Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je imel po 20. krogu Prve lige Telekom Slovenije precej dela.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je zaradi neprimernega vedenja navijačev na tekmi z Muro je Mariboru naložil plačilo 8350 evrov kazni.

Visoka kazen je, kot je razvidno iz sklepa disciplinskega sodnika o kaznovanju, posledica večkratnega prižiganja bakel na tribuni, odvrženih bakel na igrišče in v ograjeni del igrišča, žaljivega skandiranja in vzklikanja nasprotni ekipi in njenim navijačem ter razvitja transparentov z žaljivo vsebino, ki izražajo in spodbujajo sovraštvo oziroma nestrpnost.

Maribor je doslej v sezoni dobil za 29.810 evrov kazni. Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev bodo 1050 evrov morali odšteti pri Muri.

S spleta

Komentarji (43)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Korobeiniki (nepreverjen)

Nebi rajši goljufivega sodnika kaznuvali kak pa mariborske primitivce z bednimi parolami?

Robcek (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Lejko enjas dzaukate? Tij si klasicen primer kak je prekmurski narod melanholicen.

In reply to by Korobeiniki (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Tak da bi komentator nad tebof kaj nej točnoga napiso.

In reply to by Robcek (nepreverjen)

Robcek (nepreverjen)

Idi si eno kavico skujaj al pa fajn en cajcek, se sejdi na kauc, si sprintaj moj komentar, prizgi si fajn kakso svejco mogoce kaksa aroma vanilije pa si zacaj citati moj komentar. In fajn tak 25 minut citaj te pa odi nazaj se pa mi napisi ge san pravlo ka je tau ka je moj komentar nad menof napiso nej tocno napisano

In reply to by vodka (nepreverjen)

Habba (nepreverjen)

Ti si pa idiottr

In reply to by Robcek (nepreverjen)

100,100, 100 (nepreverjen)

Znaš, se strinjan s teuf ka trbe tožiti sodnika. Samo edno znaj tou je edna tekma in da se ti na tekmi štera je športnoga pomena huligani pa tuj tisti šteri so tou nej tak grdo derejo šinfajo Prekmurce te je zou več nej samo tak. Prekmurci smo sigdar znali, živeti z drugimi narodi, tuj so nan grdo gučali, pa nan še gučijo. Ka pa tou dočakaš od enij takših domačih lidi, šteri so 50 km krej doma od nas, pa tuj od tistij šteri so samo prek Mure te ti more pamet staniti. Sigdar smo bili ponosni, nej smo se dali Madžaron, rejsan smo bili srmaki nej pa nimaki. Da pa rejsan malo pobliže pogledneš kak se Prekmurje krej rivle, pa kak mamo sigdar fse najslabše se pa lejko pitaš ka je z nami kak nacijo narobe. Seveda so jih zdaj ob 100 letnici puna usta. Da de pa zadeva prišla do konca pa de pa fse po staron. Ges san ponosen ka sen Prekmurec in zato ka de mi nešče Madžare
talo sen na srdini Maribora pripravleni tomi šteri de mi tou guču na gobec gor strliti. Tou se je začalo že pri guči od Šalce pa Žilavca. Či bi Žilavec mou jajca bi ga mogo fčasik k vuji vužgati.

In reply to by Korobeiniki (nepreverjen)

brekaš (nepreverjen)

Pravilno napisano. Ge že cejli čas gučin ka bi trbelo ignorejrati to 100 letnico priključitve Prekmurja k Sloveniji. Sicer dvomin ka bi tou ka spremejnilo, še celou nej tou ignoranco slovenske politike, še menje pa primitivnost ostaloga dela Slovenije napram nan Prekmurcon. Ali meni ob vsen ton bar ostaja zadoščenje ka smo Prekmurci narod keri ma svoj jezik in svojo književnost, ostali slovenci pa ne vejo kama bi se dali. Eni bi bili radi Italijani, drugi bi bili radi Avstrijci/Nemci, Lendavski mađari ne vejo, če bi rajši bili Mađari ali Hrvati..... edino mi Prekmurci smo vedno bili in vedno mo Prekmurci, ne glede na to od ge je prišla komanda... Budimpešte, Beograda ali Ljubljane. In te majo ostali jajca nan talati mađare. V Prekmurji mađarsko gučijo edino mađari v tistih parih vasaj ob meji in v Lendavi, zdaj pa poglente primorce. Tan vsi italijansko gučijo, družine se doma v italijanščini pogučavlejo, več kak polovico besed kere uporabljajo v vsakdanjon guči je italijanskih..... in tou so kao najbole zavedni Slovenci. Pa nej ka bi bilou kaj slaboga, če znaš tuje jezike, samo tudi od primorcov čüješ zmerjanje ka smo mi mađari in tou samo na podlagi našoga narečja, keroga nišče drugi nešče razmiti. Meni se najbole zdigne pritisk gda vidin na slovenski nacionalni televiziji podnapise, če nešče prekmursko guči..... z gorenjcami, korošcami in ostalimi glih tak nerazumljivimi narečji pa nišče drugi nema problemov. Meni je tou skrajno žaljivo. O mariborčanaj pa je itak škoda zgüblate besede. Zavoženo mesto z zavoženimi lidmi. Vsi po vrsti socialni problemi...

In reply to by 100,100, 100 (nepreverjen)

Robcek (nepreverjen)

Prekmurci so rejsan pripomogli k prikljucitvi samo nej pozabiti ka brez stajercov keri so pa bli GLAVNI AKTERJI pri prikljucitve k SHS bi se ti izdak po madzarski guco tak ka ne seri telko po prestolnici stajerske.

In reply to by brekaš (nepreverjen)

brekaš (nepreverjen)

Dragi pajdaš, Prekmurci so nigdar nej mađarski gučali, edino gda so bili okupejrani od mađarov so se mogli v šoulaj mađarski fčiti, na uradih je bila glavna mađarščina, pa v vojski..... doma pa v cerkvi pa so Prekmurci sigdar prekmurski gučali. Tudi, če bi zdaj še vedno bili pod mađarskimi okupatorami, bi še vedno Prekmurci gučali prekmursko tak kak smo skouzi cejlo svojo zgodovino. Tou što je pripomogo tomi ka so nas Prekmurce od enoga gospodara fkraj vzeli in nas priključili drugomi se ne razpravla. Za to obstajajo zgodovinska dejstva kerin niti malo ne oporekan. Ide se pri vsen najbole za identiteto Prekmurskoga naroda, našoga jezika, ter poniževalnoga in ignorantskoga odnosa Slovencov do nas. Prekmurščina je vedno v zgodovini bila samostojni jezik s svojo slovnico in kniževnostjo, gda so nas pa priključili k kraljevini SHS pa je naš jezik naednouk postao narečje.

In reply to by Robcek (nepreverjen)

Robcek (nepreverjen)

Dzabe ti svoj jezik ce ga lejko samo doma gucis. Mislin ka je problem prekmurja ta neksa drza z kerin se malo za sebej drzi. To so nej krivi prekmurci tu bi bole razlog isko v ten ka je vse centralizejrano v ljubljani, vse puscice ta kazejo. Pomojen bi bla dobra resitev ka bi prekmurji dali nazaj vsaj nekso relevantnost v ton ka bi ustvarili pokrajine ce tau nej pa bi vsaj kaksa ministrstva se prinesli. Logicno bi blau ka bi npr tu blo ministrstvo za kmetijstvo... Tau bi biu mali korak samo samo vseeno pomemben. Te bi pa tak sli pomali dale

In reply to by brekaš (nepreverjen)

brekaš (nepreverjen)

"Dzabe ti svoj jezik ce ga lejko samo doma gucis." Tou ti resno? Trifrtale jezikov na svejti lejko uporabniki samo doma uporabljajo, pa tou še ne pomejni ka so se zaradi toga prpravljeni odpovedati svojimi jeziki in svoji indentiteti. Pokrajine z določeno mero samouprave bi sigurno delno rešile tudi problem zapostavljanja Prekmurja, samo ges močno dvomin ka bi bogatejši zahod Slovenije dovolo, ka bi se vzhod (Prekmurje) začno bole razvijati in bi s ten prebivalci zahodnoga dela države zgibijli tou eksotično melanholično pokrajino, kama lejko odijo na skoraj zašenki dopuste in ge dobijo razne majstre keri jin določena obrtna dela napravijo za pou cenej kak njihovi lokalni. Mi moremo ostati zabačeni in moremo ostati bole srmašni, ka te lejko funkcionejrajo razni zakoni ge se davlejo milijoni za razvoj Prekmurja. Na razpisaj pa pejneze pobejrajo firme kere so bile pri nas ustanovljene samo z nameno črpanja toga denarja, lastniki pa so iz zahodnoga dela države. Pa še 10000 takšnih in podobnih razlogov obstaja zakoj moremo biti Prekmurci revnejši, Prekmurje pa zabačeno.

In reply to by Robcek (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Pa mogoče nam štajerska varda zrikta kakšno pokrajino. Samo Šiškoja je potrebno spustiti. Pa mi smo se lekar že odcepili od Slovenije, če na tekmah poslušam Prekmurje republika.

In reply to by Robcek (nepreverjen)

Robcek (nepreverjen)

Pa ne pozabi ka si prvo kak prvo SLOVENEC in te Prekmurec

In reply to by brekaš (nepreverjen)

brekaš (nepreverjen)

Naroube..... ges man samo Slovensko državljanstvo, drugače san pa Prekmurec. Tak po materi kak po oči. Če bi tu bila zdaj Mađarska ali Avstrija, bi še vedno biu Prekmurec, samo z drugin državljanstvon. Zakoj nan ostala Slovenija pravi Prekmurski Slovenci? Še nikoli san nej čuo ka bi nešče pravo Štajerski Slovenci, Dolenjski Slovenci, Gorenjski Slovenci...... vedno samo Prekmurski Slovenci. Še ostala Slovenija nas nema za prave Slovence. Pa ges ne pravin ka je aj naroube ka živejmo v Sloveniji, daleč od toga. Katastrofa bi bijla, če bi še vedno živeli pod mađarami, ali nekšo spoštovanje bi si mij tudi zaslujžili. Ali?

In reply to by Robcek (nepreverjen)

Robcek (nepreverjen)

Za koj bi pa tozo sodnika ti dr. prava? Nvn rejsan no. kakso poslovno goljufijo? malo nan razlozi

In reply to by 100,100, 100 (nepreverjen)

nihče (nepreverjen)

Tako je to, ko hodijo norci na tekme kateri se smatrajo za navijače v resnici pa delajo samo škodo .

šandor (nepreverjen)

Tudi čoravega in ne poštenega sodnika kazniti enkrat za vselej .Vedno samo gledajo in delajo ter ne pustijo ,da bi Mura zmagala

nekdoo (nepreverjen)

Edino privilno.. Če pridejo na tekmo,katera je javna pripreditev se naj tudi primerno vedejo.. kot do svojih navijačev, tako tudi do nasprotnih navijačev in nasprotne ekipe..! S sakim takšnim obnašanjem jim treba dati še višjo kazen! ali kaj če to njih ne izuči,ker gre kazen z žepa kluba... če pa bi šlo z njihovega žepa, bi pa drugače razmišljli...

Robcek (nepreverjen)

Navijaci mure so tuj bli nespostljivi...

In reply to by nekdoo (nepreverjen)

nekdoo (nepreverjen)

Če bi prebral/a novico bi v njej zasledil/a tudi to:
Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev bodo 1050 evrov morali odšteti pri Muri.

In reply to by Robcek (nepreverjen)

Robcek (nepreverjen)

Tvoj komentar se je zdeu subjektiven in je zgledalo samo kak da cilas na navijace maribora. Se opravicujen mogoce san se zmotilo.

In reply to by nekdoo (nepreverjen)

nekdoo (nepreverjen)

Ne jaz drugače tudi navijam za Maribor samo me taksne stvari res zmotijo ce so za klub naj bodo s srcem ne pa ka pridejo škodo klubi delat...

In reply to by Robcek (nepreverjen)

Robcek (nepreverjen)

Ja san enakoga mnenjs samo mauti me kda se eni nonstop pritozuvlejo nad obnasanjin navijacov maribora medten kda sami navijavi mure tude nejso nedolzne. Moren priznati ka si fajn oseba za dialoge pa izmenjavo kritike

In reply to by nekdoo (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Če sodiš pristransko, kazni nega. Samo če zakričiš: Sudija lopov, te pa včasi drapnejo.

Mura je večna (nepreverjen)

Jaz sem pa nekje prebral da je ADMINISTRATOR PEDER
Marička Marička meni pa je ves čas govoril da je kuhar

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

žleb bakreni (nepreverjen)

Hahahahahah

Robcek (nepreverjen)

Moremo priznati ka so blej tej parole malo humoristicne

In reply to by žleb bakreni (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Vej pa ti si tüdi humorist s svojimi izjavami. Tan zgoraj si napadno prvoga pisca on je pa omeno sodnike šteri so rejsan slabo sodili pa Muri vzeli dve točki pa Maribori eno dali.

In reply to by Robcek (nepreverjen)

Robcek (nepreverjen)

Ja so slabo sodili, ja so zeli pa dali tocke al zaj mo o ton se en mejsec dzaukali? Blau je ka je blau, svejt ide dale de se ze muri nazaj dobro vrnilo. Tebi pa ka si taksa snezinka bi pa rad en robcek ponudu

In reply to by vodka (nepreverjen)

Gustek (nepreverjen)

Saj ste isti na domačem terenu, se hujši kak viole, čakam tekmo Mura nafta drugo leto, mimo grede me zanima za jutrišnjo tekmo proti Domžalam kdo bo plačal kazen ker se nimate dovoljenja za tekme pod reflektori

Gustek (nepreverjen)

Saj ste isti na domačem terenu, se hujši kak viole, čakam tekmo Mura nafta drugo leto, mimo grede me zanima za jutrišnjo tekmo proti Domžalam kdo bo plačal kazen ker se nimate dovoljenja za tekme pod reflektori

Gustek (nepreverjen)

Toga v angleški ligi nega ker tan tudi nega socialnih problemov tou je samo tu pri nas ka se kaže kakšni primitivci živijo v prekmurju

Losos (nepreverjen)

Au majster. Redno si mimo strelo. Več klošarov san vido samo na Poljskon, kak v Londoni pa san obisko več kak 50 držav.

In reply to by Gustek (nepreverjen)

Gustek (nepreverjen)

Maribor sampion

Joza1000 (nepreverjen)

Joj v drugi drzavaj 100x huši plakativ Neven ka tak jočejo to coj spada..rajši sodnike naj spakivajo korumpejrane

Sebo34 (nepreverjen)

Oboji so dosegli gol iz prepovedanega polozaja, konec debate

F (nepreverjen)

nej ka bi ti doubo batino iz prepovedanega položaja brez debate?

In reply to by Sebo34 (nepreverjen)

Strijc Džouže (nepreverjen)

Jaz sem pa slišal- po lendavi govorijo da tujec pijanček prodaja ženo in hčerke za drobiž. Bolana glava debilna bacilska!

Gustek (nepreverjen)

Pa ka ma to veze z nogometom pa ti nemas pojma Dzouze. Lp

kroflin (nepreverjen)

- Ka boš pa ti za fašenek?
- Mariborčan
- Ka boš pa predstavlo?
- Nič pametnoga

Robcek (nepreverjen)

Rajsi mo v prekmurca obleceni pa mo se se eno tri tedne saksi den pritozuvo kak je bla mura oskodovana

In reply to by kroflin (nepreverjen)

kroflin (nepreverjen)

Dobra :)

In reply to by Robcek (nepreverjen)

Robcek (nepreverjen)

Fala tvoja tuj neje bla slaba prijatelj

In reply to by kroflin (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice