Mura s prvo prijateljsko tekmo pred novo sezono.

Nogometaši Mure danes v Gornji Radgoni igrajo prvo prijateljsko srečanje proti ruskemu Uralu za katerega igra tudi nekdanji nogometaš Mure Gregor Balažic.

Črno-beli so srečanje bolje začeli in si pripravili nekaj obetavnih priložnosti, a je bil gostujoči vratar na mestu. Ural je prišel do vodstva v zadnji akciji prvega dela.

Gostje so v začetku drugega dela po lepi akciji povišali prednost na 2:0. Ural  je povišal na 3:0, minuto kasneje pa še na 4:0. V zadnji minuti je za 4:1 z lepim zadetkom poskrbel Maruško.

Foto: Jure Banfi

S spleta

Komentarji (27)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Halambek (nepreverjen)

Zdaj se vijdi nemoč mure.Tej isti ural je Maribor razčesno z 3:0 z6 pol močij.Pripravite se na bridko realnost pobejranja žog z gola.

Valak (nepreverjen)

phahahaha jedniki

dojenček (nepreverjen)

Mura trenira komaj dober teden, ne pametujte! Prva tekma in kombiniramo vse igralce. Bo iz dneva v dan boljše, čez 2 do 3 mesece bomo precej konkurenčni v 1 ligi. Poleg vsega so to samo PRIJATELJSKE TEKME!!!

lepotan (nepreverjen)

Pa tuj če trenira teden dni so igralci z izkušnjami!! Vendar imajo slaboga trenere in to se že opazi na igri. To je vaša Mura!!!

Masakerr (nepreverjen)

Rekel bi samo to,mura je res slaba,okrepitve niso to,to so igralci ki so le popolnili ekipo,se vidi,da je ekipa drugoligaska,zal,to je realnost,kar mene skbi,da bo tezka za obstanek,skoda,ta ural je mb res z lahkoto premagal,torej kaj pricakovati ze v 2 kolu v mb?katastrofo,in kar bo najhuje,v ms bo publika hitro odsla z stadiona,ker v ms nismo vajeni povprecja,tega nikogar ne zanima,kdo vo pa placal vstopnino za tako igro?

lelek (nepreverjen)

takse kak ti bokse ka sploj ne odite na tekme

In reply to by Masakerr (nepreverjen)

lepoticigralci… (nepreverjen)
beločrni (nepreverjen)

Pojejte se nevoščljivci oz. kavčarji,.. Mura je v prvi ligi in bo tam ostala,...in kljub današnjemu porazu se je v igri videlo marsikaj pozitivnega, kar bo že Triglav občutil 22.7,... seveda bo pa tedaj spet izgovor, da je Triglav slab,..hahaha

Murasgtz (nepreverjen)

Navijan za to naso muro al to je gnes realna slika ! Tezko nam bo

A79 (nepreverjen)

Saj pa nikomur ni lahko, niti tistim, ki so najboljši. Vsak na svojem nivoju trenira maksimalno in tako tudi igra. To velja za vsak šport!

In reply to by Murasgtz (nepreverjen)

A79 (nepreverjen)

Ne vem kaj zdaj od Mure pričakujete?! Dečki in ostali v klubu so se potrudili, prišli v prvo ligo, to nam je bil cilj, zdaj pa ostanite na ralnih tleh, saj ne morete pričakovati top rezultate takoj po vrnitvi med elito. Kot eni pišejo in se z njimi popolnoma strinjam, sredina lestvice bi bila super za prvo sezono. Upoštevati treba tudi, da Mura nima viška € za plačevanje nadstandardnih igralcev, bog pa ne daj, da bi ponavljala napake Mure 05.
Lepo počasi, korak za korakom in z dobrim vodstvom ne dvomi, da čez čas ne bomo gledali staro dobro, konkurenčno in odmevno Muro.

Lupeta (nepreverjen)

Nika nej vepa 30. zamagate Odrance

Gost63637 (nepreverjen)

Redno so jih nabili

tt (nepreverjen)

Ja ka je luzeri? Cejlo sezono ste nej mogli šinfati ka je Mura premočno prva bila, zaj pa ste tak glasni ka je Mura zgibila prvo pripravljalni tekmo? Jao ljudje, pa Mura je komaj pred enim tednom začala s pripravami. V klubu je puno igralcev ki so na probi in ki so tudi danes igrali da se vidi če so primerni za Muro in vi to tekmo jemljete za tako pomemben pokazatelj??? Jao, bedni ste mi vi ljudje... pravi luzerčki... Se prav spomnim kak je Mura slabo odigrala par pripravljalnih tekem pred začetkom prejšnje sezone in kak ste bili glasni ka de Mura vreča za nabijanje v 2.ligi in kako je bilo zaj na koncu??????? Smilite se mi vi luzeri, keri nemate drugoga dela, kak samo čakate na slab rezultat Mure, ka lejko te izživljate svoje štenkaške fantazije tu na interneti... Škoda metka, ka bi ga van človek v čelo pogno...

bossman (nepreverjen)

Dojenček, ka tij praviš ka do konkurenčni za 3 mejsce? Halo pa te je že 10 kolo. Se ti ne zdij, ka de malo prekesno?

Sandokan oo (nepreverjen)

Prijateljske in pripravljalne tekme niso nobeno merilo in ne vidim nobene bojazni za MURO , seveda ob resnem pristopu v vsaki tekmi , pa kaj vi mislite , da so oni "starci" v MB-ju pa te kao neka klasa , ja ja malo morgen .

gost765 (nepreverjen)

Tej starci so v Ligo prvakov prišle :)

In reply to by Sandokan oo (nepreverjen)

Francek (nepreverjen)

Tej starci v maribori so klasa ka pa za polovico mogočecelo tri frtale mure nemremo trditi kersonej zdaj panitinigdar nedo.Večina de jih povprečnih igralcov kerido se selili z kluba v klub.Boš vido to žalost da tej tak imenovani "starci" razčesnejo tvoje "super mladce".

Gol, gol (nepreverjen)

Mura se bo obdržala v prvi ligi. Ima dosti mladih igralcev, ki z dobrim delom bodo lahko konkurirali polovici trenutnih prvoligašev. Trenerski kader je prvoligaški, če je komu prav ali pa ne.

In reply to by Francek (nepreverjen)

Francek (nepreverjen)

Nišče nej pravo ka se nede obdržala v prvoj ligi samo nemre nikak praviti ka so starci zanikoj če tej starci brez problema murine mladce narejžejo.

In reply to by Gol, gol (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

še moja babica na vozičku bi bolje špilala,,,
Mura GOTOVA SI

busybee (nepreverjen)

Gotov si ti že dugo v tvojoj bolnoj hinavskoj glavej. Bacil provokatorski.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Sandokan oo (nepreverjen)

Te pa če je tako , te pa zorati igrišče pa nekaj posaditi tam , zakaj metati denar v že naprej zgubljeno stvar , kdo bo potem igral pod reflektorji na kredit .

hotspur (nepreverjen)

Kozar? ?

tr (nepreverjen)

admin-zapri stran,komentari za kozlati.....

butalec (nepreverjen)

Zakoj naj stran zapre?
Si tudi ti med tistimi, ka senjajo, ka do ostali v 1.ligi?
E, malo morgen, dečki!!

In reply to by tr (nepreverjen)

tr (nepreverjen)

pravi butalec si ,resno........

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice