Uspešno izvedli prvi Expano nočni glow tek.

Nasmejani obrazi, pozitivna energija, sproščeno vzdušje in veliko dobre volje, vse to je bili videti na obrazih tekačev na prvem Expano nočnem glow teku, ki so minulo soboto zvečer zavzeli jezero ob paviljonu Expano v Murski Soboti.

Iz ideje, ki se je direktorju podjetja Junior d.o.o. Ivanu Dobaju, ki ima sicer pod svojim okriljem restavracije Takos v Mariboru ter gostinski del paviljona Expano, utrnila pred kakšnim letom ob kavi, je pozneje nastal resen načrt in projekt, ki ga je nato skupaj s podjetjem Protim.e d.o.o. tudi uspešno realiziral. 

Več kot 300 nasmejanih in zadovoljnih obrazov tekačev, ki so tekli na 4,3 kilometra in na daljši trasi 8,7 kilometra, ob bučni in svetleči spremljavi DJ-a in svetlobnih efektov, je še razlog več za zadovoljstvo ter snovanje novih načrtov že za drugo izvedbo teka prihodnje leto, pravijo organizatorji.

Najmlajši tekač štel 8 let, najstarejša tekačica 70 let

Na krajši progi je med dekleti zmagala Vesna Hozjan, med moškimi Dejan Preindl, na daljši razdalji pa je bila pri dekletih najhitrejša Petra Jenko, pri moških pa Tomaž Rep.

Najmlajši udeleženec teka je bil Oskar Kamenšek (8), najstarejša Darinka Bošnak (70).

Ob samem zaključku prireditve je množica tekačev nestrpno pričakovala tudi žreb privlačnih praktičnih nagrad, s katerim je obenem padel zastor na izvedbo prvega Expano nočnega glow teka.

Ob tej priložnosti se organizatorji zahvaljujejo vsem tekačem ter seveda tudi sponzorjem; Takos Maribor, Expano, Občina Murska Sobota, Hervis, Avto Rajh, Radenska, Plesna šola Zeko, Ocean Orhids, Top Level, Protim.e d.o.o in medijskemu pokrovitelju Sobotainfo.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Netekač (nepreverjen)

Privlačne nagrade? Za prvo mesto pokal in svinčnik? Sramota!!!! Nagrajenec nagradne igre pa Garmin uro... Žalostno za organizatorja...

Vipko
Truplo

Kaj pa hočeš? Vsi so imeli čast, da so štartali izpred najbolj slavne "drvarnice" sveta! To ni samo tako...

In reply to by Netekač (nepreverjen)

luc-ifer (nepreverjen)

Naslednji mesec organizirajo kolesarski maraton izpred najbolj slavne "drvarnice" startali bodo tudi skupina nasprotnikov župana in drvarnice dobrodošel.

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Samo za tabo... Vas pa nekatere hudo zapiči marsikje, ko se malo našalimo... na račun te drvarnice, dočim tokrat župana pa nisem omenjal! Naj si malce odpočije od napornega kolesarjenja!

Drugače pa sama izvedba tekmovanja, ideja... to ni slabo. Nekaj se dogaja, čeprav izpred drvanice. Bo pa držalo, pa nimaš argumenta proti, da to ne prinaša niti evra v občinsko blagajno... S samo drvanico so seveda stroški, plačati je potrebno energijo, zaposlene, ne male malenkosti okoli... in tu tiči srž problema. Ne tekači, le da ti tega seveda nisi razumel!

In reply to by luc-ifer (nepreverjen)

luc-ifer (nepreverjen)

Na banki so bili tudi stroški pa so se znebili nesposobnežev?

In reply to by Truplo

PREDLOG (nepreverjen)

PA DAJTE ŽE ENKRAT NAPRAVITE OKROG TE DRVARNICE DIRKO MAGARCEV, MISLIM TISTE NA 2 NOGI.

bumbum. (nepreverjen)

Ti boš itak favorit na toj dirki magarcov.

In reply to by PREDLOG (nepreverjen)

MestniRedar (nepreverjen)

Res lep dogodek, sva bila s hčerko tam!

Zdaj pa samo ohraniti tradicijo, pa bo čez 5 let več ljudi kot na maratonu v Radencih

ileha (nepreverjen)

Zelo lepo in prijetno. praf volou san dobila, ka se jin naslednje leto pridruzin. se vidimo ?

đonvejn (nepreverjen)

Vse je blo super, edino drugo leto razmislite malo o tu pa tan kaki razsvetljavi ob progi, drugi krog je blo preci temno že, še posebaj druga polovica proge od Rakičana do Tuša...

Sprehajalec (nepreverjen)

A ni namen Glow teka, da imajo tekači na sebi neka svetlobna telesa? Tu na slikah ni nič videti, torej ne vem kaj je glow...

In reply to by đonvejn (nepreverjen)

aa (nepreverjen)

Enin so se svetile oči od tekačic spredaj, drugin pa od alkohola

In reply to by Sprehajalec (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice