Četrti letošnji prekmurski derbi med Muro in Nafto je pripadel črno-belim, ki so sredi Lendave povsem nadigrali domačo Nafto.

V oblačnem hladnem vremenu se je začel četrti prekmurski derbi v letošnji sezoni. V 30. krogu bosta moštvi nastopil v naslednjih postavah.

Za domačine pod vodstvom stratega Stanka Preradoviča bodo zaigrali. D. Prša, M. Korošec, S. Levačič, A. Jerebic, D. Atanasov, D. Tomažič Šeruga, D. Sreš, J. G. Da Silva, P. Raduha, D. Vraneševič, B. Zelko, na klopi pri domačinih so srečanje začeli S. Balažic, R. Vori, S. Vinko, L. Osaj, B. Dolinar, N. Dirnbek, E. Hozjan.

Trener Ante Šimundža je priložnost ponudil enajsterici: F. Draković, R. Rep, D. Bohar, m. Lotrič, J. Travner, E. Janža, N. Kouter, D. Jelić, T. Dodlek, M. Maruško, Ž. Kous, na priložnost s kopi čakajo: J. Šafer, M. Rogač, V. Filipović, L. Sreš, D. Kramar, M. Botjak, M. Eterović.

1. minuta: S sredine so začeli domačini in na hitro izgubili žogo, do nje so prišli črno-beli in prek Repa že tudi sprožili proti domačim vratom, strel je zletel čez vrata Prše.

4. minuta: Po desni strani je prodrl Bohar in poslal oster predložek pred domača vrata, kjer je na prvi vratnici posredoval Jerebic in žogo poslal čez prečko Prše v prvi kot za muraše.

6. minuta: Prvi strel proti vratom Drakovića so poslali tudi domačini prek Da Silve z osemnajstih metrov,, žoga je zletela daleč mimo vrat.

11. minuta: Globinska žoga na desno stran kazenskega prostora, kjer je vtekel Jelić, žogo si je podal mimo Prše, ki je potem nekoliko oviral, tako da je Dragan padel, Čeferin je pokazal, da se naj igra nadaljuje.

13. minuta: Strel Boharja s petindvajsetih metrov konča v rokah Prše.

19. minuta: GGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 0:1 Damjan Bohar. Po hitri akciji po desni strani katero je začel Lotrič, nadajeval Jelić s podajo na drugo vratnico in zabijanje Damjana Boharja iz bližine je žoga končala za hrbtom Prše.

24. minuta: Po dolgi podaji z desne strani je žoga prišla do Boharja, ki je pritekel iz ozadja in z roba kazenskega prostora zatresel daljši kot Prše, vendar Čeferin zadetka ni priznal saj je stranski sodnik pred tem signaliziral prepovedan položaj enega od murašev.

34. minuta: Po odvzeti žogi pred kazenskim prostorom Drakovića je Bohar po levi strani začel hiter nasprotni napad, ki ga je zaključil Jelić s strelom z desne strani z enajstih metrov mimo zgornjega levega kota domačinov.

39. minuta: Po prekršku nad Repom na sredini igrišča rumeni karton za domačega kapetana Levačiča.

45. minuta: Še minuta sodniškega podaljška. Lotrič je v zadnjih trenutkih priboril kot za črno-bele, po neuspeli kombinaciji pa je Čeferin odpiskal konec prvega dela četrtega prekmurskega derbija, ki se je končal z zasluženim minimalnim vodstvom murašev.

 46. minuta: GGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 0:2  Po tem, ko so muraši začeli s sredine je Bohar z leve strani podal v kazenski prostor kjer je žoga na robu kazenskega prostora prišla do Rajka Repa, ki je iz igre vrgel enega od domačinov in z natančnim strelom ob levi vratnici v drugo premagal Pršo za povišanje vodstva.

 52. minuta: Po kotu z leve strani, izbito žogo s sedemnajstih metrov čez domača vrata udari Bohar.

53. minuta: Odprta igra z obeh strani, tako so do svoje priložnosti prišli prek Da Silve domačini a je njegov strel z roba kazenskega prostora Draković odbil mimo leve vratnice v kot.

54. minuta: Tokrat je na desni strani malo miniaturo naredil Travner, ki je potem prišel na rob kazenskega prostora in sprožil prti daljšemu kotu Lendavčanov, Prša je žogo uspel odbiti.

 62. minuta: Po kotu plavih in gneči pred vrati je do žoge prišel Raduha, ki je streljal s petih metrov, izkazal se je Draković, ki je močan strel odbil.

67. minuta: Ponovno priložnost za domačine tudi tokrat prek Raduhe, ki je streljal s triindvajsetih metrov, ponovno je bil na mestu Draković, ki je strel v desni spodnji kot odbil izven svojih vrat.

70. minuta: GGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 0:3 Žogo je na desni strani ob avt liniji imel Lotrič, podal je pred vrata, kjer je na desetih metrih do nje prišel Dragan Jelič in jo z natančnim strelom poslal mimo Prše za 0:3.

74. minuta: Rep je s sredine igrišča opazil, da je Prša zapustil svoja vrata, poskusil ga je presenetiti, za nekaj centimetrov je na njegovo srečo zgrešil cilj, saj je žoga končala tik za prečko.

75. minuta: Prva zamenjava pri črno-belih, iz igre Lotrič, na igrišče Sreš. Pred tem so pri domačinih v igro vstopili Vori namesto Jerebica, Dolinar, ki je zamenjal Zelka in Hozjan, ki je vstopil namesto Tomažič Šeruge.

82. minuta: Namesto Jelića je po daljšem času svoje mesto na igrišču zavzel Eterović, ki je minuto za tem prišel že tudi do prve priložnosti, ko je po odbiti žogi prišel do strela z desetih metrov, vendar je streljal točno v Pršo od katerega se je žoga odbila tik ob desni vratnici v kot.

86. minuta: Visoka podaja pred domača vrata z desne strani, kjer je bil najvišji v skoku Eterović, ki je streljal proti levemu zgornjemu kotu Prše, ki se je tokrat izkazal in z lepo parado strel odbil v kot.

89. minuta: Iz igre Janža, v igro Kramar.

90. minuta: Rumeni karton za Hozjana, četrti sodnik je pokazal, da se bo igralo še tri minute podaljška.

92. minuta: Domačini poskušajo skoraj že iz obupa doseči vsaj častni zadetek, vendar tudi v tem ne uspevajo, saj strel Sreša s štiridesetih metrov zleti daleč mimo vrat Drakovića. Več kot zaslužena zmaga murašev s 3:0 za štirinajsto zmago v letošnjem prvenstvu.

S spleta

Komentarji (52)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
marianne1789

Še dobro ka topič piu pivo na partizane (slovan vs. cigani)...

Opportunity

Je nebi smel ?

siniček

marianne1789 oprosti če te kaj boli ka je pil pivo ti si ga nemreš privoščit pa za informacijo nej so špilali slovan pa CIGANI ampak slovan inter domajinci ... lp

spss

Evo vam eno malo noro idejo sploh v tem času z javnimi financami ampak vseeno nevem zakaj igralce mure ne zaposlijo v slovenski vojski kak drujge športnike ? Mura je za prekmurce tak pomembna kak rajmond debevec ali pa miran stanovnik za celo slovenijo ! V vojski bi dobivali plačo, z igrami in uspehi keri so letos odlični bi pa igralci dobijvali premije, kere bi zagotavlal klub z vstopninami in pa tej menjši sponzori keri so v klubi, če že generalnoga sponzora nemamo !

krsone

Vejpa počakajte do naslednjoga kedna, ka Eurojackpot trufin, pa njin nakažen.

