Nogometna reprezentanca Slovenije bo tretjo kvalifikacijsko tekmo za uvrstitev na evropsko prvenstvo odigrala proti Avstriji. Obračun bo v začetku junija v Celovcu.

Po dveh neodločenih izidih je slovenska izbrana vrsta z mešanimi občutki vstopila v kvalifikacije za uvrstitev na evropsko prvenstvo 2020. Precej slabše so kvalifikacije začeli severni sosedje, ki so še vedno eni izmed favoritov za najvišja mesta v skupini. Po dveh porazih bodo 7. junija v prestolnici avstrijske zvezne dežele Koroške gostili zasedbo Matjaža Keka.

Na tekmi bo najbrž precej slovenskih navijačev, saj je mesto z okrog 100 tisoč prebivalci zgodovinsko, kulturno in politično središče Slovencev na Koroškem. Celovec slovi še po številnih znamenitostih, parkih, gradovih, razteza pa se skoraj do Vrbskega jezera, sicer enega najtoplejših alpskih jezer.

Kakor sporočajo z Nogometne zveze Slovenije (NZS), so vstopnice za srečanje, ki bo na štadionu Wörthersee, že v prodaji, navijači pa imajo možnost odhoda na tekmo tudi z organiziranim avtobusnim prevozom.

Cena posamične vstopnice je 30 evrov, kupite pa jo lahko preko uradne spletne strani NZS in v uradni prodajalni v Ljubljani.

Ob tem so v sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. omogočili tudi pakete, ki vključujejo vstopnico, avtobusni prevoz, spremljevalca in navijaški šal. Vstopnice in paketi bodo v prodaji do 5. maja, oziroma do razprodaje.

O ponudbi se lahko pozanimate na njihovi spletni strani.

DD

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice