V 34. krogu Prve lige Telekom Slovenije se bosta na Fazaneriji pomerili Mura in Olimpija.

Srečanje, ki si ga bodo v Murski Soboti lahko ogledali imetniki letnih vstopnic, bo z rezultatskega vidika pomembnejše za Olimpijo, ki se bori za naslov državnih prvakov. Svojo računico pa imajo tudi črno-beli, ki se želijo zmajem maščevati za letošnji poraz v Ljubljani.

V šesti minuti je Daniel Kamy zadel prvi gol in priigral vodstvo Olimpiji.

Amadej Maroša je v 29. minuti Muri priigral prvi gol.

S spleta

Komentarji (35)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tabletax (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Hud poraz mure

tanja flaškon (nepreverjen)

takšne murine tekme pa že dolgo nisem gledala
Ampak saj vemo mi v Ljubljani moramo imeti prvaka
mar ne

In reply to by Tabletax (nepreverjen)

Mismi (nepreverjen)

Igra Mure 1.polcas Vrhunska.

Hmmmmm (nepreverjen)

Kakkoli so nej zmagali, ampak špilali so VRHUNSKO. Boukši v vseh statistikah, v vseh segmentih igre, tiste malo sreče pa par važnih obramb Vidmara je svalilo za suvereno zmago, štera bi bila zaslužena. Glavno top tekma za nevtralnoga gledalca, top tekma Mure, top taktika. Čestitke

KAKŠI VRHUNSKO (nepreverjen)

V NOGOMETI ŠTEJEJO GOLI NE PA KAK SO ŠPILALI. ČE MURA IZ 3 STO PROCENTNIH ŠANS NI DALA GOLA KO JE TEŽJE BILO ZALUFTATI KAK GOL DATI, POTEM JE TO ZA TEBE VRHUNSKO ???

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

VojkoZMajolko (nepreverjen)

Odična tekma. Mura bi si bolj zaslužila zmago. Zmanjkalo pa je malo sreče. Pa ok, naj ta raje pride v kakih pomembnejših tekmah.

kolega (nepreverjen)

Naj menjajo teva 2 komentatora pm, ov glaven še ide, njegov asistent pa mi slušne kanale razjeda

Vaše ime (nepreverjen)

Mene je Nej jasno.. Kak San odprto stran San vido moje lajke mere San Nej lajko kak je Tau možno???

Tristæn (nepreverjen)

Mogoče su ti haknoli kompjuter. Pošli mi bitcoin

In reply to by Vaše ime (nepreverjen)

kolega (nepreverjen)

Se meni tudi dogaja

In reply to by Vaše ime (nepreverjen)

govedina (nepreverjen)

Sobotainfo si sama lajka pa dislajke dava z navideznimi uporabnikame

In reply to by Vaše ime (nepreverjen)

purple guy (nepreverjen)

Nika nej Mura idemo dale👍👍

Sijo1972 (nepreverjen)

Poklon Muri za prikazano in naslednjo sezono se popravimo igro proti slabsim ekipam, kjer smo letos zgubili nekaj tock in se realno lahko borimo za prvaka. Idemoooooooooo samo nasa Mura....

123eeeddff (nepreverjen)

šimunđza malo prle de trbelo menjate, nej zagnjih 6 min...
ovak pa olimpija nema za bureknbrez sodnikov

Klopotopot (nepreverjen)

Kakso tele mores biti ka sidis na tribuni na odprejton pa mas masko na goubci.

čušpajz (nepreverjen)

Klopotopot tebi bi ges dal na gobec gobčenco kak smo negdaj dajali kravam

In reply to by Klopotopot (nepreverjen)

NAVIJAČI - TELEBANI (nepreverjen)

Kak ste lahko tako nori, vrhunsko so špilali, samo so gola iz 3 100% šans nej dali. Po novem v nogometi več ne bodo šteli goli ampak umetniški vtis OJ JOJ JOJ.

tutu (nepreverjen)

Boukse meti 6 dobrih sans kak pa 0 sans, ali?

In reply to by NAVIJAČI - TELEBANI (nepreverjen)

AAAAAAAA (nepreverjen)

Dobra igra Mure se je pa vidlo ka Olimpija nej smela zgibiti. Sramotno slabo sojenje glavnoga pa stranski na zahodi jr bii praf smejšen.

Sultan (nepreverjen)

Posrani DF si vido kak se spila .Aja pozabo san ka je sodnik sodil za Muro .

Mjxok (nepreverjen)

Odlicna igra mure, falile so samo tiste goli ka so jih nej dali Susnjara,Marosa,Horvat,Cipot... najmenje 4 lepe prilike ka so se samo v 2 polcase nej izkoristile, sojenje pa ja... skoda debate... se direkt vidlo ka olimpija nesmi zgibiti... cekici bi moral dobiti rdecega... simuliranje, jezik itn...bezjak, da je bil reprezentat katastrofa, ni vreden za 3 ligo...samo jezik je vrtel celo tekmo... 1 gol olpimpije pa je bil povsem regularen, tistoga je karamarko pojo ka probo faul izsiliti... nazalost... naj bi sau za crncon do kraja nej ka se nakla vrgo... vaci pa od te dale cista 10 za igro mure.... samo tiste prilike bi trbelo not pospravlatd :)

krtovinjek (nepreverjen)

Sodnik je moral tako delati kot mu je bilo rečeno .Ne daj bože da bi Mura zmagala ker bi to bila velika sramota za žabare .

Hahah (nepreverjen)

V prvon goli Olimpije je cisto nic nej spornoga, Olimpijini igralci so sli do konca kak trbej iti do konca oz do sodnikovega zvizga, medtem ko si si Murasi sceli sami dosodite prekrsek v obrambi, tudi kak je spadno je spadno, taksne prekrske redko kdo piska.
In medtem ko je zoga letela po zraku so Murasi dvignjenih glav gledali sodnika ce bo piskal ali nebo. Kamy pa samo "dober dan"

afta he (nepreverjen)

Zdaj ka vse znamo bi tudi lahko rekli, da bi golman lahko šel na žogo saj je celo večnost letela proti njemu pa je nej šel ker je čakal obrambo, da izbije. A tega ni bilo zato gol na lahek način. Šans polno a gola ni mogoče dati nej pa nej. Koliko strelov mimo gola. Pa na koncu te more od vsega glava boleti.

In reply to by Hahah (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Se strinjan, prekršek je bil samo to se gnes den redko kda fučka. Tudi elementi rokoborbe so postali del modernoga fusbala. Nekda so golmani takšne centeršute pobirali kak gruške. Gnes den golman redko kda ide na centeršut. Obradović izgleda ka to sploj ne dela. V peterci mora biti vsaka viska žoga golmanova. Seveda, če je pravi golman.

Vipko
Truplo

Se in se ne strinjam. Te prekrške soditi je res tako, tako... tudi pri košarki ni vsak dotik osebna napaka, čeprav tako piše v pravilih... med vrsticami pa takoj razbereš, da moraš pustiti igro, jo razumeti. Zakaj bi bilo pri nogometu drugače, če sta se mogoče oba malce rivala, si zapirala prostor...?
Tole z vratarjem Mure se ne strinjam! Niso vsi predložki tako "nedolžni" kot nekdaj, ko sta Husar, Gavrilović centrirala s polovice, rezano žogo in ta je morala leteti dlje od pet metrov... sicer je vsak vratar res pobiral te žoge kot hruške. Kolikor kaj berem, vidim... dandanes so žoge zelo zavite, pa lahko letijo dokaj nepravilno... in če ti obramba nekje "pocuri"...?
Škoda glede tekme, morali bi jo dobiti, ampak: zadnjič sem napisal, da je Vidmar vratar, kateri brani včasih nemogoče, ne redko pa dobi gol mimo ušes. Žal... včeraj je branil mogoče in nemogoče.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ka se tiče centeršutov, so tej gnejšnji igralci še vedno nej dosegnoli Đajića. Njegovi centeršuti so bežali od golmana, proti napadalcon. Tako imenovani suhi list. Istina pa je ka so gnešnje žoge bole nestabilne in menjajo smer. Ko je bil Maribor v prvi ligi san odo v šolo v Maribori, pa san te velke igralce vido v živo. Pa kje mi gnes mamo igralca kak je bil Oblak? Leta 1974 je bil izbran v idealno moštvo SP v Nemčiji.

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

To vse drži, razen ene zadeve: t. i. "suhi list", kolikor to sam razumem, je let žoge, katera res leti "amo, pa tamo", vendar iznenada tudi hitro pade... Đajič je izvajal bolj predložke tik ob kornerski liniji in jih res zavijal stran od vratarja, niso pa njegove žoge ravno tako hudo menjavale smeri... in hitro padale? No, mogoče se motim?
Oblak je bil res fenomen... eden prvih, če ne prvi igralec jugoslovanske lige, kateri je dobro igral in streljal z obema nogama. Ne previsok, ne premali... tudi ne pretežek ali "podhranjen" je imel idealno postavo za vezista, bil je tudi ekspoziven in imel igro v glavi. Niso ga zaman poklicali v Schalke, nato pa v Bayern. Danes in v bližnji preteklosti smo imeli tudi dobre igralce... mislim, da so tudi ob bok Oblaku (Zahović, Oblak, Iličić), sicer pa teke primerjave niso ravno vedno v redu. Tisto v "oblakovi eri" je bil en čas, sedaj je drugače. Dandanes, če se malo obrnemo na košarko, bi en Kićanović težko igral v zelo povprečni prvi slovenski ligi, enako Dalipagić... Igra je tako napredovala v hitrosti, tehničnem smislu... In verjetno je enako v nogometu?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

njiva

Meli smo se v svojih rokaj,če bi s tej šans dali bar še en gol bi zmagali in se nebi gnes pogučavali o sodnikih.Tak bi morali špilati sakšo tekmo,edino bi pravo,ka se strinjan,Obradovič bi mogo včasih malo veni stati,nej pa v goli na črti,te pa nemreš več posredovati.Petica je njegova in tu je un gazda,tu mlatiš se ta,nej na črti v goli stati.

12 (nepreverjen)

Navdih za naprej in Evropo

Mismi (nepreverjen)

Dobra igra in vse Al se strinjam z enin od zgornjih komentarov 3 čiste sanse pa nič.
Zato pravin Marosa je edini keri večina sans izkoristi na žalost včeraj je zbral najslabšo opcijo in to je podaja. S ten je pa tudi pokazo ka je Nej egoist.
Drugače pa na nucamo bar enga podobnoga njemi.

ge neman navoule (nepreverjen)

če bi olimpija špilala brez sodnikof v toj sezoni bi na koncu bila slabša od rudara in bi spadnola v 2.ligo-haha

prdec (nepreverjen)

TOU KA MURA NEDE ŠLA V EVROPO, JE KRIV ŠIMUNEK, KA JE FORSIRO TOGA KOZJEGLAVOGA CIPOTA, ŠTERI JE ZADNJE TRIJ TEKME ZAJEBAL MURO. POGLEDNITE KAKŠE PRILOŽNOSTI JE ZAJEBO, PA TE VIDLI KA JE NEJ ZA NIKOJ!! FULER, KAK JE NJEGOV STARI BIJA.

Busybee (nepreverjen)

??? Prdec v keroj galaksiji ti živiš ka takše neumnosti pišeš? Ali se delaš butla ali pa si butel?? V kaki Evropi nede Mure?? No pokalni zmagovalec je v Evropi nikoli slišal?? Ali si na tabletah pa ti je to težko priznati??

prdec (nepreverjen)

Busybee, To ka si mi napiso, po mađaronsko pomeni, ka mi v rit zlezi!!! Pougyeki v Evropo?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice