FOTO: Zajem zaslona
Mura merila moči z madžarskim prvoligašem.

Muraši se vneto pripravljajo na pričetek nove sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije, ki bo na sporedu že čez en teden, 12.8.2020, ko se bodo soboški nogometaši v Celju pomerili z aktualnimi državnimi prvaki. 

Danes bodo odigrali drugo pripravljalno tekmo, tudi tokrat jim bo nasproti stala ekipa iz prve madžarske lige, in sicer ZTE Zalaegerszeg, ki je v minuli sezoni Prve madžarske nogometne lige OTP Bank zasedel sedmo mesto. Pred tem so Muraši v soboto remizirali proti madžarskemu podprvaku, ekipi MOL Fehérvár FC.

Tekma bi morala biti odigrana v Murski Soboti, ampak je bila zaradi razmočenega igrišča prestavljena na igrišče madžarske ekipe.

Čarno-bejli bodo tekmo pričeli v postavi: Obradović, Kous, Maruško, Gorenc, Šturm, Kouter, Brkić, Filipović, Šušnjara, Bobičanec in Cipot K.

Na klopi za rezervne igralce bodo: Zalokar, Karničnik, Kaučič, Horvat, Štrakl, Cipot T., Kosi, Maroša.

Končni rezultat: 1:0 (1:0)*.

Mrežo nasprotnikov je zatresel strelec Luka Bobičanec.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mjxok (nepreverjen)

Ka pa kakse novinci? Je kaj na vidiki? Vse ekipe se krepijo, samo mura zaenkrat miruje :/

Hmmmmm (nepreverjen)

V Ekipi je bilo pred par dnevami ka se pogučavlejo z dvema. Zaj pa, kelko je resnice v ton, je druga zadeva. Navsezadnje je to objavila Ekipa. Sicer pa, glede na to, ka neje nišče odišo, po mojen kakšnih velkih okrepitev niti ne nucamo. Vrača se Kozar, kar je izjemna okrepitev za moje pojme. Zelo dober DM, poleg toga pa to pomeni, ka eden izmed dvojice Kouter-Horvat ide naprej v ZOM, kar je tudi super. Sicer pa se tudi druge ekipe pretirano ne krepijo. Najbole kaj vidimo Bravo in Olimpijo, ampak obojin je odišlo puno igralcov, torej nucajo zamenjave. Pri drugih pa zadeve kar mirujejo

In reply to by Mjxok (nepreverjen)

Mjxok (nepreverjen)

Hvala za odgovor :). Mislen, ka de letos 1liga kar mocna... mogoce sto zna pa presenetiti, vaci pa verjetno maribor,celje, mura, domzale se znajo zdigniti, olimpija bi znala fest spadniti ka njin odislo prece dobrih igralcov ali nikoli neves, bravo tudi nekaj igralcov zgubo, sezana zna presenetiti, koper dela mocno ekipo.. gorica pa aluminij mi nekak disita najbole za izpad v 2 ligo... pustimo se presenetiti...

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

vpnrouter (nepreverjen)

Odišo je Šporn, pijtanje kak je kozar pripravlene če de lado 90min... okrepijtve trbej nujno pa to nej pa 19 letne malinovce!

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

abcdf (nepreverjen)

Če nan nede cilj osvojiti ligo te okrepitev ne nucamo!

In reply to by vpnrouter (nepreverjen)

gost 66 (nepreverjen)

Čakajo na te kere nede nišče ščel meti, tak ka tan okoli 30 septembra.

Mjxok (nepreverjen)

Saj kar nekaj prostih igralcov je zaj... med njimi tudi dobreh... olimpijin tomislav tomić npr.senke bi ga lejko pripelale zaj, samo pa pitanje kakse pejneze bi scel mete...meni osebno je to bil en bokseh igralcov v slo.ligi, pa se sto bi se najso, tej mi zaj prvi na pamet spadno

In reply to by gost 66 (nepreverjen)

gost 66 (nepreverjen)

Tomislav Tomić podpisal za Admiro Wacker.
vir ekipa

In reply to by Mjxok (nepreverjen)

Laci (nepreverjen)

Načeloma dober polčas keroga smo vidli, lejpa kombinatorika in dosta šans - ampak malo golov. Na evropski tekmi sigurno nemo meli telko šans, ampak mo meli eno ali dvej in če jivi nemo izkoristili mo leteli v. Tej problemi z realizacijo se že vličejo, taka na ton trbej delati. Zaključki, strel, itd

Vaše ime.. (nepreverjen)

Dobro napisano.. Se Strinjan ka moremo več delate na zaključkih.. Pa ne motaj te v prazno slamo ka nucamo okrepitve.. Za drobiž te nede nisce Sao.. Ka boš pa iste igralce kupu o kak jih mamo v ms pa brez veze.. Naj rajse špila jo mladinci

In reply to by Laci (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Igralci ki jih imamo so čista zadosta, so eno leto več skupaj, bodo bolj uigrani kar šteje. Če se ne bomo borili za sam vrh so čisto v redu. Sicer pa tudi s temi igralci lahko dosežemo vrh kakor Celje letos.

njiva

S to ekipo,ka jo mamo in z povratnikom po poškopdbi Kozaron,se leko pa uvrstimo kamot okoli 5. mesta,če seveda nede več nikšoga odhoda in še da ta pripravleniva Šimič pa Mandič.
Če pa ščemo neka več,de pa trbelo prpelati 2-3 igralce,samo nej razne Brkiče,Muliče..itd.
Trbej prpelati takšne igralce,ka so bokši kak naši,tej pa koštajo,v ton časi tej epidemije in celotnoga izpada dohodka iz prodaje kart,pijače...itd.pa si tega ne moremo privoščiti.
Fajn bi bilo meti v ekipi Tomiča,Saviča..itd.,ampak što de je mi davo plačo.Baje je mel pri Olimpiji 13.000€ plače.
Naši dečki pa špilajo za 2-3.000€.
Majo v plani,oz.so meli prpelati 2 igralca,samo ne ven ka je zaj s ten.Poznan oba sta dobriva.
Naj se samo tej virus henja,ka idemo nazaj na stadion navijat za našo Muro.

Gost x (nepreverjen)

In katera 2 ?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice