Nogometaši Nogometne šole Mura in Nogometnega kluba Triglav Kranj so se v 23. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli neodločenim izidom 1:1.

Strelca sta bila Milanović v osmi in Šušnjara v 26. minuti, rdečih kartonov ni bilo. Ekipi sta končni izid torej postavili že v prvem polčasu.

Mura tako ostaja peta, spomladi še neporaženi Triglav pa šesti.

Težave z nadzorom žoge

Po poročanju STA je v Kranju ekipi pričakalo močno razmočeno igrišče, na katerem so imeli igralci precej težav z nadzorom žoge.

Domači nogometaši so povedli v osmi minuti, Prekmurci so izenačili v 26. minuti. Pozneje so domačini dosegli še en zadetek, ki pa so ga sodniki upravičeno razveljavili zaradi prepovedanega položaja.

V drugem polčasu dolgo časa ni bilo izrazitejše priložnosti, šele v 70. minuti je Marka Zalokarja, ki je bil prvič v vratih Mure po zimskem prestopu iz Krškega, ogrozil Filip Janković, ki je z glavo preusmeril žogo po podaji z desne strani, a je bil vratar gostov zbran.

V 86. minuti je poskusil od daleč Marko Gajić, a je bil nenatančen, kar je bila zadnja priložnost na tekmi in kar je pomenilo, da se je še četrta tekma tega kroga končala brez zmagovalca.

Triglav bo v 24. krogu v četrtek gostoval v Sežani, Mura pa bo dan prej gostila Rudar.

S spleta

Komentarji (60)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Anon2103 (nepreverjen)

Ka bougi je tau za igrišča??

dudekič (nepreverjen)

kranjska kamenšnica...

In reply to by Anon2103 (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

To gnes je izjemno na meji regularnoga... Nevenči gej kakšen kvadratni meter na igrišče, ge ne špricne pol litra vodej gor, kda žoga vdari ob tla...

dudekič (nepreverjen)

so se gnes naplavali-eden od triglava bi se skoraj vtoupo ka je dugo ležo..

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Nogomet50 (nepreverjen)

Na igrišču je več vode kot v Piranskem zalivu.

dudekič (nepreverjen)

še dobro ka arbitraže nej trbelo..

In reply to by Nogomet50 (nepreverjen)

Ilek (nepreverjen)

Ko bo keri naslednjič bluzo kak je v Fazaneriji slabo igrišče si naj poglednem posnetek te tekme. Ne vem, kak je to sploj lahko regularno.

Nn (nepreverjen)

v domžalah se tudi lejvalo pa igrišče boukše bilo-v kranju slabo odvodnjavanje

In reply to by Ilek (nepreverjen)

Zvesti muraš (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kot sem napovedal. Grozi nam poraz nesojenim drugoligašem.
Vodstvo kluba se mora strezniti in spregledati da prihodnost Mure NI prekupčevanje s tujimi tretjekategorniki, mavreč domači neizkoriščeni talenti.

Lep dokaz je Maroša.

Anon2103 (nepreverjen)

Človik, špilajo dobesedno na njivi. Gnes de zmaga šla tistomi, šteri de meu več sranja z viskimi žogami.

In reply to by Zvesti muraš (nepreverjen)

veščica (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

saj kranjčani špilajo na iston igrišče nej? tak ka na konce je vseeno samo kvaliteta odločilen faktor

In reply to by Anon2103 (nepreverjen)

Anon2103 (nepreverjen)

Prešti si še tisto za piko.

In reply to by veščica (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Kvaliteta? To je neke vrsta podobna loterija kak penali... Komi de slučajno ena izmed 15 visikih žog sedla, de zmago. Ali pa, ka se žoga zaradi luže ob kakšni podaji nazaj golmani ali pa predložki nepričakovano stavi in gol da nešče, šteri v normalnih razmeraj nebi niti bluzik žoge prišo...

In reply to by veščica (nepreverjen)

kasparov

Zvesti muraš,ali nemaš blage veze o nogometi, ali ai nimak, ali si pa pokvarjeni trolaš. Če nej, ne bi guočo takših norosti. Vej pa Mura je drųjgo leto v prvoj ligi in glede na tou špila vrhunsko. Sakši dobronameren gledalec, tüdi tisti neutralni, hvalijo Muro, njene navijače, pa vse okouli toga kluba. Mij smo rešitev za sl9vensko ligi, dali smo njej nouvi zagon.

In reply to by Zvesti muraš (nepreverjen)

Zvesti muraš (nepreverjen)

Največjo škodo našemu klubu povzročate taki zaslepljeni "navijači" ki v vsej svoji zablodi ne premorete ene dobronamerne kritike in lajate na vsakogar, ki si želi kaj več od sredine slovenske medle lige.

Mura JE sposobna za najvišja mesta lige, kar smo DOKAZALI z zmagami nad Mariborom, Olimpijo in ostalimi.

Dokler tega ne bomo navijači izrazili, bomo očitno vsako sezono nazadovali za dodatno mesto na lestvici.

In reply to by kasparov

kasparov

Te mi pa neštej tri prekmurske mlade nogometaše, šteri so boukši od trnutnih članov prvih 11. Tųdi ge san za domače dečke. Samo seveda more z njimi v ekipi, Mura špilati brez bojazni, ka de zgibijla tekmo za tekmo, pa tak pomali śla prouti drüjgoj ligi. Šteri so tou ? Kai Cipot ? Erniša ? Mlajši Cipot ? Dečki so še nej na ton nivoji, ka mo si lagali. Če bi bilij, bi v mladinskoj ligi mogli že rasturati.

In reply to by Zvesti muraš (nepreverjen)

janus (nepreverjen)

ernisa poskodovani, cipot pa dalec 1 strelec mladinske lige!

In reply to by kasparov

Nogomet50 (nepreverjen)

Marsikateri od mladih bi lahko zapolnil klop. Tujec mora biti dodana vrednost(npr. Bobičanec, Obradović) napram domačim, ne pa da so v primeru Mure (Mulić, Šafarić, Brkić, posojeni v Beltincih) po kvaliteti 15. po vrsti ali še slabši v klubu.

In reply to by kasparov

kasparov

Povej mi tri šteri lejko špilajo prvo ligo v ton trenutki. Ges jih ne poznan, pa rejsan spremljan nogomet.

In reply to by Nogomet50 (nepreverjen)

Nogomet50 (nepreverjen)

Ad hoc imena je težko naštevati, sploh v Slovenski ligi, kjer imaš mogoče 25-35 igralcev v celotni ligi, ki so nek nivo, ki bi lahko igral v 1. Avstrijski ligi ipd. Vsi ostali so večinoma "timski igralci", ki so dovolj dobri ravno za nek domači klub. Poglej si pri nas npr. Kozarja, Marošo, Maruška, Pucka. To so vse super igralci za Muro in nič več. TIstih ekstra 30% več na terenu pokažejo ravno zato, ker so domači dečki in igrajo pred domačo publiko. Naštete tri daj v Celje in dobiš igralce, ki "niso za prvo ligo". Popolnoma enako velja za polovico mladinske ekipe. Poglej kariere igralcev kot so Filip Drakovič, Leon Horvat, Simon Pavel, Rok Buzeti, Leon Sreš, MItja Flisar...Našteti igralci danes ne bi mogli igrati za Muro, so pa svoje delo v črno belem dresu, nekateri v modrem dresu, opravili več kot zadovoljivo za nivo 1. SNL. Za druge klube izven naše pokrajine niso spravili skupaj niti ene poštene sezone. Zakaj? Ker je manjkalo ravno tistih ekstra 30%, ki ti jih da domača publika, sploh pa Fazanerija.

In reply to by kasparov

Hmmmmmm (nepreverjen)

Ja, hvalijo Muro, ker vidijo samo tisto na igrišči in ob njen. Dokaj dobre rezultate in izjemne navijače. Ampak če gledaš malo bole v globino Mure, obstaja kar nekaj stvari, štere nejso glih perfektne in tudi nejso v skladi s ten, ka določeni lidgej iz vodilnih položajov in strokovni štab gučijo vmes v medijaj. In zato gej osnova debate o toj temi. Oziroma kritizejranja. Na primer: Celi čas poudarjanje, ka je cilj Mure razvoj mladih domačih igralcov. A v enon prestopnon roki se zakupi kar nekšne neznane igralce, po večini iz bivše juge (med njimi recimo tudi Mulićov brat, hmmmm) in se jih pošle v Beltince. Tan tej igralci niti približno ne izstopajo. Kar nekaj jih niti v prvo postavo ne pride. V drugi ligi. Isto recimo zaj, ka so registrejrali dva Korejca... Oprosti, ampak domači mladi igralci za menej izglednejo načik. In glede na to, ka nišče izmed posojenih neje nekšni bog i batina v Beltincaj, je tudi kvaliteta vmes malo vprašljiva... Te dodajmo formo, štera je v drugi polovici jeseni močno spadnola in se tudi zdaj neje neka izboukšala. Igra je nej nika posebnoga in temelji bole na kakšnon prebliski posameznika ali pa napaki nasprotnika. Aja, in na drugon polčasi, ge se špila na kontre zaradi hitroga Šušnjare. Pa če priznamo, so dobri rezultati v prvoj polovici tudi dostakrat nastali zaradi evrogolov Bobija recimo. To nan je marsištero točko prineslo. Ampak na to se pač nemre večno šlepati... Oprosti, ker glede na kvaliteto Murinih igralcov in glede na finance pričakuvlen malo bole lepšo in gledljivo igro. Proti raznin Taboran pa Bravojon pa Rudaran... Ampak dobro, o tej stvareh očitno nesmin gučati, ker je mura 2.leto v prvoj ligi in je na 5.mesti... Pa san navijač, ka nede pomote... Ampak vse, ka neje perfektno, dissati s tema dvema argumentoma, je glupo...

In reply to by kasparov

dudekič (nepreverjen)

zvesti muraš- po kakši logiki si ti zvesti?!

In reply to by Zvesti muraš (nepreverjen)

Flick Chat (nepreverjen)
Neko (nepreverjen)

Što je tou tekmo napravo regularno, nema fseh papejrof.

šou san v kranj (nepreverjen)

pa rejsan.
da san tou vido mislo ka mo z dugim nouson šou nazaj brez navijanja.
ali se fse poklopilo.

In reply to by Neko (nepreverjen)

Anon2103 (nepreverjen)

Šteri somar je sploj pusto tekmo na takšon igrišči? Jebeš takši fuzbal

black panter

Antimuraske seronje,ce bi v soboti bilo taksno igrisce,bi se posrali od sinfanja

crno (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ti raje poskrbi za svoje cigane fazaneriji

In reply to by black panter

Labdainpika (nepreverjen)

V taksnon dezji bi v soboto isto bilo. Prite se pa ne modrujte na toplon.

kasparov

Ka se tijče igrišča; nej je normalno špilati na takšon igrišči, če se pa že špila, se more taktika tomi prilagoditi. Igralci morejo pozabiti vse ka znajo o fuzbali, pa glavej naštijmati na tej pogoje. Jasno je ka se na krili ne da špilati, liki samo po sredijni. Jasno je, ka se po zemli ne da špilati, liki samo visike žoge. Jasno je ka se konter nej trebj bojati, zatou ka napasalec nema śanse ka bi žogo pripelo od sredijne do gola, zatou ka se njemi žoga v voudi stavi. Torej nan preostane naslednje. Izsiljevati prouste strele, makar 45 metrov od gola, nabijati visike žoge v kazenski prostor, tan pa čim več naših v skok, pa de ena sejdla v cekri.

Xup (nepreverjen)

Ta tekma sploj nebi smela bite oddigrana vejpa tou je njiva pa vodej telko ka čuda

purd-i (nepreverjen)

Pa tej sodnik nosi značko UEFA nej čudo ka smo v podzemlji, naj nikak napišše kelko površine je lahko pod vodo in kako more odskočiti žoga ali velja VAR ali so to vaterpolo pogoji groza?

Nogomet50 (nepreverjen)

Več kot solidna predstava Alana Kaučiča. Toliko o tem, da domači igralci niso sposobni igrati na vsaj taki ravni kot Boškovići, Brkići, Mulići, Šafarići ipd.

banjajanj (nepreverjen)

Mura v neregularnih pogojih.
zakaj potem nisi prekinili tekme? ce je niso, so bili regularni.

ZABADAV VSE (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zabadav vam je v nogometni šoli Mura (kak se uradno zovete) vse če od šole nobenega haska. Kelko jih je pa recimo špilalo gnes, ki so bili produkt nogometne šole ? Vi mate balkansko društvo propalih nogometašev, ki velke pejneze vlečejo in nobene koristi. Nobene koristi od drage nogometne šole ketere namen bi morala biti vzgoja domačih nogometašev, vendar vi v NŠ Mura toga nejste sposobni, ker lidje kateri vse to vodijo pojma nimajo ne od nogometa ne od ekonomije in tak vse ide v rit.

Pamet v glavo (nepreverjen)

No, pa poglednimo. Špilalo je gnes 14 igralcev. Od tega 12 SLOVENCEC, 2 HRVATA (od tega je 1 Bobičanec - međimurec, v Muri že 3 leta). V obrambi 2 domača - Pucko in Kaučič (18-letni domačin, debitant v članski ekipi!), sredina še en domači Horvat. V napadi Maroša. Med menjavami še Kouter in mladinec Cipot. Torej en veliki dokaz ka si idiot, keri išče pozornost s kvazi modernim hejtanjon Mure.

In reply to by ZABADAV VSE (nepreverjen)

kifl (nepreverjen)

nema veze domače tuje iz šole iz bakovcev šteje samo eno je dober ali ni.

veščica (nepreverjen)

in trenutne tuje okrepitve nejso pokazale NIČ. ge je te tak opejvani mulić? in njegov brat? pa zdaj novi korejci?
lejko ti poven ge je mura. nižje kak je bila lani.

In reply to by kifl (nepreverjen)

fujzek (nepreverjen)

čudak, kakše okrepitve pa ma MB in LJ in špilajo tekme tak slabo kak je tvoj komentar-
in Muri je glavno ka tira in laufa fuzbal pa kakšikoli je ker navijači do ostali....ti pa navijaj za beltince ali nafto ka te nede ger kap zarad MURE

In reply to by veščica (nepreverjen)

njiva

Bravo,Pamet v glavo dobro si napiso,če so pa blentavi,ka sploj ne poznajo šteri so domači pa šteri ne.Okrepitve razen Gorenca so nej bogve kaj,ampak bo sčasoma se tudi to popravilo.

zoro (nepreverjen)

Zakoj je čundrave Cipout nej špilo či ste ga zeli v ekipo? Ali je je bil na igrišči mogouče. Dijamantni talent Mure.!!

fujzek (nepreverjen)

ne seri-si glejdo tekmo? Cipot špilo od 63m.

In reply to by zoro (nepreverjen)

dudek (nepreverjen)

kak boigi, tak velki talent, pa je nej v labdo brsno.Ve de ga zaj oča navčo.

In reply to by fujzek (nepreverjen)

dudekič (nepreverjen)

ka pa vodou si nej vido na igrišči? mogouče zarad toga?

In reply to by dudek (nepreverjen)

cigan (nepreverjen)

Jug kak Jug. Muri podaril pa gol!!!(ofsajd gol)

ime (nepreverjen)

ti kreten si malo pogledne posnetek, mas celo sliko ka ofsajda NEJ BILO!!! tqk ka ne bluze!! cista regularen gol!!!

In reply to by cigan (nepreverjen)

fujzek (nepreverjen)

haha, cigan, nej čudo ka si cigan ka ne poumniš fuzbal.

In reply to by cigan (nepreverjen)

dudek (nepreverjen)

Kreten te ji napravo, ka tak slabo vijdiš, ha?

In reply to by fujzek (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Špilati na takšnon igrišči je bila antipropaganda nogometa. Tekmo bi morali preložiti!

dudekič (nepreverjen)

remi vreden kot zmaga! zapomni si.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

fujzek (nepreverjen)

če bi se kluba pritožila za nemogoče razmere ne bi bila odigrana tekma.

navijaček (nepreverjen)

takše čujskance v živo v 1.slo ligi san še nej vido..pou tekme se presmejo čeglij san navijo.

dudek (nepreverjen)

MURA Z NEREGULARNIM GOLOM DO TOČKE! JUG S, SRAM TE BODI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dudekič (nepreverjen)

dudek na kubik !
ka nejsi vido kakšo igrišče je bilou-tak ka remi pravičen za ene pa druge!

In reply to by dudek (nepreverjen)

Nn (nepreverjen)

Murin golman Zalokar se je gnes izkazo!! rejšo gol in večkrat odločno posredoval!!!

afta he (nepreverjen)

Ni mi edino jasno kje je bil prekršek v napadu, ko je Gorenc dal gol. Kdo je napravil prekršek. Ta Čerimagič ki je bil v Muri se je včeraj boril kot lev, v Soboti pa skrival in šparal. Tako bi naj igral pri nas, pa bi bil še vedno v MS.

ms19 (nepreverjen)

Nej je bil prekršek v napadi, ampak prepovedani položaj.

In reply to by afta he (nepreverjen)

flouberca (nepreverjen)

Laci pa že odšpilo prvo člansko tekmo, v soboti pa preslab bil..

kokout (nepreverjen)

te cipot pa rejsan je nej nikši. Leto je kak kokout!!

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Mura si boljšega igrišča niti ne zasluži. Še to je bilo predobro za njih.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice