FOTO: Jure Banfi
Nogometaši Mure se po prekmursko-štajerskem derbiju podajajo v Kranj, kjer se bodo srečali s Triglavom, ki ga lani niso uspeli premagati.

Muro jutri ob 17.30 v Kranju čaka tekma s Triglavom, ki po štirih krogih Prve lige Telekom Slovenije zaseda tretje mesto. NŠ Mura je s tekmo in točko manj na petem, črno-beli pa bodo jutri skušali prekiniti urok proti Kranjčanom, ki jih v lanski sezoni niso uspeli premagati.

V prejšnji sezoni sta se obe tekmi na Fazaneriji končali z remijem (1:1 in 0:0), na svojem igrišču pa so Triglavani obakrat slavili (3:0 in 2:1). 

Na tekmi je ponovno pričakovati številne privržence črno-belih, za katere Kranjčani svetujejo Tribuno hribček. Vstopnice so v predprodaji cenejše in na voljo preko spleta na Moje karte. Cena vstopnic v predprodaji za Tribuno hribček je 7 evrov. Cena za upokojence, ženske in študente je 5 evrov, za mladostnike do 15 let pa 3 evre. Vstopnice za glavno tribuno stanejo 8 evrov. Na dan tekme bodo vstopnice dražje, nakup pa bo možen pred vhodom na stadion.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sijo1972 (nepreverjen)

Idemoooooo, moja napoved 1:2 in tri tocke za Muro.

Bk (nepreverjen)

Fanatik že pa na forume.

In reply to by Sijo1972 (nepreverjen)

Sijo1972 (nepreverjen)

Bk oprosti ker sem se malo zmotil pri napovedi. Od zavisti se pogej.

In reply to by Bk (nepreverjen)

12 (nepreverjen)

Zakaj pa ne

In reply to by Sijo1972 (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

mura bo zmagala 11 proti 3

Starejše novice