Zgodba malega Krisa, ki nujno potrebuje zdravilo, ki stane 2,3 milijona evrov, je ponovno združila Slovenijo. Prostovoljna sredstva bodo danes zbirali tudi na tekmi med Muro in Domžalami.

Do včeraj so za malega Krisa v pičlih nekaj dneh zbrali že približno 1,7 milijona evrov, številka pa je iz ure v uro višja. Svoj prispevek lahko danes oddate tudi na tekmi Mure in Domžal, denar za Krisa bodo zbirali tako v NŠ Mura, kot pri navijaški skupini Black Gringos.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ne laži (nepreverjen)

Daj moderator onemogouči toga azukare, tou je višek.

njiva

Mura ma novo ga napadalca Eidarja Muliča, prihaja iz Nemčije in ni v sorodu z Fejsalon Muličon.

niksoon (nepreverjen)

nej kesa davati bg, ker oni zapigejo

Gost8 (nepreverjen)

Od 2,3 miljona kelko vrastvo košta, ide za Krisa 400.000 evrov, ostali pejnezi (1,9 milijouna) pa ide multinacionalki Novartis, štera tou vrastvo odavle. Malo je hecno, da mo zdaj Gringosi pa ostali srmaški Prekmurci zbejrali pejneze za Novartis. Me zanijma, kelko de pa Novartis spüjsto cejno za tou, ka de mali Kris lejko dale žijvo. Če tou podjetje ne bi bilou lopovsko bi cejno lejko püjstili bar na 500.000 evrov ali pa kar na proizvodno cejno 400.00 evrov in bi se odpovedsli cejlomi zaslüžki. Samo toga filma nete vidli, Novartisi se jebe za Krisa.

Starejše novice