NŠ Mura - Roltek Dob 3 : 0 (3 : 0)

Sirk 23., Kozar 27., Bobičanec 45.

Mura je v Bakovcih odigrala drugo prijateljsko srečanje, tokrat je bil tekmec bolj po meri Murašem, Roltek Dob je namreč klub v rangu soboških črno-belih.

Varovanci Anteja Šimundže so navdušili predvsem v prvem polčasu, v katerem so zabili tudi vse tri zadetke na srečanju. Prvi je mrežo gostov načel Rok Sirk, ki je po lepi kombinaciji na levi strani prišel do strela, gostujoči vratar je žogo v prvo še uspel odbiti, v drugo pa je bil Sirk uspešnejši in zadel za vodstvo z 1 : 0. Na drugi zadetek gledalci niso čakali dolgo. Le štiri minute po prvem golu je mrežo gostov z natančnim strelom zatresel Alen Kozar. Zadnji zadetek na tekmi je padel tik ob koncu prvega polčasa, pod svoj prvenec pa se je podpisal tudi Luka Bobičanec, ki je iz bližine žogo spretno poslal čez gostujočega vratarja.

Črno-beli so srečanje odigrali v različnih postavah. Tekmo so začeli Šafarič, Dodlek, Bošković, Kisilak, Pucko, Kouter, Kozar, Karas, Bobičanec, Karničnik in Sirk, v nadaljevanju pa so priložnost dobili še Andrejč, Celec, Lorbek, Kous, Atanasov, Vaš, Maroša, Toth, Kuzma, Legen in Car.

Smiljan Kuhar

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
S M (nepreverjen)

Taki Dob se bo boril za obstanek tako slabega še nisem videl , seveda če ti kaj ne skrivajo ker jih je baje 8 manjkalo .

joshy

Baje so tebi možgani manjkali, ko si pisal ta tvoj komentar... Jaz dobro poznam Roltekovo ekipo in ti lahko povem da so igrali vsi njihovi standardni igralci prve ekipe....

In reply to by S M (nepreverjen)

S M (nepreverjen)

Hvalabogu če so vsi igralci Doba bili v Bakovcih potem je vsaj en kandidat za izpad iz 2 lige V SNPORTALU je en napisal, da je manjkalo 8 igralcev sem samo prepisal.Po tvojem komentarju sodeč si verjetno bolan, da se ne veš izražati in spoštovati ljudi upam, da je zate kaka tableta sicer , sam tvoj komentar ljudem pove vse.

joshy

Jaz sem bolan? A jaz objavljam lažnive in zavajajoče komentarje z namenom blatenja Mure? Človek, drugič rajši nič ne piši, ne pa da načrtno serješ po Muri z lažjo da kao 8 Roltekovih standardnih igralcev ni igralo...

In reply to by S M (nepreverjen)

dojenček (nepreverjen)

Mene zanima Mura in ne Dob. Gledal sem njo in lepa, hitra ter enostavna igra.

ajajajajajajaj (nepreverjen)

Pa kaj pišete o Muri? Povprečnemu klubu ki bo že naslednjo sezono spet v tretji ligi ali celo spet propad kluba. Beda. Ne delajte si utvar. Ker ste ena slabših ekip v drugi ligi. Še Nafta bo pred vami.

S M (nepreverjen)

Ja no pa poglej sedaj so Dobljani dali ven po imensko da so v Bakovcih igrali z tremi iz prve ekipe in z petimi mladinci ostali rezerva in kar nekaj na probi tudi ( Koprivica ) ki je bil v Veržeju večina v rezervi so nas malo na.....! Prva enajsterica je igrala drug dan zjutraj v Avstriji z Ruskim prvoligašem manjkal jim je samo en ki je prestopil v Ankaran.

Starejše novice