Jutri bo v Murski Soboti potekal II. novoletni turnir v dvoranskem nogometu, katerega se bodo med drugim najverjetneje udeležili tudi Zahovič, Ačimovič, Rudonja, Karič, Kek, Cimerotič, Cipot, Protega, Rudonja, Galič, Židan, Škaper, Osterc, Črnko.

V telovadnici tretje osnovne šole v Murski Soboti bo jutri predvidoma od 8. do 22. urepotekal drugi novoletni soboški turnir v dvoranskem nogometu. "Pričakujemo, da se bo samega turnirja udeležilo veliko število obiskovalcev, saj kot vemo Prekmurje živi za nogomet," je povedal organizator Iztok Frajman.

15 ekip v boju za dva tisočaka
Na turnir se je prijavilo 15 ekip, ki se bodo potegovale za glavno nagrado 2000 evrov. Druga nagrada znaša 1000 evrov, tretja pa 500 evrov. Na turnirju zbrani denar bo šel v dobrodelne namene.

Presenečenje so znana nogometna imena
Pred finalom se bo najprej odigrala tekma mladih U-10 in eksibicijska tekma znanih nogometašev. K sodelovanju so bili povabljeni Zlatko Zahovič, Mile Ačimovič, Mladen Rudonja, Amir Karič, Matjaž Kek, Sebastjan Cimerotič, Fabijan Cipot, Nenad Protega, Marinko Galič, Gregor Židan, Zoran Pavlovič, Mladen Dabanovič, Damir Pekič, Franc Cifer, Damjan Ošlaj, Vladimir Kokol, Štefan Škaper, Duško Vickovič, Dejan Nemec, Milan Osterc, Bogdan Črnko, Goran Gutalj. Kot so povedali organizatorji, vseh povabljenih zagotovo ne bo, nekateri od njih pa so obljubili vsaj udeležbo oziroma ogled turnirja.

Čaka nas spektakel

Na koncu lahko z zagotovostjo napovem nogometni spektakel, ki bo zadovoljil vsakega strastnega navijača nogometa. Hkrati bi povabil tudi čim več ljudi, da se udeležijo turnirja ter s tem prispevajo nekaj v sklad, ki bo šel v dobrodelne namene," je še povedal Iztok Frajman.

Prijavljene ekipe: B.F.A.M. ININ D.O.O.,
Okrepčevalnica Na trati Lipa, City Caffe, Avto Režonja, ND Beltinci, Heineken stars, Saš Bar Ptuj, Modri medo Bwin Žalec, Klapa Koper, Zavaruj.si Koper, Ales d.o.o., Stand up caffe, Extrem bar Maribor, Ambrož team Kamnik.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zmagovalec

nega več ekip? (največ 24 bilo povedano na začetki,več nej)!

švabo

ene ekipe nejdejo, ker je velka prijavnina, tak pa znajo ka nemajo dosta šans za prva 3 mesta, ker do močne ekipe!!!
samo je baje že 20 ekip prijavleneh:)

gipsy

Mislim, da je turnir tudi v Radencih in na Ptuju.

rakičanec

ms,radenci,črenšovci,ptuj to vse vutro mislin ka se to tudi pozna na št.ekip v ms ;)

Starejše novice