Na Kopališki 45 so podaljšali sodelovanje z nekaterimi sponzorji. BTC, Nutrivita - Milkivit, Radenska, Avto Režonja in Mlinopek bodo tako še naprej sponzorirali črno-bele.

Nobena skrivnost ni, da je nekaterim sponzorjem s koncem leta 2011 pretekla pogodba s soboškim prvoligašem. Ne glede na to, da v klubu trenutno največ pozornosti posvečajo vstopu italijanskih investitorjev v Muro 05, so v vodstvu klubu v zadnjih dneh vršili pogovore z zgoraj omenjenimi sponzorji, ki jim je pretekla pogodba.

Predsednik Miroslav Topič je za spletno stran kluba povedal: »S sponzorji katerim je ob koncu prejšnjega koledarskega leta potekla pogodba smo vršili pogovore ter bili pri tem uspešni. Tako smo sodelovanje za eno leto podaljšali s podjetji BTC, Nutrivita - Milkivit, Radenska, Avto Režonja in Mlinopek, kar je v današnji ekonomski situaciji v regiji zelo pozitivno. Z ostalimi smo še v fazi dogovorov, pogovarjamo pa se tudi z nekaterimi drugimi, ki še niso bili pokrovitelji kluba so pa to pripravljeni biti v letošnji sezoni«.

Dodajmo, da se jutri na Fazaneriji obeta nov dan D, saj naj bi v Murski Soboti sestankovali italijanski investitorji, vodstvo kluba in igralci, ki se bodo dogovarjali o finančnih podrobnostih sodelovanja, ki zajemajo tudi izplačilo zaostalih obveznosti.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jim Beam

BTC, Nutrivita - Milkivit, Radenska, Avto Režonja in Mlinopek saka van čast! zdaj mo še bole odo k van oz. nuco vaše izdelke, še milkivit krmila kujpen pa soboškin svetnikon pošlen!

Starejše novice