možnost spletnega nakupa, zato se bo dva tisoč navijačem na severni tribuni priključilo še neznano število črno belih po ostalih sektorjih stadiona. Lahko se upravičeno vprašamo ali ni povsem izključen scenarij, po katerem bo sobotni derbi spremljalo več gostujočih kot domačih navijačev. Je torej dvoboj na tribunah že odločen?

Black Gringos z novim transparentom vabijo v Maribor

Vročica pred sobotnim dvobojem se stopnjuje, svoje pa k temu dodaja tudi navijaška skupina Black Gringos. Ti so namreč ponovno izobesili velik transparent in nanj napisali enako sporočilo, kot na tistega pred dnevi v centru mesta.

Vstopnice za tekmo lahko kupite tukaj.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
..............! (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Začne se prekupcevanje jas jih mam 20komadov ce koga zanima

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Joj kako bo bolelo, ko boste šli domov. MARIBOR!!!!!!!!!!!!

MuraSampion (nepreverjen)

Kak bo se vas kda boze doma zgubili??

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Samo naša Mura (nepreverjen)

Bolj kot vas,ko ste dobili 4 komade?

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Živaistina (nepreverjen)

Kak bo bolelo, ko vas Muraši sredi Maribora preglasijo :)

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Gustek (nepreverjen)

Maribor sampion

..............! (nepreverjen)

Rabi gdo karte med bedake soboške

Za napredek (nepreverjen)

Vsem navijačon Mure samo telko van poven, ne nasedajte primitivnin komemntatorjem, ne odgovarjajte na provokacije. Kulturni, pametni komentatorji komentirajo normalno, keri pa tou nejso naj se sami najdejo pod ten člankon.

..............! (nepreverjen)

Hahahavecje provokatorji niso kot vi soboski gnoji

In reply to by Za napredek (nepreverjen)

Gustek (nepreverjen)

Pa vi ste občine pedercine nafta zakon

Starejše novice