NŠ Mura : FC Bad Radkersburg 5:1 (3:0)

Mura je danes gostila ekipo iz sosednje Avstrije. Murini nogometaši so prijateljsko tekmo z Bad Radkersburgom dobro začeli, saj so v prvem polčasu zabili tri gole. V drugem polčasu so sicer Avstrijci zatresli mrežo, a so vseeno morali priznati premoč Muri. Končni rezultat tekme je bil 5:1.

Mura je ekipo odigrala v mešanih postavah.  V 1. polčasu so igrali: Zver (vratar), Kalamar, Rešek, Kisilak, Pucko, Kozar, Tomažič Šeruga, Lukač, Zorko, Škvorc in Karas. V drugem polčasu so se črno beli podali z Zverom (vratar), Kalamarjem. Rešekom, Kisilakom, Puckom, Kozarjem, Tomažičem, Šerugo, Lukačem, Zorkom (od 60m Vaš), Škvorcem in Karasem, piše na njihovem Facebook profilu.

FOTO: Jure Banfi

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
X CVFBNGHJ (nepreverjen)

PA DOBRO BRAVO PREMAGALI STE EKIPO IZ ŠESTE LIGE. NASLEDNJI TEDEN PA ŠE NABIJETE KAPCO

Gost (nepreverjen)

Morec gnes smo te pogrejšale v ekipe FC Bad Radkersburga. Mogoče si še v predsednikove r...., ka te nej bilau.. ha,ha,ha.
Ogromno lidij je gnes bilau na tekmi. Skoraj smo se zbile z Avstrijskimi navijače..

Ghost (nepreverjen)

Drava 5:1 Odranci nesli ste si petardo

Gost (nepreverjen)

Vprašanje za tiste, ki ste bili na tekmi.
Kakšna je bila igra Mure, predvsem kombinatorika in sporazumevanje med igralci?
Kako so se izkazale okrepitve?
Hvala!

Gost Gost (nepreverjen)

Igra bi lahko bila boljša, predvsem v II. polčasu, ko so bile opravljene menjave, preveč napak v igri. Prvi polčas odigrali brez dveh ključnih igralcev - Vaša in Lonze (zdr. razlogi pri obeh). Okrepitve zaenkrat OK, po prvih tekmah kaže, da bodo upravičile angažiranje, ampak za dokončno oceno je vseeno potrebno počakati prve prvenstvene tekme. Dejstvo pa je, da so tudi gosti odigrali brez nekaj ključnih igralcev.

Starejše novice