Po uvrstitvi v finale Pokala Slovenije je novo pogodbo podpisal Alen Kozar, svojo prvo profesionalno pa je podpisal tudi 17-letni Tio Cipot.

Prvo profesionalno pogodbo v karieri je z Muro podpisal 17-letni Tio Cipot, ki je v minuli sezoni za kadetsko ekipo v 16 nastopih dosegel 8 zadetkov, v 2 nastopih pa se je enkrat vpisal med strelce tudi v mladinski kategoriji.

Član mlajših reprezentančnih selekcij, ki igra na poziciji napadalnega vezista in obeh krilnih položajih, je z domačim klubom podpisal pogodbo do 30. 6. 2023.

Kapetan Mure Alen Kozar, ki bi se mu trenutna pogodba iztekla s koncem leta, je podaljšal zvestobo črno-belim. 25-letnik, ki se vrača po poškodbi kolena, bo v matičnem klubu kariero nadaljeval vsaj še do 31. 5. 2023.

»Kapetan je ključni člen ekipe in kljub temu, da se vrača po poškodbi kolena, nismo imeli pomislekov glede podaljšanja pogodbe. Jedro ekipe tvori še iz časov tretje lige in podaljšanje pogodbe je dokaz, da bo tako tudi v prihodnje. Na drugi strani s pogodbo Tiu Cipotu sledimo poti razvoja nogometašev, vzgojenih v naši nogometni šoli. Cenimo domače talente in temu primerno jih želimo zavarovati ter obdržati v naših vrstah,« je ob podpisu pogodb povedal športni direktor Denis Rajbar za spletno stran soboškega prvoligaša.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
12 (nepreverjen)

Super

Vaše ime... (nepreverjen)

Tio!! Mali je izjemen talent.. Dosta de se še gučalo o "brata Cipot" se veselin že naslodnje sezone..

karma (nepreverjen)

HAHAHAHA-gluposti pričaš!

In reply to by Vaše ime... (nepreverjen)

Starejše novice