Muraši so se za začetek priprav včeraj v prijateljskem dvoboju pomerili s prvoligašem iz Kidričevega in iztržili neodločen izid 1:1.

Predvsem v prvem polčasu je Mura prikazala zelo dobro igro in v 32. minuti tudi povedla. Po prekršku nad Rokom Zorkom so črno-beli dobili enajstmetrovko, ki jo je uspešno izvedel Arpad Vaš. Mura je v prvem polčasu zapravila še nekaj priložnosti, ampak pri zaključkih so bili pomurski fantje nenatančni, piše na spletni strani nsmura.si.

V drugem polčasu domačini zabili gol

Takoj na začetku drugega polčasa pa so domačini zatresli tudi Murino mrežo. Iz bližine je Žana Roškerja v vratih Mure premagal Anton Rogina. V nadaljevanju so domačini prevladovali. Muraši pa so grozili iz protinapadov in zapravili tri izjemne priložnosti za zmago. Dvakrat je zgrešil Amadej Maroša, enkrat pa še Mihael Karas. Ostalo je pri neodločenem izidu 1:1, kar je vsekakor lepa popotnica za naprej.

 Trenutno se pri Muri na preizkušnji nahajajo še trije igralci, ki so dobili priložnost tudi na današnji tekmi. Žan Rošker je mladi vratar Palome iz Sladkega Vrha. Luka Brlenić je defenzivni vezist iz Varaždina. Gašper Vouk pa desni bočni branilec iz Celja.

Foto Jure Banfi

Video: FOTOLENS.SI

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice