Članska ekipa Nogometne šole Mura, ki se je danes zjutraj odpravila v Haifo, kjer bo jutri ob 19. uri odigrala prvo tekmo 1. kroga kvalifikacij za Europa League, je že skoraj prispela na končni cilj.

Kot pričajo priložene fotografije, so črno-beli srečno pristali v Tel Avivu. Že čez nekaj ur, natančneje ob 20:30 uri bodo v Haifi na stadionu Sammy Ofer opravili uradni trening. Jutri ob 9:30 uri pa jih nato čaka samo še krajši jutranji trening pred veliko preizkušnjo z Maccabijem ob 19. uri.

V Izrael je sicer krenilo dvajset nogometašev:

Aleksandar Bošković, Alen Kozar, Amadej Maroša, Dean Šafarić (vratar), Jon Šporn, Klemen Pucko, Klemen Šturm, Luka Bobičanec, Luka Šušnjara, Matic Maruško, Matko Obradović (vratar), Marin Karamarko, Tomi Horvat, Žan Karničnik, Žiga Kous, Dušan Gyergyek (vratar), Kai Cipot, Luka Marič, Andrija Bubnjar in Žiga Laci.

Nik Lorbek, Nino Kouter, Armin Ćerimagić in Kevin Žižek so medtem zaradi poškodb ostali doma, zadnja okrepitev Mure Marko Brkić pa še nima pravice nastopa v Murinem dresu.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neverjetna sreča (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ja bravo! Nekak san nej vrvo ka do srečno pristali! Fala, fala sobotainfo ka ste sporočili to neverjetno vest! Zdaj san miren! Ka bi človik brez vašoga poročanja o Muri? Aja pa neka se guči ka se je Maroši prdec stavo... lejko kaj napišete o ton?

vodka (nepreverjen)

Pa šte to je silo ka odpreš članek? Čitaj Ciciban pa Biblijo nej sobotainfo.

In reply to by Neverjetna sreča (nepreverjen)

Neverjetna sreča (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Nej ga je trbelo odprejti. Si opazo ka na velko čarno piše v naslovi? Znaš mogoče šteti?

In reply to by vodka (nepreverjen)

toaletar (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Na wc je po pouti niti eden nej šou ali pač nemate tej informacije? Ali pa de sledi še en nuvi članek z naslovom - Razkrivamo koliko krat so šli igralci Mure na letalu na stranišče

vodka (nepreverjen)

Dečki zdaj pa hrabro v tekmo pa ka bou bou.

Zgrablenec (nepreverjen)

Tudi če zgibite,glavo gor,ker vas doma čaka še večja norišnica kot tam. Potrudite se,nej samo za navijače ampak za sebe! Gremo Mura! Vsi dvomljivci pa se požrite!!!!

Neverjetna sreča (nepreverjen)

Ne kriči vnaprej. Malo dela prpica, gelibar? Somo ka naj nede 4 ali 5 komadof. Ka te na povratno tekme lejko ideš somo kokice papkat pa kakšo kozorogovo spijt.

In reply to by Zgrablenec (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

A so že zapustili terminal, a so že na poti v hotel, a so že izstopili iz avtobusa, a so že ...

Starejše novice