FOTO: osebni arhiv igralke
Nogometašicam Pomurja se ni uspelo prebiti v nadaljevanje UEFA Lige prvakinj, ki ga je s Sankt Pöltenom lovila tudi Mateja Zver. Prekmurka je v Torinu srečala tudi Cristiana Ronalda.

Tudi Mateji Zver se s šestkratnim avstrijskim prvakom ni uspelo prebiti v drugi krog UEFA Lige prvakinj, ki so ga neuspešno naskakovale tudi Pomurke.

Krilna napadalka iz Gornje Bistrice je morala s soigralkami priznati premoč Juventusu. Črno-bele so na domačem igrišču slavile z rezultatom 4:1.

Serijskim prvakinjam Avstrije tako ni uspelo ponoviti dosežka iz minule sezone, ko je klub prvič v svoji zgodovini zaigral med šestnajsterico najboljših evropskih klubov. 

Na prvi tekmi gol in dve asistenci

Se je pa slovenska reprezentantka izkazala na prvi tekmi z Bešiktašem, ki ga je Sankt Pölten premagal s kar sedmimi zadetki razlike.

Mateja je mrežo turškega prvaka zatresla že v deveti minut, v nadaljevanju prvega polčasa pa je podala še za dva zadetka Stefanie Enzinger

Na prvi tekmi po poškodbi stegenske mišice, zaradi česar je izpustila nekaj pripravljalnih preizkušenj, je odigrala prvi polčas.

Mateja Zver in Juan Cuadrado.
FOTO: osebni arhiv igralke

Pozdravil jih je tudi Cristiano Ronaldo

Čeprav v finalu kvalifikacij niso uspele presenetiti Juventusa, bo turnir v Italiji ostal v lepem spominu.

Slovenska reprezentantka je s soigralkami bivala v vadbenem središču Juventusa, v katerem so srečale največje zvezdnike torinskega kluba. Tudi Cristiana Ronalda.

Portugalec se je odzval vabilu za fotografiranje. »Ko sanje postanejo resničnost. Hvala, Cristiano Ronaldo,« je Mateja zapisala ob fotografiji.

Juventus poln zvezdnikov

Črno-bela zasedba iz Torina v svojih vrstah premore celo plejado zvezdnikov, pa tudi zvezdnic, ki so nosilke več evropskih reprezentanc. 

Cristiano Ronaldo tako ni bil edini vidni član Juventusa, ki so ga dekleta srečala tekom kvalifikacijskega turnirja, na račun objavljene fotografije pa so se znali pošaliti tudi pri NZS.

Na Instagram profilu Ženski nogomet tako lahko vidimo fotomontažo, ki prikazuje, da se je pravzaprav Cristiano Ronaldo pohvalil z objavo skupne fotografije najboljše slovenske nogometašice.

Posrečeno, kaj pravite?

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Cheap_

hmmm... Kda si pa ge šlapsline na štrumfle obüjen se pa lidgej norca delajo... :)

Mikimqus (nepreverjen)

Saj je za bruhati

In reply to by Cheap_

Starejše novice