Vači pa, bravo pojge, gnes ste špilali kombinatorno, sicer preveč napak, ali koga tou briga:)

Mars69

Kar se tiče tribun, če je Lendava dobila lekcijo na igrišču, so jo Gringosi na tribunah, ampak to tako ne preseneča, Gorgone so s svojim navijanjem, repertoarjem, izgledom tribune, koreografijami ( super je bla ona z zastavami ), gladko 3 najblojša ultras skupina v državi , ne samo letos , ampak recimo zadnjih 5 let. Kapo dol.

brndžek

Naj se naprave d.d. :)

black panter

mars69
ka se ti mejša,kakšne faking gorgone....

Mars69

black panter
Glej objektivno ne subjektivno,gringosi so 10let za Gorgonami.Vedno isti izgled ograje,brez koreografij,brez pirotehnike,ene in iste pesmi itd.

I'mTheLegend

Mars, glede pirotehnike, Gorgonaši delajo z ten škodo pa nabijajo kazen svojemi klubi, keri je že tak al tak do guta v dolgovaj, pesmi so za zdržati, tiste zastavice so pa ziher Chelseajovi navijači od Gorgon vidli, al ka ti praviš? :)

copicar

marianne1789 na keri drogi si ti ka takše brezvezne pišeš,zakoj pa te si nesmi človek pive spiti budalo eno.Ka pa se te ti pil,očitno ka si bil na tekmi ?sok z smetano ?

copicar

Mars69 se ti vidi ka si z marsa

Pilot

Pa ajde, ka mo realen, pa me te lejko zmombandejrate pa mi stalate minuse, čeprav san navijač Mure, za današnjo predstavo gorgon vse pohvale.
Pohvale 15 gringosom na današnji tekmi. Želim si, da bi ostali navijači Mure meli takšno mentaliteto v glavi kak jo majo gorgone.

delija
prekmurje

@pilot

Bravo za napisano. Realen post z tvoje strani. Kelko je murina ekipa bouksa na igrisci je na tribuni kontra.

krsone

To ka san ge vido po TV:

1.Številčno sta obej skupine tan-tan (Gorgone znatišnjene, BG "razmetani",

2.BG so navijali dosta več, kak pa Gorgone, je pa rejsan, ka so Gorgone bile glasnejše,

3.Koreografija meni osebno nič ekstra, je pa pohvalno,

4.Pesmi? Od BG san že vajeni, ka čujen eno in isto (naj ne zamerijo), Gorgon san pa nej razmo, razen tisto, ka je not "jebeš Muro...jebeš Soboto (nekak tak, pač si nejsan zapomno:))

5.Igrišče je pa bilo črno-belo, to san pa dobro vido:P

mura=locura

gorgone danes boljše v navijanju in so nasploh boljše v koreografijah in pirotehniki, to je jasno, to itak vsak pozna, kar se pa tiče repertoarja pesmi pa ne vem na podlagi česa bi naj gorgone imele večji repertoar, resno vprašam, ker se tudi ponavljajo ene in iste pesmi, isto kot pri BG. pa polovico navijanja je "ale ale" in "nanana", besedni zaklad pa ne presega 20 besed. tako je pri gorgonah, pri bg, in pri ostalih slo grupah, ajde viole in gd malo boljši. je pa bri BG preveč skandiranja.

marianne1789

nejden se za tou ka je piu pivo (facepalm) nego tou ka je šou gledat rajše trečo betonsko ligo pa se tan nacejo s pivon, kak pa podpejrat muro na prekmurski derbi! jasno? nej se fčase gor vužgavate tabletaše...

Jim Beam

mate prav,! gorgone so nas gnes pogele! kak se to dogaja že cejlo sezono! "vodje" gringosov se lejko jebejo samo med sebov zato ka druge tak nemrejo! drugo sezono se more neka redno spremeniti ali do pa gringosi neslavno propadnole. vlagan vupanje v stare gringose in tiste prave vodje! razlagova lejko samo zastave nosi!

krsone

@marianne1789: Razmin te, ka si mislo pravti, ampak kelko ge vidin, je Topič tude predsednik Slovana asfaltne lige (vsaj tak piše), torej si je zbral en od svojiva kluba, keroga je šal pač poglednot. Če be pa mogo obvezno Muro ali nej, to so pa druge zadeve:)

RobertH

Znankar je Mura v prednosti pred Slovanom.....me je pa preseneto Morec ka je biu na tekmi....

oortho

jebo vas bog da vas jebo!! Gorgone? ka majo 20 mađarov na tkemi pa se zdejrajo mi mađari in podobno??!?! MRŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bojci19

Jaoo folk! Namesto, da bi se pogovarjali, kdo je dobro igral oz. kdo je naredil kakšno napako, se vi prepirate kdo je delal večjo opico na tekmi s sebe!

Enim vam očitno res ni do tekme, ampak samo do nekega ''navijanja''.

Vipko
Truplo

... in to "navijanje" Black Gringosov so dokaj negativno ocenili tudi na Lendavainfo.com taki, kateri so se podpisali kot pristaši Mure.

copicar

marianne1789 ne piši norosti pa laži,san tudi ge bil tan,sigurno si me vido pa znaš što san,Topič je eno pijačo spil pa je odišo zato ne piši ka se je nacejo.To pa ka je nej on šel v Lendavo pa verjetno on san najbole zna zakoj nej je sigurno eno ka je nej razlog Slovan.Tekma Slovanova se je končala 17.30 taka je nej problem v Lendavo priti do tekme.

švabo

Eni ste rejsan smejšni:) Dejstvo je tou, ka je mura brez 3 ključnih igralcov (Cipot, Fajic, Horvat) povsem nadigrala nafto, kera je nej pokazali nič od nogometa in nema kaj iskate s tejme igralci v 1. lige!! Mura pa je špilala fejs kombinatorno, kratke podaje, s prve in smo rejsan nafti odčitale pravo lekcijo nogometa! lp

denis...

najboša igra mure v toj sezoni do zdaj, vsaj za mene, in to še brez cipata, fajiča, horvata.... vsaka čast!

denis...
I-OWN-YOUR-MOM

Mura še itak za klaso baukša, pa čigli so ji falili trije s prve enajsterice pa čigli so napravili 100 napak.

Ali ka, či ma to vse takši čuden priokus - nevejš, či si naj srečen ka smo v borbi za Evropo, ali se lejko že jočemo, ka de pobreg. Odnos uprave do navijačov je najslabši v zgodovini kluba, navkljub interesi NZSja ka Mure obstane je šansa, ka de Mura 05 šla znova v nižjo ligo (ali zaj, ali za leto dni), še itak tan 75%.

BG so trenutno itak pod vsemi nivoji, ali tak pač je.

Ali vi, Gorgone, pa furate te vaše prenafilane folije za tisti mali plac, in to rejsan skos te folije pa folije. BG so meli letos že 3 narisane šetalice npr., pa lekar za to niti ne vejte.

Isto mate te oldskul transparent Gorgone Lendava, keri je definitivno par lejt zadaj za 3 novejšimi transparenti, kere majo BG.

Ge bi pravo ka ste najbole potegnili naprej par lejt nazaj, zaj pa ste s temi koreografijami že tuj krneki pomali.

Ste pa nedvomno naprej v ton, ka znate iste pesmi popejvati dugo, ka mate tudi težje pesmi za popejvati, ka se znate oblejčti, prinesti seuf šale, biti prisebni, pa ka še gnesden furate piro.

delija

Samo eno mo pravo B.G so nej organizejrane.

vegi

pri gringosaj jih pol sploj nema končane oš,ostala polovica pa jedva oš...
pa še stadion in travnata površina je v korist Nafte,edino igralci pa preci zaostajajo za vsemi v prvi ligi....

Pilot

@ vegi
daj ne seri ...

Cave

Resno lepa igra Mure, tekoča kombinatorna.
Še posebej sta mi v oči spadnola Janža in Travner, keriva sta z odliko opravila obrambne naloge, večkrat pa tudi hitro v napad potegnola.

Ampak kak pravi I-own-your-mom, je to na žalost vse z grenkin priokuson.

c0rleone

vegi nej ka bi na konci ugotovil ka so eni daleč nad tebov z izobrazbo....

vegi

@corleone strašno se bojin ja,,,najbole tebe hahahahahhahah,če bi šteri bar tan poulane bil ne bi kričal ubi mađara,pa podobne stvari tou samo lejko delajo ala corleoneji....vpiši se na ljudsko pum dela ešče...

I-OWN-YOUR-MOM

Pa ti niti pisati nevejš; ge neven, kak se lejko čujtiš kredibilnoga, ka boš meto nekše opazke glede izobrazbe.

vegi, mej jih rad. Kak država pa Gorgone, ka podperajo to skubljenje države s strani prepotentnih Mađarov, plus zmisli se, kelko Prekmurcov Mažari DEJANSKO SO bujli, jih sposilili, požgali kuče ... tu se samo dere "ubij", Mađari pa SO klali naše lidi, vsiljevali svoj teritorij, itd., in to delajo še gnesden, samo na lepši način.

Pff. Jebeše mađare.

delija

Jebeš MAĐARE;)

ServiceCrew

I OWN YOUR MAMI...zaradi takega razmišljanja in nerealnega pogleda na vse to skupaj, je mentaliteta in nasplošno navijaška kultura v MS že nekaj let v banani. O folijah in podobnih stvareh raje tiho bodi, da o BG šetalicah ne govorim kak zgledajo.

I-OWN-YOUR-MOM

Ge znan, ka so BG v kurci. Či bi moje prepričanje kaj valalo, neven či bi v grupi razen imena sploj ostalo kaj isto - telko o ton, kakšo razmišljanje man ge. Brez skrbi, par strani ti lejko napišen ka pa kak se more popraviti. Samo je fora, ka dokeč se določeni lidge nedo meknili - in se tuj neščejo - de pač tak, kak je.

Brez skrbi, poleg svojih tekem san zadnjih slabih 10 lejt, od kar je bil navijaški kotiček na nogomanii, pa zaj dale FU, san skos še pogledno galerije drujgih, in mo že znal o kon gučin. Ti ne premoreš telko objektivnosti, ka bi priznal ka je vaš glaven transparent out of date, pa ka so koreografije s folijami (večina le-teh črnožutih - wtf? saj niti ena od teh barv nejje vaša klubska - niti dodatek k barvi je nej, ali?), kere so ble dostikrat navkljub dobromi nameni prevelke ali se jih drži preci balavo. Mislin ... najden ti 1000 napak pri BG, pa 100 privas či mo bluzo. Bistvo, ka ti ščen povedati, je v ton, ka tuj vi več neven kak ne napreduvlete, cilau glede na znanje, keroga premorete glede na dolgotrajne člane, itd. To vse pišen zato, ka vidin preci nekših vzvišanih postov zadnje čase z vaše strani.

ServiceCrew

Vzvišani posti? Kje? O čem ti govoriš? Jebote, leta in leta smo verjetno ena od redkih grup, ko smo najmanj prisotni na netu, čeprav smo non stop v pogonu. Kaj se transa tiče: daj mi povej, kaj je moderno? ajde, da te slišim? Mislim, da malo bolj bogo vse skupaj spremljaš, ker FU pa galerija niso dovolj. Udarni so pač udarni, se glih ne menjajo vsakih 2 leti. Trendi so trendi...enkrat so mali transi v modi, drugič večji oz. en udaren, je pa od vsake skupine odvisno, za kaj se odloča. Zakaj črno-rumeno? Izbrali smo to barvno kombinacijo za parole, ker se NAM zdi najbolj primerna za parole, ker iztopa in se dobro ujema z modro in belo, poleg tega pa je navijaško najbolj nevtralna na našem območju. Drugače pa je tak vse ostalo modro in belo, koreografije pa niso tak monotone, če dodaš kako barvo. Nevem, vsak ima svoj pogled na sceno, vsaka grupa ima svojo stil furanja. Nekatere koreografije dobro ratajo, ene bolj tak ene pa za kurac. Ta zadnja je bila solidna. Bolj ali manj vse na svojem mestu, kaj se pa parole tiče...če je malo kje bolj gor ali dol...jebiga, če bi fotograf zajel najboljši trenutek, tudi nebi blo tak slabo. Žal pa nimamo dobre ograje za koreografije, da bi parole visele na njej. Mislim, da smo glede koreografij skoraj vse že izvedli, kaj se na velikost tribune da izvest. Pravim, vse ne rata, ampak če ne probaš, ne moreš tudi zajebat. Glej, navijaško sceno spremljam že nekaj let, aktiven sem pa 12 let kot ultras. Jebeš ti to, kaj vidiš na slikah, treba je tudi malo okoli hodit, pa v živo videt stvari. Mi redko kdaj obsojamo pa kritiziramo, vsaj začnemo ne...ste pa vi tisti, kateri grete ocenjevat naše koreografije, naš izgled, naš stil navijanja itd. Je pa stvar ta, da to delate samo tu na sobotainfo ali pa na lendavainfo. Kaj se napredka tiče...število, pesmi, pirotehnika, mlada ekipa smo napredovali... koreografije konstantno... gostovanja nazadovali...vse ostalo je stvar okusa (transi, zastave)

mura=locura

kak je lejko ČRNO-rumena barva za vas nevtralna, če je črna barva vaših največjih rivalov? ali to "naše območje" šteje madžarsko sceno + vas? to, ka mate telko črne barve na tribuni, je smešno! kar se tiče udarnega transparenta se strinjam s tabo, ka se toga ne menja v skladu s trendi, ampak smešno je, ka na udarnem transparentu sploh nega klubskih barv. vi in TB ste edini genialci, ki vam je to uspelo. črni napis na beli podlagi in zraven malo svetlomodre barve, barve vašega kluba pa so modre. bravo! tak da kar se transparentov tiče so po mojem mnenju BG boljši, ker imajo vsaj transe v klubskih barvah (čeprav tista oranžna malo pokvari)

marianne1789

1. dejstvo je, ka je nafta sramotno spušila in to je nej biu d od derbija.

2. zaj ka špilajo za 3. ligo se kučejo po prsaj kak so oni najboukše navijači ali njih je nikdar nej bilou na gostovanje za tretjino števila gringosov nikde (ka se ne zača, kda je nafta nej bila in kda več nede v prvoj ligi, če de jih 15, de jih strašansko dosta)

3. dejstvo je, ka gorgone odijo na portale Murske Sobote pa se v anonimnosti steplejo kak so oni najjači navijači (za violame pa dragonsame) in nej obratno.

Vse pohvale igralcon Mure, trenere pa pomočnike trenera!

Eeeeejjj lendavčani; Dobili ste tri komada iznenada (z 2. postavo!!!)! SO SUCK ON THAT!

davidp

Pa dobro, nej treba zdaj pa iti v ekstreme... Saj tudi Naftina postava neje niti približno prva. Oziroma tak - Naftina postava neje trenutno niti približno prva liga. Ajd, če bi bila vsaj Caban pa Vaš cel čas poleg pa v formi te še kama ta Triglav šibnejo, s ten ka pa zdaj majo pa nemajo kaj dosta od prvoligaškoga fuzbala. To vse kar so z Odranec privlekli pa mladinskoga pogona je točno to kar je - kvaliteta tretje lige pa mladinci keri majo 25 kil pa bole malo izkušenj ka bi lejko svojo fiziko nadoknadili.

Jeseni se je šče dalo z Vinkom, Vašom, Lesjakom, Matjašecon pa mura brez Repa, Jeliča (keri je v soboto odšpilal profesorsko, Lendavčani so poleg zgledali kak šolarčki), Dodleka, itd. Tisto je bil maksimalni domet kar se tiče Nafte proti Muri, momentalno sta pa kilometre narazen kar se ekip tiče.

yyyeb

črni časi se zgrinjajo na oba prekmurska kluba. samo to še dodam, ka je tudi mura brez posojenih mariborčanov na nivou 2 lige. glede pejnez pa prihodnosti itak oba v lüknji.

ServiceCrew

...marianne1789...Tipičen prekmurec (jebeno motiviran, prenapihnjen...a na koncu izpade naiven ali glup) Hodi na lendavainfo, pa boš videl kdo kam hodi pisat. Zdaj če jaz tukaj na en post odgovarjam, to še ne pomeni, da cela grupa sem hodi...poleg tega pa, nevem kje si ti prebral, da se mamo za tretjo grupo, da zdaj kompenziramo slabe rezultate z kao navijaško skupino idt.. Pa jebote, pa samo vi vsepovsod pišete, pa svoje dodajate...pa ti si videl kje, da smo šli analizirat mi BG? Saj pa sami sobočanci to pišete, da smo vas pojedli v navijanju, ne MI...Ne mešaj jabolk pa hrušk...To je ta jebena prekmurska mentaliteta, zaradi katere se vam že smejemo/smejejo vsi že en lep čas...investitorji iz Italije, Belec pred dvemi leti,...ta prenapihnjenost, pol pa padec na realna tla. In tak je z vašo grupo.

Skipper

Bok...ge bi pa samo proso, či bi Gorgone šle poglednot v svoj pasoš ali pa osebno, či pasoša nemajo, pa poglednjejo ka njin piše za državljanstva. Ne pravin ka je narobe ka podperajo svoje moštvo, samo ka pa ideš na tekmo 1. SLOVENSKE lige in se zderaš tan Madžarska oz. Hungaria...presodite sami.
p.s. sten ne pravin, ka so krasni časi v skupini BG, al vsaj se ne delajo ka so nešče, što so nej.

marianne1789

ej mađar ti se malo zmeri. tvoji so gor uletele pa začali o navijanje pisate a o tekmi ni ene besejde (glej 6. post)...

ti mađar se samo smej, vejpa vi špila za obstanek v ligi, mi pa v vrhe lestvice. pa s elejko v lendave nafudavlete kak ščete. sramota bi bila še večja, če bi še na vašon terene bili glasnejše. dejstvo je, ka na gostovanjaj je vas več kak 10, 15 nikde nej bilou in ste na fazaneriji nej nikdar glasnejši bili. Zaj so pač nekše sprepite mađare van odili pomagat vače pa žalost... in vi se primerjate z violame?

Še inouk. Vi mađare, pa lendavski ne-prekmurci odite na portal Murske Sobote in nej obratno. pa mi zaj povej, što je tu prenafudnjene pa glup v spadno, a mađar?

Spušili ste kak mala deca. Ej naslednjo tekmo odpre temo pa se kuče po prsaj kelko vas je bilou v Lublani. te boj frajer!

VSE POHVALE IGRALCON PA STROKOVNOME ŠTABE! Samo tak dale! MURA prvi klub Prekmurja!

bolano

U. Žižek / i own..., od kda si tij teške navijač? :D

bolano

Vsebina komentarja

I-OWN-YOUR-MOM

Glede na to, ka mi je nej ime U., pa glede na to, ka san se skup za 10 lejt tekem sprenavijo, mislin ka si me zamejšo. Pa lejpi den. :)

I-OWN-YOUR-MOM

ServiceCrew,

mars je bil prvi, keri je provocejro. Zato moj post, pa zato san mogoče v keri točka le-toga tuj kaj pretiravo. Zadosti dobrih stvari mate, ali glede barv pa ne zemen nazaj. :P Ajd, mer malo zaj :)

I-OWN-YOUR-MOM

Pa za marsa sklepan, ka JE član Gorgon. Če bi bil kar en, se niti ne bi trujdo odpisati. Te pa si včasih nemreš pomagati - saj san znaš.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice