Slabe novice iz tabora Mure, ki se trenutno nahaja na pripravah v Turčiji. Poškodoval se je namreč Kevin Žižek, poškodba pa naj ne bi bila nedolžna.

Črno-beli so se v letošnjem zimskem prestopnem roku okrepili z dvema nogometašema, napadalcem Kevinom Žižkom in veziston Jonom Špornom. Žižek, ki je na pripravljalnih tekmah kazal dobro formo, štirikrat se je tudi vpisal med strelce, pa Murašem v začetku spomladanskega dela ne bo mogel pomagati.

Pred dnevi si je namreč na enem izmed treningov poškodoval koleno, po prvih informacijah pa naj bi šlo za strgani meniskus. Več bodo pokazale preiskave, ki bodo opravljene v Sloveniji, okrevanje po poškodbi pa bi predvidoma lahko trajalo od 5 do 6 tednov.

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mura je večna (nepreverjen)

Samo naj uspešno okreva. Či je meniskus je nej tak szrašno, samo naj je nej kaj hujšoga.

Domačica (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ja , pa včasi ga pelati k vsem mogočim doktorjem , pa hitro
na vse mogoče preiskave dati , ostali navadni ljudje pa naj na podobne preiskave čakajo mesece , ker kaj pa je pomembnejše kot neki fuzbalerček , ki igra v regionalni ligi .

Anon2103 (nepreverjen)

Idi privat, pa boš včasi na vrsti. Problem?

In reply to by Domačica (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Točno tako, če imaš denar plačaj pa si takoj na vrsti.

njiva

hitro okrevanje želim Kevin
Prosim brišite vse neprimerne komentarje,ker s tem samo izražamo Prekmursko kulturo,ki že tak nej na visoki ravni.Kuhar daj zrihtaj take komentarje ge mo se podpisi ali z imenom pa priimkom pa mo te vidli kelko de komentarov.Eni resan nemate v glavi nika.

Anon2103 (nepreverjen)

GDPR. Pozabi.

In reply to by njiva

Domačica (nepreverjen)

Bravo "njiva ", res prikladen nick , ja , ko se boš ti podpisal se bom tudi jaz , za zdaj pa" piss off " , kot bi rekli Angleži .

Zakoj (nepreverjen)

Zakoj je Žižek po podatkaj transfersmarkt v ekipi NK Bravo?

Kategeznan (nepreverjen)

Čimprejšnje okrevanje, ka boš lejko gole zabijo.

kadilec (nepreverjen)

Zelo velika okrepitev. Bravo.

Kakša novica (nepreverjen)

Kakša novica. Pijšite rajše kaj drujgoga. Pijšte rajše o prejkmurskon človeke pa kak se živej prinas nej pa tej noroste. Koga briga tej prekmurske fusbal pa Mura. Tej pejneze bi rajše siromakon dale kere nemrejo z mejsca v mejsec preživete. Pa zdaj pa lejko minuse talate kak je v vaše navade.

Anon2103 (nepreverjen)

Za talanje pejnez siromakon se obrni na dobrodelna društva in socialne transfere države. Fuzbalski klubi nemajo nika s ten.

In reply to by Kakša novica (nepreverjen)

luzermurin (nepreverjen)

Bedak zarukani naj nogometni klub da denar za reflektorje in ne občina naš denar. Ti lekar še v šumi ziviš.

In reply to by Anon2103 (nepreverjen)

Anon2103 (nepreverjen)

To je tvoje mnenje. Številni sobočanci pa pozdravlajo postavitev reflektorov na nogometnon stadioni. Se boš pač mogo sprijazniti, ka so poleg tebe še drugi občani z drugačnimi interesi od tvojih.

In reply to by luzermurin (nepreverjen)

kadilec (nepreverjen)

Bedna Mura.

Salmonela (nepreverjen)

Pa ne da bi bil zloben , ampak res me zanima izobrazbena struktura navijačev Mure , kaj če bi Sobota info kot neki medij , ki se izdaja za vodilnega v regiji , ok. , pa pustimo zdaj ob strani pismenost njenih novinarjev , kaj če bi malo zapeljali kakšno raziskavo v to smer , ne pa , da nas non stop posiljujejo z nekimi picologi , tako malo za spremembo , aja osebno mislim da bi bil rezultat p.......

A79 (nepreverjen)

Pa ravno ti sprašuješ in se spotikaš ob pismenost, ko enega stavka ne znaš smiselno napisati, niti ločila postaviti. Bo treba najprej pred svojim pragom pomesti, a te niso tega doma naučili?
Je pa stvar logična, izobrazbena struktura navijačev Mure je več ali manj enaka izobrazbeni strukturi mesta Murska Sobota in okolice. Torej se lahko obrneš na statistični urad, bodo ti z veseljem pomagali, pa nam poročaj, kaj boš ugotovil.

In reply to by Salmonela (nepreverjen)

radoveden (nepreverjen)

Pameten se delaš, v resnici si pa nevednez. Izobrazba teh navijačev je katastrofalna, kar lahko vidiš po njihovih komentarjih. Niti tega ne veš, da največ navijačev Mure prihaja z Goričkega. V Soboti jih je zelo malo.

In reply to by A79 (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

Pa tij se komedijant. :D Zmago se s ten komentaron, pa tvoj nepismene predhodnik tuj.

In reply to by radoveden (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice