Klemen Šturm in Kevin Žižek podaljšala pogodbi z Muro, Dušanu Gyergyeku prva profesionalna pogodba.

V Nogometni šoli Muri tudi po izteku te sezone ostajata Klemen Šturm in Kevin Žižek. Obetavni 18-letni vratar Dušan Gyergyek je medtem podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo.

Klemen Šturm je član Mure od junija 2018, pogodbo pa je zdaj podaljšal še za dodatni dve leti. Kot so zapisali na uradni spletni strani NŠ Mura, bo levi bočni branilec med črno-belimi ostal vsaj do konca maja 2022.

Sodelovanje z Muro je do konca maja 2022 podaljšal tudi napadalec Kevin Žižek, ki se je uspešno vrnil po poškodbi kolena.

Prvo profesionalno pogodbo pa je podpisal 18-letni vratar Dušan Gyergyek, ki do konca aktualne sezone še lahko igra za mladinsko selekcijo. Produkt nogometne šole je podpisal pogodbo do 30. junija 2022.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jaja (nepreverjen)

Kama de pa obradovič šo, v Bayern?

purple guy (nepreverjen)

Če je Mura dobila Mandića te de Mura najboljša.Pa ne šinfajte Mure,pa me zanima če de Mura letos dobila kakšnega črnca?

Karl Marx (nepreverjen)

Gkij glejdan Murin stadion. Vijdin ka so na ovinek južne tribune namestili dve manjkajči vrsti sedežev. Vijdin ka so na obej vrsti namestili bejle sedeže, tak ka so zdaj spodnje štiri vrste na jugi sestavljene izključno iz belih sedežov, medtem, ka je na ostalih tribunah razpored drugače. Bejli sedeži so samo v prvi pa drüjgi vrsti, v tretjo pa je vmes na vsakših seden belih stolov, en čaren. V štrti vrsti je čarni še bole pogosto, v oejti pa še bole, proti vrhi tribune so samo čarni. Pijtanje: Zakoj, za vraga ste južno tribuno nej napravili v iston stili kak ostale, Zakoj že pa delate neenoten videz stadiona. Ka rejsan pri Muri nega nikoga što bi se malo razmo na estetiko??!!

Vaše ime... (nepreverjen)

Do prve tekme mislijo vse stolce menjate.. Zdaj pa nvn ci po cejloj juzne ale kaksne sektor samo.. Vupajmo na bokse krede na slabse ?

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

krofaš (nepreverjen)

Muraši vabljeni v Naš Bar melinci. runda gratis!

Starejše novice