Nogometaši Mure so se danes zjutraj z mariborskega letališča odpravili v Bolgarijo, kjer jih jutri v Razgradu čaka povratna tekma drugega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov.

Prvo srečanje v Fazaneriji se je minulo sredo končalo brez zmagovalca, izid je bil 0 : 0. Muraši so proti Bolgariji poleteli iz mariborskega letališča, zvečer ob 18.30 jih čaka novinarska konferenca, pol ure za tem pa tudi uradni trening, na katerem bo Ante Šimundža s svojimi varovanci preveril zelenico Ludogorec Arene.

V Bolgarijo je odpotovalo 23 nogometašev, med potniki so Matko Obradović, Marko Zalokar, Lan Erjavec, Matic Maruško, Mihael Klepač, Jan Gorenc, Žan Karničnik, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Šturm, Nino Kouter, Tomi Horvat, Alen Kozar, Marko Brkić, Andrija Filipović, Marin Karamarko, Luka Bobičanec, Amadej Maroša, Tio Cipot, Klemen Pucko, Dragan Lovrić, Staniša Mandić in David Đurak.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
krumplin (nepreverjen)
gujzek (nepreverjen)

Vsak Prekmurc si želi da se naši MURAŠI vrnejo iz BUGARSKE neporaženi,ampak žoga je okrogla in OBRADOVIĆ bo žal težki kufer prinesel na Fazanarijo.

Domačin123456789 (nepreverjen)

Marošino konoplo ste vzeli sabo

Starejše novice