Nafta: Murko, Buzeti, Zemljič, Caban (od 80. B. Gerenčer), Ošlaj, Bunc, Mujakovič‡, Vasiljev, Čeh, Volaš (od 75. Repina), Miljkovič‡ (od 60. P. Gerenčer).

CM Celje: Mujčinovič‡, Andjelkovič‡, Dvorančič‡, Lovrečič, Bakarič, Horvat, Duspara, Gobec, Popovič, Rep, Štraus (od 51. Bezjak).

Rumena kartona: Caban; Popovič.

Za vodstvo z 0:1 je v 8. minuti srečanja poskrbel Dvorančič, ko je z glavo prelisičil domačega vratarja Murka. Domačini so pred koncem prvega polčasa le uspeli priti do izenačenja. Za 1:1 je v 35. minuti zadel Čeh.

V drugem polčasu, so na terenu bili bistveno boljši domači igralci.Sedem minut pred koncem tekme so domačini zabili zmagoviti zadetek. Vasiljev je izvedel kot z leve strani, Ošlaj pa je ob neodločni celjski obrambi z glavo zadel mrežo gostov.

S spleta

Komentarji (83)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sasa1000

znova smo kupili :P ajde 5000 euro trebas da radis :) ka tisto je gasilsko drustvo na slike kak neksa lendava pise? Tau je v Slovenije?

maz

BRAVO NAFTA!!!!

ktj100

O5 vam je dosadno? Ali ste res tako zakompleksirani? Na drugačen način ne moreš opozoriti nase? In pa sploh, prvo se nauči pisat v materinščini preden kaj sprašuješ...idiot

švabo

Vsebina komentarja

lendavcan

sasa1000 saj vemo vsi, da si izjemno zakompleksan. Sodeč po tvojem izrazoslovju, po tvoji slovenščini ter po tvoji mentalnosti, bi se po mojem mogel ti vprašat če si res v Sloveniji ;)

V tvojem postu sem naštel 8 pravopisnih ter slovničnih napak. Pa se zdaj vprašajmo kdo je iz Slovenije pa v Sloveniji ;)

švabo

vejpa sasa 1000 ka sploj komenteras naftine prispevkee...rajši jin čestitaj ka mii še dugo znan nemo vidli 1.lige nažalostt...

hydrant

preveč ne spremlja,
ali če je Nafta znova slavila , vse čestitke,
Mura05 ja na vejsi prva...

madzar

@švaba pomoje edini pameten komentar na tej strani keri je padel glede nogometa

tjas7greg

heheh, ka se štukate, radi se mejte, vej pa je veseli dezember.

cJEgan

bar lejko prvo ligo ge gledamo :)

xzft4

Bravo Nafta! Le tako naprej! sasa1000 zakaj komentiraš članke o Nafti zmeraj negativno ? Daješ občutek, kot da bi bil ljubosumen. Ko smo zadnji se norčuješ, češ da nas čaka druga liga, ko zmagamo pa je bila tekma prodana? LJUBOMORA JE KUR*A

sasa1000

v sobote ste pokazale svoje obnasanje!!! in se ne norcujem z nikoga ,ZA MARSIKOGA STE VI NEJ DEL SLOVENIJE!!!!!!!!!!!!!!!

serif (nepreverjen)

itak ka nafta kupila tekmo, kak pa bi vače lejko zmagale že 4 tekmo zapored. samo me zanima kelko te treba za eno zmago odšteto, bom mogel predsednika kluba pitate, ta sigurno zna!

ServiceCrew

ej ti kompleksaš sasa1000 pa o čem bluziš? daj pometi prvič pred svojim pragom pa pol bluzi dalje. če te boli, da samooklicani "ponos prekmurja" gnili v 2ligi in bo zaradi nesposobnega vodstva spet padel kot zgleda v nižjo ligo, ne seri po Nafti, ker ti niti Nafta pa niti Lendava za to nista krivi. o gasilskem društvu si lahko tiho, raje idi dokler ne zapade prvi sneg "pugrablaj vkuper kukoriče lijste, ka te lejko meli paper šou na naslednjen derbiji z bejlof krajno"

ServiceCrew

pa btw prvič poglej kak pišeš, pa se pol vprašaj če si TI del slovenije, želodec se mi obrača ko samo berem tvojo prekkurščino, kaj šele da jo poslušam :S,
a ti serif (glavni na vasi ziher aaa) jbg mi vsaj mamo s čim kupit tekmo; vi nažalost (kak komu) niti tega nimate ;)

serif (nepreverjen)

mi smo jih prodali pa kupili dosta da je še Suban po sobote odo :)) zaj pa več pejnez nega ka bi kakšo kupili.
sicer pa itak mi v Soboto smo velke siromake, ka nemamo za burek, dokeč ste vij madžare itak pune pejnez, pa na velko zapravlate!!!!!

serif (nepreverjen)

san pozaba v vašon jeziki napijsate, neven če boš razmo tau ka san napijso, naj ti napišem v TRDI SLOVENŠČINE ali mađarščine???

_cebelica_

Eeee dečki...nate ka van ge poven?Je..m(se opravičujem na izrazu)ge nafto pa muro pa vse ostale fuzbalske klube!!!!Dajte se raje pogučavat o življenjsko bolj pomembnih stvareh kere bi verjetno bole praf prišle!!

ServiceCrew

daj serif prevedi ;)

ServiceCrew

cJEgan kaj to? :)Tako lekcijo v navijanju, kak ste jo vi tu dobili? ali misliš kaj drugo? :)

serif (nepreverjen)

prav ma čebelica, najhujše je ka nešterne tou pisanje preveč resno zemejo.
ge malo podjebavlen, ali v vsen ka san napijso je zajebancija, moren malo drkate, drugače nejsan srečen :))))

ServiceCrew

od šerifa se ne pričakuje zajebancija :)

cJEgan

ServiceCrew to je skupina madžarskih ''kolegov'' iz lendave ter peščica pravih madžarov :)
In valda bli celi močni nej

lendavcan

cJEgan, jaz nisem član navijaške skupine, ti pa lahko zagotovim da so ti fantje iz Madžarske kar precej krepki fantje. Videl sem kako je policist na takratni tekmi Mure in Nafte dva Madžara poškropil s solzivcem, ona dva pa sta počela svoje še kar neprej. Kasneje sta povedala da so solzivci naše policije proti solzivcem madžarske policije voda ;)In jima ni bilo nič.
Zdaj pa primerjajmo, je kateri že okusil solzivec? Če je bo vedel o čem govorim.

TmicoH

ServiceCrew ja davlete vi lekcije v navijanju pa vašeh famoznih koreografijah itd :D pravi jebači ste ja.... Rajše bojte tiho kak eni tak drujgi... Pustite njin naj dale drkajo na mađare! jebat ga ljubaf je ljubaf :D

ServiceCrew

hehehehe pa vi ste zadnji keri se lahko o koreografijah pa izgledu tribune glasite ;)

mile82

lendavčan...prej ka je madžarski solzivec bole močen...hahahahahaha...pravi dedi tou morejo bite tej madžari, ka jin je nika nej:)....pa vrvlen ka so tej dečki vredi vači...
Ka se pa tiče samih lendavčanov...gda so tej pojđe z vami ste madžari, na reprezentančih tekmaj se pa prelevite v 100% Slovence...kak van bole ustreza...ko neki Italjani. Pa ka nemo dale...pfuj...lejko pa post preveden v trdo slovenščino, či što ne razmi:)

ServiceCrew

hehe
ti že veš ;)
kaj te vi ko z cigani hodite na repko ste tudi avtomatski vsi cigani????

mile82

strah ima velike oči;)

xzft4

Nič ne boli tako močno, kot lahko boli ljubosumje. Na začetku ste se nam ponosno drli "mađari" , sedaj pa nam zavidate ko so na naših tekmah pravi madžari ? Prvo pred svojim pragom počistite, ker če bi Nafta propadala finančno tako kot Mura bi se zbiralo denar in na vse možne načine pomagalo. Kaj pa delate vi? Drug na drugega kažete prste v nekem krogu, medtem ko Mura05 tone.. sram vas je lahko. Dajte nam že enkrat mir. Vsak članek o Nafti ali Lendavi pljuvate. Kje je zdaj sasa1000 z izjavo: "Mura v prvo ligo, Nafta v drugo ligo" ?

goremageddon

cJEgan jaz tudi čakam na tekmo Nafta:Mura. Ker mi kar nekaj KRETENOV z Murske Sobote gre pošteno na živce. Ja BG vi sploh niste pravi ultrasi. Možno 5-6, ostali so pa itak DECA BREZ PRIHODNOSTI. Ne zamenjujte privat življenja z tekmami oz. navijaštvom, če razumeš kaj mislim z tem povedat.
Ker sem opazil, da vi gnjavite pa izzivate na vsaki žurki,koncertu,itd.

sasa1000

MOJE ZADNJE PITANJE : ALI JE TAU SOBOTA INFO? ALI LENDAVA INFO?
ALE NEMATE TAN NEKSE LENDAVA NET? KAK LEJKO NEKA GOR DAVLE TE Erik Kavaš???KA SPLOJ Z SOBOTO NEMA VEZE .ZDAJ PA VSI SKACTE PO MENE KA BLUZEN NEKA ;)PO MOJE JE TAU SOBOTA INFO (IN ZADEVA MURSKO SOBOTO IN SOBOŠKO MURO NEJ PA DRUSTVO IZ LENDAVE SRAMOTA!!!!

xzft4

sasa1000: Sobota info je ime največjega POMURSKEGA spletnega medija. Seveda imamo tudi Lendavčani spletne strani, vendar je Sobota info globalen medij za vse nas. Kaj ti je kriv Erik Kavaš? Zame osebno je odličen fotograf in cenim, da objavlja slike Naftinih tekem. Očitno imaš v glavi nerazjasnjene pojme o Pomurju(karta ti ne štima). S tvojo izjavo tako jemlješ pravico tudi Vestniku, ki je časopis prav tako Pomurja in ne konkretno Murske Sobote.

xzft4

Aja. Upam, da veš: Prekmurje je REGIJA in ne mesto. Iz tvojih izjav se da razbrati, da teh pojmov ne ločiš. Prav tako je tvoja izobraženost vprašljiva v geografijski smeri.

_cebelica_

AJDE VGASNITE SE VSI POVPREK!!!!MENE SICER TUJ NE PAŠE KA JE VEČINA LENDAVČANOV GLASNA TU GOR!:D

ktj100

Ja glasni smo...pa HALO prispevek je o NK Nafti iz Lendave če se ne motim in ne zbor Sobočancev, ki imajo nekaj proti Lendavi...drugače pa ste/so Sobočanci tak najglasnejši vsepovsod, posebej radi pa imajo razmerja 20:5, potem še posebej zacvetijo...makar še takrat nismo utrpeli prevelike škode...fuck off že enkrat

lendavcan

No vsi tisti ki vedno nekaj blatite čez Lendavo, Nafto ter tam živeče Madžare naj vas spomnim da najprej premislite zakaj ste tako proti vsemu temu. Večina je na žalost tako vzgojena, za kar še sami ne vedo pravega razloga zakaj prav zaprav sploh nasprotujejo Lendavi, tukaj živečim Madžarom, ljudem ipd...
Vedno je nekaj narobe. Če se bo na tej spletni strani oglasil Lendavčan, bo takoj imenovan za Madžara, ki nima tukaj kaj iskati, če se bo oglasil kakšen Štajerec bo takoj imenovan za štahurca, ki prav tako ni dobrodošel, Ljubljančan bo Žabar ki nima pravice sploh kaj napisati ipd.... Tega je na ostalih slovenskih spletnih straneh bistveno manj, kot na tej spletni strani.
Jaz predlagam, da se komentarji v takšnih novicah onemogočijo, predvsem iz razloga žalivk in podobnih zadev... Priznam, da vedno manj obiskujem to spletno stran predvsem zaradi takšnih komentarjev ki so zelo moteči. In takšnih bo vedno več. Obiskal sem že mnoge kraje ter mesta po Sloveniji in spoznal ogromno ljudi, a sem bil vedno šikaniran za "Madžara" v Murski Soboti.
Upam da ste dojeli kaj hočem z tem povedati.

zizek

Smejšni ste. :)

Se srečamo v živo, kak že nekajkrat do zaj. Jebovas net.

švabo

brezveze se neka tu zaj štukatee, samo lendavčan malo si se zmejšoo, mij vas označuvlemo za mađare ker ste se za slednje označili same!!sami navijate mi mađari, pa nekša hungaria pa newen ka tak ka ne boj glasen pa užaljene

cJEgan

+ ta jebena zastava zaelerseg al kak se že napiše na vsaki vaši tekmi

http://www.shrani.si/f/3J/FK/3SHdYmLS/gl.jpg

GorgonePrlekija

vidim kak ste Ljubosumni,jas rečem ta vasa gnila Mura 05 se daugo nebo vidla 1 Lige da ta gnila Mura naj gre v p**do... ves kak so hoteli prekmurci biti Prleki ena druzina gre cez Reko Muro prvi gre Foter cez muro pride komaj da ko je ze preko mure se za njim pa pride njegova druzina ko druzina fotra kličejo na pomoc on zakriči ko vas jebe prekmurci :) hehe

dexter
sasa1000

xzft4,ti ne razmis izpeljave sobota info(samo se murska fali) ajde mrs tan na lendava net tan pise gor!!! Nwm ka skaces svoje mnenje samo poven.In ce te vi PRVE ZA MENE TE SE VEDNO 0!!!!

M4LiCk4

Prokleti primitivec...
Boš mi tü Muro žalo. PFUJ!

sobocanec

PREKMURJE BREZ LENDAVE OLEEEEEEEEE...

GorgonePrlekija

jas nisem mislil celo prekmurje po drugi strani pa itak mate vi napisno prekmurje sobota v tem smislu sem jas mislil taka odjebite prekmurje Sobota ozirma Murska Sirotišnica drugace sem jas ne NETHULIGAN ali net ultras kak vi BG sfukani

dexter
GorgonePrlekija
pink panter

Smešno. Gda je Mura bijla više od nafte, je bilou fsakomi "poštenomi muraši" ispod časti, ka bi sploj premišlaval o Nafti. Mogouče bi bilou v Prekmurji lepše, či bi takši muraši takrat premišlavali o nafti v pozitivnon smisli, gnes pa gda očitno tou delajo, pa bi bilou dosta boukše za muro ka bi premišlavali o njoj.

pozdraf

sasa1000

eh skoda ka je nej meja ze tan v gaberje :) ka be vas odcepite tribelo

sasa1000

eh skoda ka je nej meja ze tan v gaberje :) ka be vas odcepite tribelo

xzft4

* Komentiral zizek, Nedelja, 6. december. 2009 ob 23:10

*
*
* Popularnost: 4
* [Prikaži]
* [Skrij]

Smejšni ste. :)

Se srečamo v živo, kak že nekajkrat do zaj. Jebovas net.

"Jebovas net" ? hahah - kdo pljuva Naftine članke preko NETA, če ne gringosi ? Smešno! Da ne bi bila kmalu pesem: "Oj Black Gringos kak ste smešni vi... "
Lep pozdrav iz še lepše Lendave! Pa nehajte morit že enkrat na vsakem koraku!

xzft4

Aja, da ne pozabim še tega: Če sobočanci sovražite Lendavo in Madžarsko, zakaj vas je potem na madžarski tržnici v Lentiju največ ? Začuden sem bil, ko sem zagledal takšno število sobočancev na "hungariji", še bolj šokantno je bilo zagledati navijača Mure kako nakupuje in plačuje v FT.

Pilot

Evo zdaj vas pa man zadosti. Ka vij lendavčani pametujete telko tu, pa če bi kaj pametnega napisali, ampak same kozlarije. Cigani, kateri hodijo na reprezentančne tekme navijajo za Slovenijo, nej kak vi, ka navijate za madžarsko, te pa glumite neke casual huligane na repkah. Gringosi so smešni? Poglejte sebe, ki ste samo loša kopija drugih navijaških skupin v Sloveniji. In kaj je zdj šokantno tu, da par ljudi kupuje na tržnici v Lentiju? Pač kupuje, pa kaj, so samo navadni prebivalci Murske Sobote. Vi da še niste Lidla meli, ste vsi hodili v Mursko po nakupih, tak ka tiho, ok. V Murski Soboti se točno ve, kdo je vse del navijaške skupine BG, tak ka ne tu na forume navadne ljudi mešat z Gringosi. Saj eno par ljudi hodi v šolo v MS iz lendave, pa pravijo, da gorgone niste takšni, za ka se imate, saj sem tak ali tak vedel, da niste, ali z to izjavo san dobil potrdilo o vas. Tak ka se malo umirite, pa pustite forum takšnim, kere do kaj pametnega napisali, ne pa kozlarij. Pa lep pozdrav iz še lepše Murske Sobote. Ajd

xzft4

Daj, daj ne bodi še ti smešen! Poglej čisto prvi komentar v tem članku in se postavi v kožo Lendavčana ali pa si predstavljaj, da ti Lendavčan napiše to za Muro! Po čem se vi razlikujete od drugih navijaških skupin? In ne pametuj mi, ker točno vem, da je tisti navijač Mure! Poglej članke o Muri in mi najdi kakšen negativen komentar Lendavčana. Sram te je lahko, da sploh koga tukaj obsojaš. Kakšno potrdilo si dobil? V Murski Soboti se točno ve, kdo vse je del navijaške skupine BG? Kopica navijačev, ki v večjem številu upajo napasti veliko manjše število Lendavčanov? Oprosti, to niso navijači ampak navadne p****... SRAMOTA, da en človek, ki NI navijač ne more sploh v MS, ker ena neizšolana opica nima kaj za delat kot po nosu rovat in napasti vsakega, ki je iz Lendave. Lep pozdrav in upam, da niste užaljeni, ker sem napisal svoje mnenje in svoj pogled o stvari(kot se zagovarja sasa1000)!!!

Alkohol_Je_Pot

grinte smešni ste.. malo si poglejte povprečno starost "gringÅ‘sev" pa se vprašajte malo.. neki 13 - 14 letniki keri pridejo na tekmo ker vi talate letake po ms da se pride na tekmo.. saj itak bi bil prazen "stadion" če se to ne bi delalo a? malo realnosti ne škodi.. al pa ko slišim da mate po šolah letake izobešene.. mene osebno bi blo sram bit v navijaški skupini kera mora prosit da se zberete naj v čim večjem številu.. pa še to.. ko muri je šlo vas je blo za polno kapo na stadionu zdaj zadnje čase pa slišim da vas je samo enih par na tekmah.. premalo letakov razdelite? smilite se mi.. pa ko si delate reklamo da si rešite klub.. nazadnje spet malo zapadete v "črne posle" pa bo keš a? pa trener zgleda edini bil pameten da vam je pred kratim odišel.. zakaj? ker ni prihodnosti.. realnost je pač taka.. ok.. raje ne bom nadeljeval ker je škoda besed pa lep dan naprej :)

Pilot

Haha, daj stand up komedije so vsak petek in soboto na televiziji, tak da bi se lahko pridružo tem komikom. Na šoli se vrstniki stepejo med sabo in vaši fantje so tepeni od naših in so že bg krivi? Jaz ti nisem kriv, če vaši majo velike gobce pa potem dobijo batine. In ja v Murski se ve kdo je tapravi Gringos in kdo ni, kak mate vi to v lendavi, nevem pa me ne zanima. Ker tu na forumu nevem, če je kateri med njimi v ožjem krogu Gringosov, tak ka ne govorit nekaj na pamet. Čuj, v ms na šolo hodi dosti ljud iz lendave, pa niso dobili batine, ker niso tak prizadeti kot vi tu na forumu. Ker jih par poznam, imen ne bom pisal tu gor, pa so vredu dečki, če so pa kateri drugi dobili batine, so jih dobili od drugih učencev šole, ne pa od gringosov. In sram me je da obsojam koga tukaj????? In kaj potem takega sem napisal, ha?? Samo resnico sem napisal. Ker par ljudi je napisalo nekaj proti nafti, in zdaj so vsi avtomatsko gringosi, ali kaj? Daj malo se umiri, pa še enkrat si preštej vse po vrsti, pa pol komentiraj. In k večjemu si ti zdaj nekaj tu užaljen, ne pa mi. Daj zaj pa ti meni povej, koga ste pa vi napadli???? Nikogar, tak da tiho bodite. Ko boste zmožni napasti gringose, te se oglasi na forumu pa boj pameten.

xzft4

Torej Pilot, ti si Gringos? Pol te vprašam, če je sasa1000 tudi gringos, kajti največ obtožb proti Lendavi gre prav na njega. Nelogično bi bilo, če ne bi oseba, ki tolikokrat napada članke tuje ekipe bila navijač, v tem primeru član skupine Black Gringos.

M4LiCk4

Kda takšne VISOKE šten, te pa nemren tiho biti.

Je pomembno, če si star 13 ali pa 63?! Mislin ka se s ten, ka še takšna mladina pride navijat lejko samo pohvalimo! Ta z letakami je preveč nevmesna, tak ka ne komentejran.

NAVREL si me pa s ten, ka začaš motati ka je blo malo navijačov, kda je Muri šlo slabo. NE MOTAAAAAAJ! Malo preleti par zadev, pa boš ugotovil, ka so bili to člani keri so bili tak v slabon kak v dobron z Muro.(˝MALO NAS JE, A NAS IMA,˝ ali če ščeš drugače ˝majhen narod-VELIKO SRCE!˝)

S ten ka si svoj egoizem samo še potrdil, pa se da rabrati med vrsticami, kjer na PODEL način vmešavleš črne trenutke našoga kluba.

V dobron so/smo/ste vsi močni, što pa vztraja tüdi v slabon-ta se moža izkaže!
MO SE VZPELI/NJALI še mi, ne boj se.

˝Proti soncu, skozi mrak!˝

PS: Kakšne napačne predstave dela Alkohol(je pot),a?

Alkohol_Je_Pot

ok... glede tega koga smo mi napadli... lej sine.. mi smo tolko civilizirani pa ne mešamo privat življenja z navijaštvom kar pa gringosi počnete/počnejo pogosto.. tolko o tem.. saj.. da bi prilezli končno v 1. ligo da bi imeli tekmo z Nafto, zgleda sami vidite da tega še ne bo še kar nekaj sezon.. zato pa to počnete ker na stadionu ne morete poračunat z nami keri smo roko na srce v 1. ligi vi pa v 2. Probajte razdelit letake pa napišite da naj ljudje prispevajo denar da si kupite mesto v 1. ligi mogoče pa vam uspe.. aja.. glavni sponzor vam je na poti v pogubo.. ups.. več sreče naslednje stoletje :)

Pilot

Gringos sem, vendar več ne med aktivnimi, zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Ne poznam tega tisočaka, vendar sem 100%, če je gringos, da ni v tistem ožjem zboru, kot sem naprej napisal. Ker taki čobani, ki so močni prek forumov, pa se izdajajo za gringose, so navadni posranci, ne pa gringosi, in samo delajo sramoto fantom, ki žrtvujejo vsako minuto za koreografije pa razne stvari in ki redno hodijo na tekme pa gostovanaja pa navijajo za svoj klub.

xzft4

Držim te za besedo in bom poskušal ignorirati sasa1000, ki torej ni v ožjem zboru.

švabo

ge bi pa tistin keri davlejo gor prispevke o nafti predlagal naslednjee: več kak očitno je ka je bv ka se davlejo gor naftini prispevki, ker je vedno dosti več šinfanja kak pa pohval..tak ka naftine teme naj se davlejo ger drujge, tuuu je sobotainfo..pa boli me kurac če se na ostalih področjih pijše o cejlon pomurje, glede športa pa prosin enjajte davate gor novice o naftee...ker samo en klub je prave prekmurski klub..samo en klub lejko privabi prek 5000 lidij na tekmoo..in tou je muraa...nafta za vas pa man samo eno misel..boli me kurac če ste ligo višee..al lejko mi samo pušite kurrraaaaaacccc

Pilot

Alkohol je pot - ok, naj ti je. Vidim da ti je alkohol čisto zameglil razum pa možgane. Glej, napisal sem, da če so vaši bili tepeni, so bili tepeni od vrstnikov, in ne zaradi navijaških stvari. Ker potem bi mogo vsak ki je z lendave dobit batine na šoli, pa ni. Aja, bodite vi samo v 1. ligi, mi se mamo tak fajn v 2. ligi, da se nam ne ljubi iti več v 1. ligo. Bodite samo tam, pa bodite prvaki, pa potem pametuj, boš meu vsaj razlog.

seblogger

V bistvi se mi je izpod časti vklaplati v to debato, ker je prišla na poden od podna in je izpod vsakoga nivoja.

Prvo dvomin ali pa vsaj močno upan, ka teh bedarij ne pišejo vidni člani ene in druge grupe, ampak so to otroci, ki nimajo drugega dela kot da se prepucavajo preko neta.
Kak drugo ka vas koji kurac motijo letaki, oz reklama? To delajo večinoma vse skupine pred večjimi tekmami, razen vas seveda Gorgon. V sredo je derbi Maribor:Olimpija in imajo VIOLE na forumu napisano: "Polepite vaše firtle, kafiče, ŠOLE, trgovine, delajte reklamo med ljudmi, predvsem pa se udeležite zbora in tekme v čimvečjem številu."

Verjetno je trenutno najboljšo navijaško skupino v Sloveniji tudi zelo sram, ker izobešajo letake in delajo reklamo. Glavno da vas Gorgon ni sram. Vam ni potrebno delati reklame, ker vas je na vsaki tekmi 100 minimalno in to brez reklame.

Ti, xzft4 --> Da ne bi bila kmalu pesem: "Oj Black Gringos kak ste smešni vi... "

Dajte ja, še eno KOPIJO VIOL napravite, ker jih imate premalo trenutno. Še eno pesem Viol skopirajte. Vi, ki ste tak originalni, ki ne lepite letakov, ne delate reklame in kar je najbolj pomembno, ne kopirate.

Pa še za vas vse Lendavčane, ki vas motijo komentarji pod naftinimi članki. Nasedate indijančkom in zafrustriranim otrokom. Zdaj pa če vas to pali, kar izvolite. Nabijajte poste dalje in se prepirajte s 14-16 letniki, ki so bili najbližje BG, ko so šli na tribuni 5m mimo njih.

Živela svoboda govora.

Alkohol_Je_Pot

M4LiCk4.. otroci v neko ultras skupino ne spadajo.. letake mate edini v sloveniji ker nikjer takega ponižanja navijačev še nism doživel.. jaz nimam nič proti tistim keri res vedno so na tribuni pa navijajo.. črni trenutki so bli pa jih ne bote izbrisali ker ste sami ČRNI gringosi.. :D pa ok.. pregovori ti gredo od rok :D ok Mura je nekoč bila klub z imenom.. dan danes pa še senca v odsevu vode ni... realnost je kurba..

miic

gorgonov vas je direkt telko ka vas leko na prste ene roke preštejen :) nej tak? :)

M4LiCk4

NE SVADI ME !

Še 1× si prešti ka san ti napisala + sebloggerov post, pa te va se dale šla,prav?:)

Pilot

Citat: Pa še za vas vse Lendavčane, ki vas motijo komentarji pod naftinimi članki. Nasedate indijančkom in zafrustriranim otrokom. Zdaj pa če vas to pali, kar izvolite. Nabijajte poste dalje in se prepirajte s 14-16 letniki, ki so bili najbližje BG, ko so šli na tribuni 5m mimo njih.

Palec gor!

Alkohol_Je_Pot

M4LiCk4 ujjujjj ka k meni prideš ? :D

švabo

pa še nekaa vii lendavčanii se z name, murinimi navijače nemrete v niti enon segmente primerjatee!! vij ste v prvi ligi pa vas nega več kak 60..navijanje pa mate direk sramotnoo...prinas navija celi sever da je prava tekma.pa tou v drugi ligii..v prvi ligi pa se je zmejs zgodilo ka je celi stadion navijoo..toga privas nikdar nedee...pa naj mo v 1 al 2 ligi....jači smoo navijači mure..ker nas je za celo pomurje..vi pa nemate za burek ker so z vami samo del markov pa mađarov...lp

Alkohol_Je_Pot

ok... ok sever.. božiček pa jeleni tud?:D povej božičku da mi naj pošlje domov murine šale ker bo zima mrzla menda lepo gorijo vsaj na tekmi v ms je lepo gorel ;) pa prevod kaj je to "segment"? SSKJ - segmènt -ênta m (ȅ é) 1. knjiž. del, odsek: razdeliti na segmente; ?? amm.. mi nismo "odsek" ampak celota al kakor koli.. nwm kaj si mislil s tem.. pa pozdravi one na severu ;)

Alkohol_Je_Pot

p.s. : zakaj je pa pol božiček rdeč? ni črno beli... malo ste zgrešili barve.. al pa je on tolko nasekan da je menjal barvo ker mu črni fleki hodijo po belem snegu.. jao jao.. kam gre ta svet.. še rudolfu potegni njegovega "kosmatinčka" mogoče bo pol prinesel vam darilo pa pokazal legalno pot v 1. ligo..pa lepe pozdrave v nižine *_* pa lahko noč otroci :)

M4LiCk4

˝EGOIZEM je lahko ščit. Radi bi bili všečni, priljubljeni in v središču pozornosti. Zato se do onemoglosti razdajamo in izčrpavamo...˝ Čeprav na koncu iz realnosti preidemo že na jelenčke in božičke.

Smešno,no.

ktj100

Lejte no otroci....tolko o tem nenapadanju in vrstniki in bla bla...hah, pa kolkokrat je blo pa ne govorim zdaj o tej šoli pa tem..ja če so eni tolke pičke, pa se asimilirajo valda, da nebodo dobili po pizdi a? Drugače pa so napadi kar pogosti, če to zanikaš nemaš pojma po domače povedano...Sam sem bil tudi večkrat zraven in nena govori, da temu ni tako ;) Oja, gringosi so prav tako dobili že po velki goflji, ker so si zaslužil ane...In ti švabac Prekmürski, če je to res, da celo prekmurje navija za vas, če se ne motim več kot 100.000 ljudi...potem pa je ITAK največja sramota, da vas je kvečjemu..amm, minus osnovna šola, minus žensk, minus dedekov itd..100... Čüs do naslednjega vikenda, če te kaj hodijle akaule, pa nas sevejda nej napadale kot se za grintaša spodaube ;);)... A M F

Alkohol_Je_Pot

ej srnic nima božiček v vpregi.. tako da.. preberi par strani v učbeniku naprej mejbi najdeš izraz "tišina" ali pa "molk je zlato" pšššššt... ti pa tudi ziher nisi dobra vila glede na to kakšne bedarije pišeš :D amm.. realnost je kurba saj sem napisal prej.. jaz jo samo rajcam namesto da jo fakam.. tolko o tem.. pa spat otroci konec je zgodbic za lahko noč.. risanke so mimo, pubertetneži pa čakajo na polnoč da se začnejo filmi za odrasle :D LP

Pilot

In ti si zdaj neka viola in boš zdaj tu red delo in še bole pameten kak ostali?

Pilot

Mislim na kjt100

Pilot

Eh bv je, ka nišče več nika pametnega ne napiše, samo prepucavanja so. Tak ka predlagan, ka se vse tou zbriše pa neha, ka je res bv. Špej, ajde ti si na vrsti, pa briši tou.

cJEgan

že pa te brisali

manhunter05
špej

Zdaj smo pobrisali vse komentarje. Prosim, da v prihodnje ohranite nek kulturni nivo debate. Osebne stvari rešujte na drugačen način.

Sicer pa je Sobotainfo.com POMURSKI spletni medij in ne zgolj soboški.

Hvala za razumevanje.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice