Vir: Uradna spletna stran NŠ Mura.
Dva mlada člana ekipe Mure sta podpisala prvo profesionalno pogodbo. Šumenjak in Ščernjavič bosta v čarno-bejlon do 31. decembra 2024.

V Fazaneriji je danes prišlo do novih podpisov pogodb.

Tokrat sta prvi profesionalni pogodbi sklenila dva mlada Muraša, in sicer Vid Šumenjak ter Tilen Ščernjavič. V Fazaneriji ostajata do 31.decembra 2024.

Kot so še poudarili na uradni spletni strani Mure, sta oba dva tudi člana mlajših selekcij slovenske reprezentance.

O Ščernjaviču in Šumenjaku

Ščernjavič je v čarno-bejlon že debitiral, saj je dobil priložnost za igro na zadnji tekmi Konferenčne lige, ko so gostovali na Nizozemskem.

Proti Vitesseju je zbral sedem minut in tako vknjižil prvi uradni članski nastop.

Šumenjak je mlad obetaven vratar, ki se je čarno-bejlin pridružil v sezoni 2018/19. Kljub šestnajstim letom je 190 centimetrov visok vratar za čarno-bele doslej v mlajših selekcijah zbral 48 nastopov.

Rajbar o vzgoji mladih nogometašev

Denis Rajbar, športni direktor NŠ Mura, je spregovoril o vzgoji mladih igralcev v Murski Soboti.  

»V Murski Soboti vzgajamo mlade nogometaše, na katere polagamo upe tudi za prihodnost. Veseli nas, da se mladi nogometaši ne odločajo za odhod iz kluba in so pripravljeni ostati tukaj in si izboriti svojo priložnost.

Še en dokaz več sta Vid in Tilen, ki sta produkta naše šole in sta s klubom tudi podpisala profesionalni pogodbi. Verjamem, da je zanju to še dodatna motivacija, da se dokažeta in si v prihodnosti poskušata izboriti svoje mesto v ekipi,« pravi Rajbar. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
luizek fusbaler (nepreverjen)

Zdaj je puno domačih potpisalo. Ka te zdaj pisali selektori ?

Starejše novice