FOTO: Jure Banfi
Domžale ostale brez trenerja.

Mura bo po reprezentančnem premoru prihodnji četrtek odigrala zaostalo tekmo z Domžalami, ki jih zaradi slabih rezultatov zapušča trener Simon Rožman. Domžalčani trenutno v Prvi ligi Telekom Slovenije zasedajo nehvaležno zadnje mesto

Razhod po treh letih

Rožman klop Domžal zapušča po treh letih sodelovanja. Vodenje kluba je prevzel 1. septembra 2016, ko je zamenjal Luko Elsnerja. V tem času je Rožman Domžale vodil na 134 uradnih dvobojih, na katerih je zabeležil 67 zmag, 32 remijev in 35 porazov. V letošnji sezoni so Domžale odigrale sedem tekem in zabeležile tri remije in štiri poraze.

In ravno ta rezultat je bil vzrok za odhod Simona Rožmana, ki je v sporočilu za javnost med drugim zapisal, da je odhod z mesta glavnega trenerja članske ekipe njegova dolžnost in odgovornost, ki jo nosi do kluba.

Celotno sporočilo Rožmana preberite v nadaljevanju:

"Menim, da smo v treh letih naredili izjemno delo. Na vseh ravneh delovanja smo se približali najboljšima kluboma v Sloveniji, odigrali 16 evropskih tekem, osvojili pokal Slovenije, se zelo razvili in hkrati občutno napredovali. Mislim, da smo s sodelavci postavili prepoznaven model igre in imeli svoj DNK, ki je poznan in cenjen tudi širše. 
''V vseh teh letih sem v NK Domžale delal s srcem, dušo in vso energijo, ki jo premorem, za klub, sodelavce in igralce. Domžale so postale moj drugi dom, mesto, kjer sem se odlično počutil. 
''V začetku letošnje sezone ne dosegamo želenih tekmovalnih rezultatov, zato je odhod z mesta glavnega trenerja članske ekipe moja dolžnost in odgovornost, ki jo nosim do kluba. Jaz odgovarjam za rezultate, v tem trenutku pa je potrebno nekaj spremeniti. ''Zahvala klubu za priložnost in podporo ter razumevanje, vsem sodelavcem za strokovnost, lojalnost in izjemne medsebojne odnose. Našim privržencem za prepoznavanje naših prizadevanj in podpore, ki jo je bilo čutiti na vsakem koraku. Hvala vsem igralcem za predano delo in veliko odličnih iger. 
''V prihodnje vsem želim obilo sreče in uspeha. Hvala, rumena družina!"

PREBERITE ŠE

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ultr. (nepreverjen)

Naslednji nasprotnik Mure vas bo na suho nategnil :-)

Starejše novice