Črno-beli so  imeli doslej v svojih vrstah enega reprezentanta selekcije U-21. Danes so dobili še drugega.

Aleksandar Bošković je bil že na prejšnji reprezentančni akciji vpoklican s strani selektorja Primoža Glihe, naknadno pa si je mesto med reprezentanti priboril tudi Luka Šušnjara, ki je za reprezentanco do 21 leta že nastopal.

Šušnjara se je reprezentanci naknadno pridružil včeraj, tako kot Bošković pa se bo na Fazanerijo predvidoma vrnil 17. oktobra. Krilni napadalec Mure je letos eden od standardnih mož Anteja Šimundže, v prvenstvu pa je doslej zabil dva zadetka na devetih odigranih srečanjih.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zapomni si (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

kakši Šušnjara pa Boškovič.pa vi ste res obsedeni .

naprej (nepreverjen)

Ka mate eni problemov s touf murof. Saki gleda ka njemi paše! gledajte kaj drugo!!!!!!! Bravo MURAŠI samo tak dale! LP

In reply to by zapomni si (nepreverjen)

A79 (nepreverjen)

Šušnjara dal gol, zdaj se pa požri!

In reply to by zapomni si (nepreverjen)

zdrava pamet (nepreverjen) Izbor uredništva

Naprej, se popolnoma strinjam. Če koga novica ne zanima, naj ne odpira prispevka! Če mene prispevek o prodaji kokoši ne zanima, tam ne smetim! Uporabniki, vbijte si že enkrat v glavo, da sobotainfo je zasnovan kot lokalni medij. Mura spada med nas, je zanimiva in jo podpira ogromno ljudi. Je v našem okolju, pa če vam je všeč ali ne. Fantje pri Muri, igralci se trudijo, prav tako ljudje v klubu in trenerji. Izvlekli so iz igralcev, kateri niso pred prihodom v Muro igrali resnejšega nogometa ali pa lige, mnogo. Prvo ligo imajo v nogah največ Maruško, malo manj Kouter pa še nekaj malega Kurbos in zdaj še novi vratar! Videti je, da se je z trdimi treningi naredilo ogromno! Za primerjavo, lansko sezono je imel Ankaran na koncu prvenstva dobrih 20 točk! Fantej so lahko samo še boljši in izkušenejši. Zaslužijo si to priložnost in vi štenkaši jim to ne boste vzeli. Hvala bogu, da imamo sobotainfo, Murin forum res ni na nivoju. Upam, da bodo tudi to uredili, saj je enak, kot je bil pre 18 meseci v 3 ligi! Je pa dobro, da Mura prehiteva forum na igrišču. Dajmo Mura v nove zmage, sobotainfo pa čimveč dobrih novic o Muri!

radovedneš (nepreverjen)

Se vijde ka MURA pomejne nekaj v Slo.

pišta 1964 (nepreverjen)

zdrava pamet vsaka ti čast , odlično si napiso če mene nekaj ne zanima , nejdem ta pa gotovo,

Božo (nepreverjen)

Če daje nek 1. ligaš reprezenta ali dva pa res ni neki presežek, saj to se tudi pričakuje. Če bi pa 2. ali 3. ligaš dal kakšnega reprezentata to bi pa bila super novica :)

maček muri8796 (nepreverjen)

Če bi 2 ali 3 ligaš dal...!!! Čakaj malo, ČE?! Tega ne bo nikdar, edino ob primeru Danske pred kratkim, igrali so tudi igralci malega nogometa. Ta igralec bi že zdavnaj bil pri prvoligašu, ne pa v 2 ali 3 ligi. Pa naj bo to ekipa do 21 let, tudi pri teh letih precej igralcev igra v tujini V Sloveniji in v podobno finančno podhranjenih državah je uspeh, ko prvoligaš ima v reprezentanci igralca ali več. Zakaj? Preprosto, 97% jih igra v tujih ligah oz. sedi na klopi. V bistvu nisi daleč od resnice, Mura je bila še maja 2017 klub v 3 ligi! To je res super novica!

prvorazredni rom (nepreverjen)

Normalno da tudi cigan hvali svojega konja.Ena lastovka ne prinaša pomladi.Kako pa naj komentiramo , če pravite da ne odpirajmo vaš portal.Po pravici vam povem da je pri muri ogromno napak ,sam je vprašanje časa kdaj bodo druge ekipe znale to izkoristiti.N.pr Bobičancu en hiter flaster pa ga ni.Proti Mariboru je imel prosto pot.

In reply to by maček muri8796 (nepreverjen)

Starejše novice