FOTO: Facebook stran Proelium
Mariborčanka Dominika Čonč, ki je leta 2015 nosila tudi dres Pomurja, je poskrbela za enega najbolj odmevnih prestopov v slovenskem ženskem nogometu. Okrepila je vrste italijanskega velikana AC Milana.

Nekdanja nogometašica Pomurja se v italijansko prestolnico mode seli iz španske Malage, kjer je zbrala 30 nastopov in dosegla dva zadetka, pred tem pa je bila v Španiji članica Espanyola. V svoji karieri je v Sloveniji poleg žuto-plavih oblekla še dres Krke in Maribora, igrala je tudi na Danskem, bila je članica Fortune Hjørring.

Čončeva, tudi slovenska reprezentantka, je s klubom iz Milana podpisala enoletno pogodbo, igrala pa bo pod taktirko Maurizia Ganza, nekdanjega napadalca Rossonerov. 26-letna Mariborčanka je šesta okrepitev kluba iz prestolnice Lombardije.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Culle (nepreverjen)

Samo pol sezone je bila članica Teleinga?

Forza Italia (nepreverjen)

Bravo Milan

sijo1972 (nepreverjen)

Čestitam za prestop in želim uspešne igre v AC Milanu!

Tozo
Gost42 (nepreverjen)

Žalostno od vas, da si v vašem članku ne zasluži, da bi zapisali njeno ime. Samo nekdanja nogometašica. Mislim, da si popolnoma vsak človek zasluži, da se ga naziva z imenom.

Beriberi (nepreverjen)

Saj piše, kdo je!

In reply to by Gost42 (nepreverjen)

Gost42 (nepreverjen)

Ja, ampak v začetku pa ni pisalo.

In reply to by Beriberi (nepreverjen)

Soundblaster (nepreverjen)

Copy / Paste . Nej se njemi dalo preveriti.

In reply to by Gost42 (nepreverjen)

fwe (nepreverjen)

Mariborčanka Dominika Čonč, ki je leta 2015 nosila tudi dres Pomurja, je poskrbela za enega najbolj odmevnih prestopov v slovenskem ženskem nogometu. Okrepila je vrste italijanskega velikana AC Milana. piše ime tak za info

Starejše novice