FOTO: Jure Banfi
Odštevanje do prvega kroga UEFA Evropske konferenčne lige je na vrhuncu. Mura bo v Ljudskem vrtu gostila Vitesse, vodstvo kluba pa je v Maribor povabilo tudi konkurente iz državnega prvenstva.

Bliža se trenutek, ki bo šel v zgodovino Nogometne šole Mura. Črno-beli se bodo v četrtek prvič predstavili v skupinskem delu tekmovanj pod okriljem Evropske nogometne zveze.

Prvi tekmec slovenskega prvaka bo nizozemski Vitesse, barve katerega je v preteklosti branil tudi Tim Matavž. Dvoboj v štajerski prestolnici se bo pričel ob 18. uri.

Danes se je pričela prodaja posamičnih vstopnic za četrtkovo tekmo, vodstvo soboškega kluba pa je konkurente iz Prve lige Telemach presenetilo še s posebnim povabilom.

Ljudski vrt odprli za nogometne upe

Ekipa24 na svoji spletni strani poroča, da je Mura v Ljudski vrt povabila predstavnike devetih preostalih prvoligašev. 

Vodilni možje vsakega kluba imajo v Mariboru rezervirana dva sedeža na VIP tribuni, četrtkov obračun pa si bosta lahko ogledali tudi dve mlajši selekciji vsakega prvoligaša. 

V Fazaneriji so za Sobotainfo potrdili, da bodo mlajše selekcije nastanjene v družinskem sektorju Ljudskega vrta, ki bo organiziran na delu severne tribune.

Hvalevredna poteza črno-belih, kajne?

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Piškot (nepreverjen)
Toplak (nepreverjen)

Nikak trbej napuniti stadion, ce telko najem kosta..

Starejše novice