Nogometaši Nafte so v 10. krogu druge slovenske nogometne lige gostovali pri ekipi Vitanest Bilje, srečanje se je končalo z remijem 2 : 2, tekmo pa je zaznamovalo tudi nešportno obnašanje gostujočih navijačev.

Disciplinski sodnik Roman Rogelj je imel s tekmo med Vitanest Bilje in Nafto precej dela. Glavni sodnik srečanja je namreč pokazal dva rdeča kartona, gostujoča navijaška skupina pa je med tekmo na igrišče odvrgla bakle in poskrbela za izdatno kazen svojemu klubu. Domača ekipa bo morala plačati 320 evrov kazni zaradi ssedmih rumenih in enega rdečega kartona, Nafta pa 1050 evrov zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijaške skupine. Celoten zapisnik lahko vidite spodaj

Zaradi nešportnega vedenja več igralcev ekipe VITANEST BILJE - na tekmi so prejeli 7 rumenih in rdeči karton, se na podlagi določil 9/1(3)., 25/1(11)., 26/1. in v povezavi s 13. členom DP, ND BILJE izreče denarna kazen v višini 320 € /z besedo: tristo dvajset evrov/. 

Igralec ekipe VITANEST BILJE Matija PUŠNAR je bil izključen v 39. minuti tekme zaradi brezobzirne igre, za kar je prejel drugi rumeni karton, zato se na podlagi določil 9/2(3)., 19/1(1). in 20. člena DP ter v povezavi s točko I.G.2 Splošnih navodil NZS - disciplinska politika organov vodenja lig NZS, igralcu za ta prekršek izreče kazen prepovedi nastopanja na 1 /eni/ prvenstveni tekmi. 

Igralec ekipe NAFTA 1903 Dino CVRTILA je bil izključen v 24. minuti tekme zaradi udarjanja s komolcem v predel vratu nasprotnega igralca, ko sta se borila za ugodnejši položaj na igrišču, zato se na podlagi določil 9/2(3)., 19/1(4). in 20. člena DP ter v povezavi s točko I.B.4 Splošnih navodil NZS - disciplinska politika organov vodenja lig NZS, igralcu za ta prekršek izreče kazen prepovedi nastopanja na 3 /treh/ prvenstvenih tekmah. 

Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja organizirane navijaške skupine oziroma njenih članov – navijači ekipe NAFTA 1903 so v 42. minuti tekme na tribuni prižgali dve bakli, v 81. minuti pa so tri bakle odvrgli na igralno površino, eno pa še minuto kasneje, se na podlagi določil 3/3., 6/1., 9/1(3)., 18., 25/1., 29/1(1). in v povezavi s 13. členom DP, ND LENDAVA 1903 izrečejo denarne kazni v višini 150 evrov za prižiganje bakel na tribuni, 600 evrov za odvržene bakle na igralno površino in 300 evrov zaradi predkaznovanosti (sklepi št. 37/8.8.2018, 42/29.8.2018, 43/5.9.2018, 48/14.9.2018 in 50/19.9.2018), enotna denarna kazen za navedeno kršitev in predkaznovanost pa znaša 1.050 € /z besedo: tisoč petdeset evrov/.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

NIČ ZATO SAJ PA MENI JE OB MOJI PENZIJI IN POBRANIH NAJEMNINAH TO DROBIŽ; SEM VELIK NAVIJAČ NAFTE IN BOM PLAČAL TOLE MIMOGREDE...

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

ker jaz sem debeli fukjenec car lendavskih goric

Trejza (nepreverjen)

DA STE DADIJI OD DADIJOF?‍♂️

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Opet si ga merim,,,,, 22 centimov, kda mi je mejki...takšnega man kak konj, škoda ka man tudi takšno pamet.

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Zaboravio zapisati ponekad ga trebam kad imam žurku sa psima poznat sam kao PASJI FRICELJ

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Pa kaj zaj če Cvrtile ne bo v kadru, saj imamo Roginića. pa ak bude potrebno i ja uskočim pa odigram koliko možem. Pamtite to sam ja prvak ex Jugoslavije u športu NEMAGA

zapomni si (nepreverjen)

To je izraz kvalitete Nafte.Nafta na ta način kot se zdaj obnaša in želi zmagovati je plod njegovega trenera in njegovih svetovalcev.Z takim pristopom , brez znanja in taktike se ne da zmagovati.

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Starejše novice