Nogometaši Nafte so v 15. krogu druge slovenske nogometne lige doma gostili Radomlje in prišli do visoke zmage s 4 : 0.

Nogometaši Nafte so z zmago nad Radomljami skočili na tretje mesto v drugi slovenski nogometni ligi in zdaj zaostajajo samo še za Gorico in Koprom. Goričani imajo tri točke več od Lendavčanov, Koprčani pa pet.

Srečanje v Lendavi so sicer domačini odločno odprli, saj je v 16. minuti zadel Alen Ploj, le dve minuti kasneje pa je vodstvo "plavih" povišal Marko Malešević. Da bodo tri točke ostale v Lendavi, je bilo bolj ali manj jasno že po prvem polčasu, saj je Mihael Rebernik v 43. minuti zadel za 3 : 0. 

V drugem polčasu so domači zgolj še nadzorovali potek srečanja, v 92. minuti pa je končni izid 4 : 0, s svojim desetim zadetkom v letošnji sezoni postavil Jaka Bizjak.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
njiva

Jebeš tij Nafto,navijajte za Muro.
Sem slišal od enega navijača Nafte A.Z.,da je bila tekma puščena oz.prodana tako da ne vem.Mure si ne želite v pokali,ka nete niti prek Rudara prišli,z Muro pa nemate šans nikši.

hancek (nepreverjen)

Gospodična, umirite se. Fajn ka si slišal. Baba čula baba rekla. Ti pa histeriziraš. Si na menstruaciji? Ko zmagamo koga je prodano pa kupljeno... prosim te lepo. Ko pa izgubimo pa smo spet nekaj krivi. Ti se lepo brigaj za svojo Muro. Jaz kot Naftaš lahko rečem Muri kapo dol. Dobro delate, ste stabilen prvoligaš. Ne vem zakaj se je potrebno ukvarjati z Nafto. Kompleksi? Traume? Ali pa samo.. menstruacija?

In reply to by njiva

njiva

Jebeš tij Nafto,navijajte za Muro.
Sem slišal od enega navijača Nafte A.Z.,da je bila tekma puščena oz.prodana tako da ne vem.Mure si ne želite v pokali,ka nete niti prek Rudara prišli,z Muro pa nemate šans nikši.

Domačin (nepreverjen)

Ti si res glupa

In reply to by njiva

Hmmmmm (nepreverjen)

Ges tej Nafte enostavno ne razmin. Majo itak izjemno velki proračun kak smo vidli pred par dnevi (dosta večji od Mure), torej morejo meti vsaj po igralski kvaliteti izjemno dober kader. Na določenih tekmah, kak recimo včeraj ali pa tudi tista zmaga proti Gorici, to tudi pokažejo in dokažejo. Te pa pridejo 4 tekme, ge ne zmagajo in palik spadnejo na nekšno 6.mesto. San od lidij, šteri poznajo kakšnoga igralca čul, ka jih prva liga baje ne zanima. To tudi potrjuje, zakoj njin forma niha kak sinus krivulja. Ampak zakoj nej? Ka so vzroki?

njiva

Hancek malo se zmeri,neman menstruacije niti je nemo mel,mogoče na drugim sveti.
Ges navijam za Muro ali podpiram tudi druge prekmurske klube in to ka san napiso mi je eden navijač z lendavskega območja pravo,zaj pa ne ven in me niti ne briga.
Hmmmmm to,ka si napiso se drži,mi je tudi tej navijač omeno.Se je v redi,pa dobro delajo,majo dobro ekipo, viski proračun,ampak tu je neka drugo v ozadji.

cigan (nepreverjen)

Mujraši, či pride Gospod NAFTA v prvo ligo, te mejli velike probleme!! Nafta je za dvakrat kvalitetnejša ekipa kak mujra. Zaj pa ešče malo užijvlite dokeč morete, samo vij nemate pojma o ničen.!!

kocen (nepreverjen)

cigan .............. Kvalitetnejša za to pa luta po drugoj ligi .Čüdno nej .Kelko te košta ,ko kupiš tekmo ?

In reply to by cigan (nepreverjen)

naši (nepreverjen)

Bravo Nafta, rendes gyerekek vagytok, ostajamo dalje vaši zvesti navijači!

Mirko Papirko (nepreverjen)

Njiva, praviš ka te Nafta za zanima, ka pa se te glasiš, ka te j..e faušija???

Mirko Papirko (nepreverjen)

Njiva: Praviš, ka te Nafta NE zanima, ka se pa te oglašaš, pa to 5 x ? Te j..e faušija, se zna!

klantoš (nepreverjen)

Zelo malo gledalcev, tolko mamo mi na Goričkom na veteranski tekmi haha. Ajmo MURA.

Mirko Papirko (nepreverjen)

Nafta ma zveste lokalne navijače z dušo, vi ostali pa veliko število radovednežev z vseh vetrov ...

kocen (nepreverjen)

Mirko 40 ggledalcev na tekmo to ni glih za pohvaliti .Muro pride gledat na trening 200--300 gledalcev

In reply to by Mirko Papirko (nepreverjen)

Geza Mezga (nepreverjen)

Ajmo naša Nafta!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice