Po neuradnih informacijah naj bi se nizozemski investitorji dokončno odločili, da v murskosoboško Muro 05 ne bodo investirali.

 Nizozemski investitorji, SKY Global, ki naj bi bili rešitelj težav Mure 05, naj bi se dokončno odločili, da v murskosoboškega prvoligaša ne bodo vložili denarja. Predsednik nogometnega kluba Mura 05, Miroslav Topič, sicer trdi, da še zmeraj čaka dokončni odgovor Nizozemcev, vendar je sodeč po govoricah tudi sam že izgubil upanje v nizozemske investitorje ter obupano išče nove rešitelje Mure. S pomočjo Andreja Geilinga naj bi sedaj pomoč iskal tudi pri Angležih, poročajo še na pomurje.si.

Več sledi

S spleta

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
komentator

Ne ven kak še sploh što verjame ka do nizozemci ka jvložili. Če bi ščeli bi že vložili. Zadnji rok se je pa že petkrat premaknil. Nazadnje je bil do novega leta... Tak ka samo malo mutavi še v to verjame. ENOSTAVNO NI VEČ REŠITVE. Namreč mura je dolžna milijon evrov in potem potrebuje še kakšnih 200 000 da dokonča sezono. Denar se je že vse porabil, sezonske so prodane, tak ka sploh denarja ne bo letos. ZDAJ SE SAMO ŠE LAHKO PSRAŠUJEJO KDO BO IGRAL? ALI MLADINCI ALI PA NEKATERI PREOSTALI ČLANI KI PAČ NE BODO PLAČANI. Kdo bo trener?? sAMO UPAN KA NEDE TRENER CIFER. ZA MENE je on glavni krivec hehe. NAmreč pod njegovim trenerskin nesposobnostmi so igralci izgubili vso zagnanost, začeli izgubljati in s tem se je izgubil tudi nizozemski denar :).

goX

tooo Anglija!!

bojci19

Italija, Nizozemska, celo Afrika, sedaj Anglija,,,,pri vsaki taki zgodbi se je že na samem začetku vedelo, da je samo zgodba! Tisti ki misli da je tukaj kaka možnost je zelo naiven.

zima.bela

Probajte pri Zokiju in Janezu - rabita velik pralni stroj!
Samo, je že prepozno!

elanino

Pa naj še kdo pove da nismo mednarodni klub! Tri države so iz skupine velikih 5 lig. To še Maribor ni sposoben. Maribor je lokalni klub ki ga financira samo lokalno mariborsko-štajersko okolje, mi pa smo internacionalni.
Mimogrede, Topič ti raje v Angliji išči novo bivališče ker v Murski Soboti nimaš več mirne prihodnosti. Uničil si edino pozitivno stvar velikega dela pomurcev.
Žal, moje sožalje vsem zvestim navijačem. Imamo pokojnika ki je žal že nekaj časa klinično mrtev.

tjas7greg

JAZ PA UPAM KA DE CIFER TRENER :)

sport-billy

g.Topič, tij še lejko samo v Ormože pomouč najdeš!

fata

Če se bo zgodil črni scenarij bosta za to kriva Topič in župan Štihec, ki ga je podpiral in verjel njegovim lažem. Sedaj je zadnji čas, da bosta tudi za to odgovarjala saj sta najmanj 4.000 ljubiteljev nogometnega kluba Mura imela za norca. Ta klub imamo navijači zelo radi in si ne želimo da bi izpadel iz prve lige! Topič boljše da se ne prikažeš na ulici GOTOF SI!

elanino

Naš župan se bo lahko pohvalil da je za časa njegovega županovanja Mura 2 X propadla. Leta 2005 in 2013. Žalostni rekord. Očitno naš župan nosi slabo karmo za naš klub.

picek

Prej ka do muraši začali švercate orožje v afganistan za pejnaze s kerimi do pokrili stroške. no tao mi je pravla krava kera je kokodakala na sosidovoj dreve :) lejko noč

lethal lexi

Eh pa skoz kda z nekšimi x državami vo pridejo bi lahko vedeli da je nategancija
Glih Nizozemce, Italijane,Angleže itd zanima Mura iz MS to so pravljice za lahko noč. Že kda so omenili kao investitora z Nizozemske san pravrla ka je to isto kak Božiček

no-limits

Zanimivo je, da so dobili več kot 400.000,00 od evrope, nekaj je ze dala NZS , vendar igralci niso dobili nič. Dolg je se vecji(ne vem kam je slo 400 , če se dolg ni zmanjšal)
To mara uspeti samo exstra strokovnemu vodstvu ....
Poleti, ko smo bili tak bum z uvrstitvijo v evropo in tega vodstvo ni iskoristilo, ne z kakšnim novim sponzorjem, ne z prodajo igralcev ...
Občina in župan , ga pa še pomagata izvoliti na skupščini ....
Počasi začnem razumeti domače gospodarstvenike .... tudi jaz, če bi imel denar, ga sigurno ne bi dal tej garnituri sposobnežev ...

RobertH

nemo nika pisal ka me je sran....

goX

abramovič de čelsijove mladince se pošilo ka do špilale..

BuLsHiT

no limits vej je pa od zacetka znano ka ide penez od evrope za tistiva kredita od komunale pa vivat ali sto je drugi biu

RobertH

Ker ni upanja za našo preljubo Muro predlagam za protest k odstopu predsednika Topiča....Druge izbire nimamo....!

no-limits

BuLsHiT meni je kristalno jasno ka se dug oziroma posojilo mora vrnoti ...
Samo zgleda, ka so oni k dugi nej cuj steli posojilo ... ker bi se zdaj moral dug zmanjsati .....

komentator

V ponedelek prvi trening? Što de trener? Cifer hahahahaha. Cifer jih je pripelo v drek pa v dreki do ostali in de z njimi šel verjetno v peto ligo z mladincami. Tandem CIfer-Topič največja krivca za propad mure.

MuciChico

V ponedeljek nede treninga ker ga g. Topič ne dovoli. Neuradna informacija z zanesljivih virov. Draga skupščina in člani MURE05, keri ste glasovali na skupščini pa ste zajebali klub.Se še spomnite besed tudi župana, da zaupa tujim nizozemskim investitorom. Mnogi so meli prav tu na forumi ka so pravli, ka majo menedžerske interese preprodaje igralcev. Malo so se zajebali saj ma večina igralcev svoje menedžerje.Te pa jih je še Topič zajebo s šenkanjem Fajiča. Totalno nesposoben za predsednika, samo on si ga je san nastavo.

RobertH

Ljubim Muro nisem kriv,ljubil jo bom dokler sem živ....samo nekaj me j....

Vipko
Truplo

Najbolje, da se vse enostavno razpusti, klub preimenuje v neko normalno ime in ne npr. RK (rekreativni klub) Mura 09, podre pol stadiona, ker se takšna kapaciteta ne rabi in klub začne nastopati, vendar da vsaj 20 let več ne gre višje, kakor je 3. liga. In bo mir!

no-limits

Pa tudi tema o Mura 05, se lahko prestavi v rubriko kronika ali komedija.
Ker to nima veze s sportom ..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice