Foto: Jure Banfi
Na zadnji tekmi pred nadaljevanjem Prve lige Telekom Slovenija se je Olimpija pomerila z Nafto iz Lendave in klonila proti ekipi iz druge slovenske nogometne lige.

Močno pomlajena Olimpija je dvoboj s "Plavimi" iz Lendave odigrala danes ob 17. uri v Šiški na Stadionu ŽAK.

Edini zadetek na tekmi je dosegel nekdanji Muraš Vedran Vinko, ki je ljubljanskega vratarja premagal iz enajstih metrov v 47. minuti srečanja. Olimpija bo prvo prvenstveno tekmo po prekinitvi odigrala to soboto, ko se bo v gosteh pomerila z ekipo Tabora, Nafta pa je po odločitvi Nogometne zveze Slovenije že zaključila s prvenstvom, saj je bila 2. Slovenska nogometna liga zaključena. Lendavčani so prvenstvo tako končali na četrtem mestu razpredelnice in se bodo za preboj med elito znova potegovali v naslednji tekmovalni sezoni.

Bo se pa Nafta naslednjo sredo potegovala za preboj v finale Pokala Slovenije. Za vstopnico v finale, kjer jih lahko čaka tudi Mura, se bodo merili z ekipo Kalcer Radomlje.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Romunijaa (nepreverjen)

Ne bi se brano meti Koper pa Nafto v prvi ligi naslednjo sezono ....Koper je navrejte proute vsen, Nafta bi se tukla proti Muri, Maribor proute Olimpiji in Muri, Mura pa proti Aluminiji še

WAAAAH

AAAAAAAAA (nepreverjen)

Ne bi se brano ja samo v prvo ligo trbej prijti, se pravi meti kvaliteto.

In reply to by Romunijaa (nepreverjen)

Starejše novice