Nogometaši Mure so se na zadnji pripravljalni tekmi pred evropsko tekmo z Maccabijem iz Haife pomerili z Beltinci in zmagali s 3:1.

Črno-beli so se ta teden mudili na pripravah v Čateških toplicah, v sklopu katerih so v Brežicah odigrali pripravljalno tekmo z bosanskim podprvakom Zrinjskim iz Mostarja. Tekma se je končala s porazom Mure 1:2. Danes so se Muraši v Beltincih pomerili s tamkajšnjim drugoligašem. To je bila zadnja pripravljalna tekma črno-belih pred začetkom nove sezone.

Mura: Obradović, Karničnik, Bošković (46’ Maruško), Karamarko, Pucko, Šporn (46’ Kozar), Horvat, Bubnjar, Bobičanec (46’ Maroša), Marič (70’ Šušnjara) in Cipot.

Beltinci: Serec; Apatič, Maučec, Hočevar, Hartman; Kristl, Sočič, Raduha, Verstovšek; Koprivica, Mauko.

Beltinci - Mura 1:3

Mura je povedla v 14. minuti z zadetkom Luke Mariča.

V 25. minuti nov zadetek Mure. Pred vratarjem se je dobro znašel Andrija Bubnjar.

Nov zadetek Bubnjarja v 28. minuti.

V 72. minuti je na 1:3 znižal Adis Emruli.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Angelca (nepreverjen)

Napovedujem zmago za.
Lp

Črnec (nepreverjen)

Ogledalo vsakega kluba je igrišče. In v Beltincih je...????

Grof (nepreverjen)

Naj ugibam prvo kolo bodo izgubili, ker gre za Celje proti katerim so se ze na zadnji tekmi namucili. Ce zmaa mura, kapo dol.

Kralj Dusan Silni (nepreverjen)
Xxl (nepreverjen)

Kelko vas Ide v Haifo?

1411

Poškodba koutera, lorbeka. Oba poškodba mišic, tak ka tu je lejko problem samo preobremenitev (preforsiranje) ali pa napacno treniranje. Lekcija za strokovno vodstvo. Žal ta ekipa kera ide v haifo neje niti senca lanske kera je osvojila 4. mesto. Taka realno vse ka de menje od 3 komadov v naši mreži de uspeh. Pa san velki navijač mure..

Starejše novice