Muri se ob takšni igri v nadaljevanju prvenstva ne piše nič dobrega. Celjani so zasluženo slavili s 4:0.

Mura je spomladanski del prvenstva začela izjemno slabo, tako v rezultatskem kot v igralnem smislu. Prvi strel v okvir nasprotnikovih vrat so sprožili šele v 65. minuti, z izjemo desetih minut med 70. in 80. minuto pa v fazi napada niso pokazali prave ideje in želje po zadetku. V 1. polčasu smo spremljali povprečno predstavo. Mura je na začetku tekme pobudo prepustila Celjanom in se osredotočila na obrambne naloge. V 18. minuti je Verbič izkoristil neodločnost Murine obrambre, ob treh igralcih streljal praktično iz mrtvega kota in zadel mimo Cipota in Drakovića. V nadaljevanju si Mura ni priigrala niti ene priložnosti. Celjani so dobro zgostili prostor na svoji polovici, črno-beli pa niso pokazali prave želje po zadetku. V 42. minuti je Cipot izgubil žogo na svoji polovici, Žurej je sam potegnil proti Drakoviću, nato pa podal Verbiču, ki je žogo potisnil v prazno mrežo.

V 2. polčasu so se Celjani osredotočili na branjenje vodstva, Muri pa ni uspelo resneje ogroziti vrat Kotnika vse do 69. minute, ko je po preigravanju Bohar prišel do strela, a so branilci Celja preprečili zanesljiv zadetek. Mura se je še naprej trudila, da bi znižala zaostanek, zgodilo pa se je ravno nasprotno. Cebara je preigraval na desni strani, podal pred vrata, kjer je obramba Mure zamudila, na pravem mestu pa je bil Žurej in povišal na 3:0. Piko na i so Celjani postavili v sodnikovem podaljšku, končni izid je s pravim evrogolom postavil Gobec.

Mura je po zimskem odmoru začela zelo slabo. Storili so ogromno napak v prenosu žoge iz obrambe v napad, ni bilo povezane igre in ideje, kako prebiti nasprotnikovo obrambo. Novo tekmo bo Mura odigrala že v sredo, ko se bo na Fazaneriji pomerila z Olimpijo.

Začetni postavi:

Celje: Kotnik, Korošec, Centrih, Krajcer, Gobec, Vrhovec, Zajc, Srdić, Bajde, Verbič in Žurej.

Mura 05: Draković, Majer, Cipot, Mörec, Travner, Rep, Maruško, Bohar, Vaš, Ploj in Vinko.

1' - Po manjšem zapletu z mrežo so s sredine začeli nogometaši v črno-belih dresih.

5' - Lepa priložnost za Celjane, a se je ob strelu Bajdeta iz bližine izkazal Draković.

18' - Celjani so povedli 1:0. Verbič je ob treh igralcih potegnil z roba kazenskega prostora, popeljal žogo do gol-avt linije, nato pa praktično iz mrtvega kota mimo Cipota in Drakovića zadel za 1:0.

30' - Minilo je pol ure slabe prvoligaške tekme. Mura brez ideje v napadu in brez ene same priložnosti.

37' - Izgubljena žoga Mure na sredini igrišča, Celjani pa niso izkoristili lepe situacije za protinapad.

42' - Celjani so povišali vodstvo, ponovno je zadel Verbič. Cipot je v izgradnji napada izgubil žogo, Žurej je sam potegnil proti vratom Drakovića, nato pa podal osamljenemu Verbiču, ki je žogo potisnil v prazna vrata.

45' - Minuta sodnikovega dodatka.

Končan je 1. polčas.

46' - Dve menjavi ob polčasu. Šimundža je Cipota zamenjal s Kurbusom, domači trener Rus pa je namesto Srdića v igro poslal Cebaro.

51' - Ponovno napaka Mure na svoji polovici. Rep je izgubil žogo, Žurej je preigral Kurbusa in nato podal na drugo vratnico, kjer je Mörec izbil žogo.

56' - Prvi rumeni karton na tekmi, prejel ga je Vrhovec.

60' - Do konca tekme še pol ure. Mura še naprej brez ideje v napadu, Celjani brez težav držijo vodstvo z 2:0.

61' - Druga menjava pri Muri, Sačer vstopa namesto Vaša.

62' - Rumeni karton za Mörca.

65' - Prvi strel Mure v okvir gola, a Kotnik ob strelu Repa ni imel težav.

68' - Dober predložek Ploja na drugo vratnico, kjer je Kotnik izpustil žogo iz rok, a muraši niso kaznovali njegove napake.

69' - Prva prava priložnost za Muro. Ploj je preigraval v kazenskem prostoru, nato podal na drugo stran do Boharja, čigar strel so Celjani preusmerili v kot.

75' - Muraši so Celjane potisnili pred svoja vrata in iščejo priključek. Travner je po preigravanju padel v kazenskem prostoru, sodnik se ni odločil za najstrožjo kazen.

79' - Tekma v Celju je odločena. Cebara je na desni strani preigral Travnerja, natančno podal na drugo vratnico, kjer je Žurej zabil za vodstvo Celja s 3:0.

85' - Menjava pri domačinih. Dvakratnega strelca Verbiča je zamenjal Medved.

89' - Strel Repa z roba kazenskega prostora, izkazal se je Kotnik.

90' - Še dve minuti sodnikovega dodatka.

91' - 4:0. Kakšen zadetek Gobca! Cebara je podal na drugo stran, kjer je Gobec v kazenskem prostoru iz kakšnih desetih metrov iz voleja neubranljivo zadel v daljši kot.

Konec srečanja.

S spleta

Komentarji (33)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
copicar

legenda fabi haha

hilic

Ubitačen rezultat:) Bravo ante, nataša, cipot...rešitelji kluba:)

copicar

ene šanse so si nej napravili v prvon polčasu,neven če so si sploj trikrat dobro žogo podali.

copicar

lejko minuse davlete kak ščete ali tak je bilo prvi polčas na žalost.

bojci19

Kaj te ANTE nič ne pomaga, pa je kao tako veliki strokovnjak in tako dobro plačani:) Pa vsi smo se jokali ko je odšel...

ponosen_prekmurec

real pod Mourinhon, Manchester pod Fergussonon, Barca pod Guardiolo pa so vse tekme dobro odšpilali, ali ka? Nika še neje zgubleno, sezona je še kar dolga.
P.S. Če ste proti Muri vsaj mejte jajca pa v javnosti šinfajte. ker na interneti zna na žalost vsaki glasen biti...

copicar

fabi se je verjetno poškodoval pri drugon golu :-)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. če glejdaš v Comshope na štirih televizijah hkrati, igra Mure niti ne zgleda tako slabo .. :)

.. drugače pa .. odšpilajmo tej spomladanski del in idemo naraje v stečaj, čudeža nede, sploj finančnoga nej, pa neščen biti pesimističen, ale težko de prijte do sponzorskih pejnaz .. :(

.. Nataša je narejdila, ka je lejko, raztrgate se nemre .. ;)

copicar

ponosen_prekmurec,nišče ne šinfa samo se piše realno kak špilajo,če gledaš tekmo tudi san vidiš.60min tekme 2-0 gibimo pa nemremo pošteno prek polovice priti.

ponosen_prekmurec

ge san bojci-je povedo mnenje. Sicer pa je tisto z šinfanjon letelo na vse, keri so tak na sobotainfo, kak na pomurci glasni

bajkec

4-0 sicer zgleda katastrofalno ali tak pač je. po pravici povedano mi idete vsi keri tu gor šinfate pošteno na živce. Mislin ka trbej fabiji, horvatovoj pa še komi dati kapo dol ka sploj idejo rešavat to ka je nešče drugi zavozo. In majo pogum zagrizti v to kislo jabolko,

hilic

cijpot se je opotekno v svojo nogou pa se poškodoval. on je rešitečlj kluba. ha ha ha.isto san že večkrat napijsao nišče ne šinfa samo povejmo tisto ka je v resnici. šimundza je nula trener , samo je lejpe pejneze pokasirau, cijpot pa morec lejko špilata v občinskoj ligo. edijno ka preostane ka činča registrejrajo tou vodstvo kluba pa naj takloj odide klub pa razpustiti, ka nedo še več duga napravili

RX7

Gledal sem do 2:0 dalje raje ne krivec za oba gola CIPOT kateremu priporočam da se loti kakšnega drugega dela in se upokoji.Igralec z iskušnjami lahko pomaga iz klopi nikakor pa ne na igrišču saj nemore parirati zagnanemu mladeniču staremu 20 - 22 let ,- žal je tako .

hilic

samo tou bajkec! cijpota pa horvatovo trbej pribiti na sramotilni kol. nišče jiva nej proso ka vodita klub samiva sta se ponudila. tou je nej pogum tou je pokvarjenost ka nikak šče voditi klub a vsi vijdijo ka sta nej sposobniva. in še ednouk tou je nej šinfanje tou je resnica.

ponosen_prekmurec

hilic, znaš me pa dobro nasmijati, svaka ti čast :)
Ka sta se njeva javila, tau je prej pokvarjenost, hahahahaha! mogo bi Topič ostati nej? Ali koga bi tij mel? Billa Gatesa? Abramoviča? Janšo?
Te Šimundža: mislin če njega nebi bilau, te Mura lani nebi prišla na 3. mesto... Dale se mi pa protiargumente neda pisati

Spy

bojci19 in hilic, dežurna šimfaša Mure 05 doživljata neverjetno močne in intenzivne orgazme ob viskon porazi Mure.

Kakšna je to žalost ojoj... Saj nišče ne pravi nikomi ka more biti strasten navijač Mure. Ale iz komentarov tejva dva pacienta se direkt vidi kak privoščita Muri vse najslabše. Še enok mo pito ka san že več krat: Ka vama je Mura tak slaboga napravila?

Eno in isto. Kda Mura zmaga se potuhneta in sploj ne oglašata. Kva zgibij oba takoj na sobotainfo malo 'drkat' klub in navijače. Ob vsakih spremembaj in zamenjavaj v klubi (trener, UO, predsednik, igralci itd...) pa en kup pripomb, pesimističnih napovedi, provoščljivosti... Pa ka je z vama in podobnimi osebki narobe??? Ka? Mate probleme doma v familiji in vso to negativno energijo zlivate na Muro? Naj mi en psiholog razloži tej fenomen prosin lepo. Fala

josko

Škoda! Zaj de motivacija samo še spadnola

švabo

Mura je gnes rejsan slabo odšpilala, ale moremo biti realen. Čudež je, ka smo sploj začale prvenstvo, odišlo je 10 igralcov, mamo številne novince in smo še čistak neuigrane. Gnes je piko na i postavo fabi, keri je rejsan napravo 2 katastrofalnive greške. Ale zaj do nas vsi odpisale, mij pa mo sako tekmo malo napreduvale,te vidle.
@ bojci19, hilic vuva pa ita drkat na nafto pa beltince, ale za koga pač navijata, ker se rejsan vide, ka sta malo memtalno nezrela.

josko

Ges bi stavo ka je hilic pa bojči en pa iste človek!

hilic

eni nemrete komentejrati normalno kak da žalite. žalite gor žalite dol oba sva napijsala istino. in taistina de še bole prišla naprej v prihodnje.

josko_joras

Poleg super koncerta je to nov velik uspeh samooklicane krizne manadžerke Nataše Horvat in njenega Robija Celeca.

Bože vam pomagaj narod ...

RobertH

Šteri šinfa je sploj nej navijač Mure.....

kanžor

Ka pravi Činč takši majstorluk in predvsem strateg ? Pa do meli koncert in de Činč pravo ajmo pomorimo ka nedo ledra gonili za šenki .Od nogometa Pomurje nema nič samo tisti ka so pri kopanji .Za delavce raznih propalih podjetij pa nišče nej delo koncertov tudi tisti so delali za šenki .

uzk

kanžor ka je tebi nej jasno? vejpa muri je tudi nišče nej delo koncerta ampak si ga je sama!

tak bi si naj propadla firma tuj sama naredila koncert.

joshy

Kak prvo, vi vsi facebook navijači ka ste tu opet glasni kak stalno JEBITE SE V TRI PIZDE MATERNE!!!!! Kak drugo, jaz sem bil eden izmed redkih ki smo bili dejansko v Celju in smo v živo spremljali tekmo... in ljubim MURO pa vse, ampak to v Celju je bilo žalost pa katastrofa... ka smo celo božjo tekmo imeli eno ubogo pol priložnost.... žalost pa sramota... z tako igro nimamo kaj iskati v prvi ligi...

Vipko
Truplo

Četudi bi vsi igralci ostali in bi bila hipotetično finančna situacija zriktana v nulo, bi verjetno Mura zaradi neuigranosti izgubila. Ne moreš začeti prvenstvo v neki ligi teden, dva prej. Pa ne o tem, da lahko igralci sami trčkarijo po Fazaneriji in podobno.

Šimfali ali ne, za špilanje v prvi ligi, pa tudi ostalih, se dandanes mora zriktati kakšen evro. Več čistega amaterizma skoraj nikjer ni. Mura je hud rakav bolnik in tam se ve: če je še možnost, se del telesa odreže, nato sledi kemoterapija in če bolnik preživi, preživi. Če bolni del telesa pustiš, rakave celice zarazijo celo telo.

Dlje de se čakalo s takim kirurškim posegom (beri selitev v najnižji rang in začetek na zdravih osnovah), bo bolnik umiral v vse večjih mukah. In na koncu pride vseeno do neminovnega konca.

Sicer se čuda dogajajo, tudi nekateri rakavi bolniki so ozdraveli malodane čez noč, ampak tule... se lahko upa na kaj takega?

Mnenje navijačev gor ali dol, oni bi seveda hoteli Muro v vrhu lestvice, pa gledati dobre tekme in še kaj... ampak treba je pogledati v stvarnost in bodočnost. Ta trenutno ni rožnata!

repeta

biće bolje

mis

Vsi smo razočarani, ali zato še ni treba nekoga na križ pribijati. Vi štenkaši pa, škoda naših besed za vas. Realno gledano, ekipa je temeljito prenovljena , trenirali so v nemogočih pogojih, z 3 tedni zamude... ej, narod, pa to bi še Barcelona v enakih okoščinah nič nej napravila. Gledajte realno, iz tekme v tekmo bo boljše, edino morajo delovati kot ekipa, drugače ne bo kruha!

Vipko
Truplo

Mis, DA, vendar če bodo dobili zdravilo za rakavo obolenje, kar pomeni denar! Drugače jaz realno gledano ne vidim neke perspektive niti v najboljših sanjah. Pa to ni šimfanje, da se razumemo!

theused

Mura ima tako po imenih sodeč ekipo za mesta od 3 do 5..kar se pa trenutne forme tiče so pa tam nekje kjer se nahajajo na lestvici. To so pač posledice vseh zdrah okoli kluba. Najslabša vam je zvezna vrsta, prepočasna, en kup nenatančnih in prepočasnih podaj. Čez dve do tri tekme boste boljši, če seveda ne bodo igralci ostajali brez plač. Pohvale pa Celju, ki je odigralo zelo disciplinirano, energično in dalo na plan tri zanimive mlade igralce, Verbiča, Žureja in pa Cebara, ki je dvakrat vrhunsko podal za zadetka..aja pa kapo dol Gobcu, ki si je zaslužil eurogol, glede na to kolikokrat je že zadel vratnice, prečke, ki so mu preprečevale še več eurogolov, kot jih je dosegel do sedaj ;).

hilic

nej samo prva ekipa katastrofa. mladinciu izgubili proti velenju 1:7 a kadeti 0:3 .a hvalijo se kak dobro delajo z mladimi. kak lejko selektor pozove igralca puckoja v reprezentanco kteri špila za ekipo katera izgubila 1:7. P a še tou dosti vas pijše ka je Šimundza doubo vnaprej pejneze. Če je tou istina ge so zdaj kriminalisti. Čide pejneze oz. što je dau te pejneze, se sprašujem, sicer pa znamo komi se vnaprej plačuje. Pa zdaj me pa sramotite nekatrei ,k ker sem resnico napijsao.

rjek1

rad glejdan muro pa vse, ale kakšen kole fuzbal glejdaš pa da 90min pred televizijo sidijš pa se čedniš, "ka je to za podaje, ka je blo zaj to, ka delajo, kak lejko gibijo pa nite nega želje po gole itd.."
lejko špila real, barca kakšen kole velke klub pa te mijne, da vijdeš takšo mučenje labde (pa san en izmed teh ka če lij man čas priden na tekmo, ka nede pomote..)

trot

Pa ke je što vido ka bi amateri bili profi (zgubili se če pa so babjaki ki so bol zakomplicirani z svojim videzom kak babe)
Tam igričče bi gor zooro pa kej posodijo,solato, mrkevco,špinačo pa bi bilo več profita kot to hcoj gledate - če si kmet si kmet nemreš biti tajkun ka so redki)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice