Tjaša Tibaut se seli v Italijo.

Tjaša Tibaut, dosedanja članica ŽNK NONA Pomurje Beltinci, se bo prvič v svoji karieri preizkusila na tujem. S skupno 319 zadetki najboljša strelka slovenskega prvenstva se je pridružila italijanskemu Tavagnaccu, ki se bori za obstanek med prvoligaši in jesenskem delu sezone zaseda predzadnje mesto lestvice.

Selitev v tujino edina opcija nadaljevanja kariere

Nekdanja reprezentantka Slovenije je s Pomurkami osvojila sedem naslovov državnih prvakinj, zadnjega v minuli sezoni, ko se je po kratki epizodi v Ljubljani vrnila med rumeno-modre.

"Pomurje je klub, ki bo vedno v mojem srcu. Glede na to, da sem se po koncu študija odločila, da bom še nekaj let posvetila nogometu, je bila selitev v tujino edina opcija za nadaljevanje kariere. Osvajanje lovorik v Sloveniji je postala rutina in zato je tudi motivacija na tem nivoju z leti padla," ob slovesu od matične sredine sporoča izkušena napadalka.

Že danes prva preizkušnja

Tibautova bo v Italiji povečala slovensko kolonijo, prestop v klub, ki domuje blizu Vidma, pa bo nova stopnička v bogati karieri tridesetletnice.

"Selitev v tujino je nov izziv, ki mi bo dal novo želeno izkušnjo. V Italiji se želim privaditi na višji nivo igranja, odigrati čim več uspešnih tekem, izkoristiti vsako priložnost, ki se mi bo ponudila, ter ekipi pomagati do čim več zmag," zaključuje priljubljena Tibi.

Izkušena Prekmurka se bo v ekipi Tavagnacca pridružila še dvema Slovenkama, Niki Babnik in Lari Ivanuši, že danes pa jo čaka prva preizkušnja. Tavagnacco se bo v Trstu pomeril z aktualnim prvakom Juventusom.

FOTO: BRous/ŽNK NONA Pomurje Beltinci

S spleta

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
SPIZDITI V TUJINO (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Najlepše, ko te eno ubogo Prekmurje spravi na neko kvaliteto, potem dvigneš rit in spizdiš služit sebi v žep v tujino. Nimam nič proti ampak, dosedanji klub mora dobiti povrnjene vse stroške drugače odhoda ne bi smelo biti.

Lana23 (nepreverjen)

http://g?tm????.?om - spl­etna st­ran za zme­nke za o­dr­asle, ki že­lij­o na­jti pa­rtne­rja za s­e­k­s

In reply to by SPIZDITI V TUJINO (nepreverjen)

alkimist

Najboukše ka ostane v Prekmurji in počaka ka tebi zdravje pukne (v glavej si že zaj kesen, fizično pa pitaj boga) in ti prek sociale puca rit, a? Privošči dobromi športniki razvoj in uspeh ali pa vgasni.
Bravo Tjaša, na toj naši nevoščljivi grudi v zadnjon konci Slovenije odimo tudi lidje ka ti privoščimo in želimo vse dobro.

In reply to by SPIZDITI V TUJINO (nepreverjen)

za alkimist (nepreverjen)

Ona še pride pucat rit takšnim norcem kot si ti, počakaj pa boš videl čez nekaj let ko ji nogomet ugasne, zakaj pa potem ne ostane v tujini in se prikota nazaj v Slovenijo ?????
Sicer pa je rit pucati delo kot vsako drugo in lahko te je sram, da se iz takih norčuješ, ki rit pucajo (med. sestre, negovalke in mnogi drugi) čeprav si idiot ti ne želim, da bi ti kdaj bilo potrebno rit pucati, spomni se takrat na svoje norčevanje.

In reply to by alkimist

alkimist

Ne razmiš. Ti si končo osnovno šolo, naprej ti nej je šlo. Že bralno razumevanje ti dela problem, ge so še druge lastnosti. To ne pomeni ka te žalin, ampak si za več nej sposoben. Realnost, nej žalitev.
Kariera v tujini se ji je komaj začala, ti pa lapaš o najslabšon scenariji. Zakoj? Zato ka je iz Prekmurja?
Ja rejsan je to delo kak vse drugo in ga spoštujen iz dna srca. Tebi pač možgani ne dopuščajo razumevanja mojoga sporočila.

In reply to by za alkimist (nepreverjen)

za alkimist (nepreverjen)

Če te že zanima imam končan doktorat, naprej pa ne mislim polemizirat s tabo, je izpod mojega nivoja.

In reply to by alkimist

Smeh (nepreverjen)

Ti si v bistvi dr. ek nej? :D Jaki doktorat za seronjo.

In reply to by za alkimist (nepreverjen)

tujinaijn. (nepreverjen)

tou je socialisticno razmisljanje, vse naj povrne kar je drzava vlozila v njo. kr neki.

In reply to by SPIZDITI V TUJINO (nepreverjen)

travelers (nepreverjen)

Točno tak, to je socialistično razmišljanje tovariša Janše in komunajzarskih kamaradov iz SDS.

In reply to by tujinaijn. (nepreverjen)

žabari? (nepreverjen)

Ka pomejni tou - "kr neki" ???

In reply to by tujinaijn. (nepreverjen)

Smeh (nepreverjen)

Ti to resno? :D hahahahaha...Kakšno razmišljanje :D Tou te buje! Nej cilj vsakoga fuzbalera ali fuzbalerke je ka de cejli lajf špilo za Muro pa Beltince. Bravo.

In reply to by SPIZDITI V TUJINO (nepreverjen)

ČEZ LETA ....... (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ko pa pridejo leta in jo v tujini brsnejo v rit, potem pa seveda nazaj v Slovenijo na socialno pomoč.

df (nepreverjen)

DF ne bluzi pa ne delaj se pametnoga. Či ne privoščiš nekomi uspeh te zapri gobec.....itak pa vsi znajo ka si tij najvekši socialni problem v toj državi.

In reply to by ČEZ LETA ....... (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Who the *žaljiva vsebina je bila odstranjena* is Tjaša Tibaut?

fghfghjk (nepreverjen)

Ti piše v članki...

In reply to by ? (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Who the f.u.c.k is Tjaša Tibaut?

lolpop.. (nepreverjen)

lahko tudi reces z besedami lee sirk in ne bo zaljivo :)
fucking ne morem verjeti.

In reply to by ? (nepreverjen)

Strijc Džouže (nepreverjen)

Df nesnaga na kubik že palik nemaš drugoga dela kak forum smetiti.....aja 21 v mesci je še daleč...LAKOTA dela svoje klošar delat se spravi

Cigonj (nepreverjen)

Cejli zenski fuzbal v sloveniji je nej vreden ka se sploj sto trga s ten.... Bojte realni.... Boukse bi bilo to ogracek ligo ukiniti pa vloziti ta denar v muro in ostale sporte.... Te pa vidis rezultate ka zmagajo 12 proti 0...dajte se norca delati iz koj drugoga...

brezveze... (nepreverjen)

Fuzbal za ženske je isto kak ritmična gimnastika za moške. Nemren si predstavlati ka bi en moški s trakecami pleso ritmično gimnastiko, glih tak mi je slabo gda gledan tej možače napunjene z moškimi hormonami kak lejčeji po igrišči kak zarejzane kokoši. Pač neje vse za vse.

prekmurec75 (nepreverjen)

sadisticni komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice