FOTO: NŠ Mura/Fotolens
Društvo Nogometna šola Mura je včeraj izvedla redno letno skupščino, na kateri so izvolili organe društva.

Večjih sprememb volilna skupščina ni prinesla. Pred dnevi so minila štiri leta, odkar je trenutno vodstvo vstopilo v delovanje kluba z ambicijo Muro vrniti v prvo slovensko nogometno ligo in pozneje še v evropska tekmovanja. Drzni načrti so se uresničili že v prvem mandatu.

Cilji preseženi

Robert Kuzmič, ki je predsednikovanje klubu prevzel lansko leto po izstopu Štefana Cigüta, je dobil nov štiriletni mandat. Upravni odbor tudi v mandatu 2019-2023 sestavljajo Robert Kuzmič (predsednik), Denis Rajbar (podpredsednik), Bernard Štornik, Stanislav Prelec, Damjan Rajh, Boris Cigüt in Štefan Žlebič.

Na skupščini, kjer so ugotovili, da so bili v minulem štiriletnem obdobju cilji izpolnjeni, v marsikaterem delu pa tudi preseženi, so imenovali še nadzorni odbor in disciplinsko komisijo. Nadzorni odbor DNŠ Mura sestavljajo Roman Ladislav Ratkai, Boštjan Berlak in Drago Ružič. Člani disciplinske komisije so Marjan Špilak, Miran Rantaša in Rihard Ficko.

Spomnimo. Tako smo pred štirimi leti pisali o novih ljudeh v soboškem nogometnem klubu in njihovih ambicioznih napovedih.

S spleta

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
nadzorni odbornik (nepreverjen)

Nisem vedel, da se ta tudi politka iz SMC rine zraven v nadzorni odbor DNŠ Mura sestavljajo Boštjan Berlak??
A pri tej funkciji pade kaj denarja v žep ali kakšni posli?

M&M (nepreverjen)

Sobota je tak mala, da mora tistih nekaj grebatorjev, samozvanih "elitnežev", sedeti na večih stolčkih hkrati... Če pa so hkrati še v soboški koaliciji ki občinski denar troši za fuzbal, pa še toliko boljše

In reply to by nadzorni odbornik (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Berlak je baje izstopo iz te stranke. Pa tüdi, če bi nej tou nema veze .

In reply to by nadzorni odbornik (nepreverjen)

Berlpsicti (nepreverjen)

Politik je politik, ali je v stranki ali v drugi stranko tiscij. Retoricno vprasanje. Ali bi izstopil ce bi SMC imela velik% volivcev. Ko bo mura v dreku, tudi tega politika ne bo zraven, kojim gre pobira smetano.

In reply to by vodka (nepreverjen)

ges pa tij (nepreverjen)

Vprašanje za novo - staro vodstvo Mure: kda nameravate zriktati pout do severne tribune? V soboto smo gazili po blati kak kakši somari. Ženske, deca, starejši vsi smo odili po tekmi v voudi, blati v trdoj kmici.
Vzdušje na severnoj tribuni je fantastično ali me rejsan ne preseneča ka je sever ponavadi prazen.
Prvo kak prvo vstop pri Ledavi je omogočen samo gostujočin navijačon, tak ka vsi keri ščemo iti na sever moremo iti okoli riti v žep. Na tekmaj v Lj, Mb so nas vedno ob konce tekme obvestili ka moremo počakati pol vöre ka odide večina domačih gledalcov, pa ka komaj te lejko zapistimo stadion. Zakoj je tou nej tak tudi v Soboti?
Polek toga pa bi trbelo v najkrajšon časi zriktati tudi razsvetljavo do Razlagove ulice, saj če mamo tekme večer te pa more narod oditi v kmici.

Landini

Isto je pot okrog kopališča. Če bi dali 3 svetilke, bi že bilo dovolj. Vržemo ne vem koliko denarja v reflektorje, okrog stadiona pa tema.

In reply to by ges pa tij (nepreverjen)

Žogica BB (nepreverjen)

V poletnem času bi bile lahko tekme ob dnevni svetlobi in s tem bi prihranili pri energiji in pot za gledalce ne bi delala preglavic. Tako pa imamo reflektorje in romantično pot do doma.

In reply to by Landini

odborniki8 (nepreverjen)

"V soboto smo gazili po blati kak kakši somari." Tou bi se zamislil, mogoče pa to hočejo iz vas narediti.
"bi trbelo v najkrajšon časi zriktati tudi razsvetljavo do Razlagove ulice" Če te je strah si vzemi baterijo s sabo.
"ak ka vsi keri ščemo iti na sever moremo iti okoli riti v žep." pa idi na jug ali na zahod ali se maskeraj v gostujoče navijača.
Skratka samo štenkaš, če ti kaj ne všeč bi ostal doma in gledal po TV.

In reply to by ges pa tij (nepreverjen)

Vipko
Truplo

No, saj, če bodo poslušali tebe, jih bo nekaj tisoč ostalo doma! Malo premisli, kaj pišeš! Človek ima čisto prav oz. lahko povemo takole: če samo hvalimo, napredka ne bo. Na napake, pomankljivosti je potrebno opozarjati, da se popravijo. Z argumenti, ne na pamet! Čisto preprosto!

In reply to by odborniki8 (nepreverjen)

ges pa tij (nepreverjen)

Nika ne štenkan, samo ščen opozoriti na pomankljivosti.
Nej me je straj, samo ščen povedati ka se kmice tijče, ka odijo na tekme tudi starejši lidgej keri ne vidijo več tak dobro oz. so mogoče nej tak stabilni in bi bilou potrebno tudi za njih poskrbeti. Saj plačajo karto tak kak vsi ostali.

In reply to by odborniki8 (nepreverjen)

Sam. Doma (nepreverjen)

Stihec v 10 letih nej napravo nika, tu pa vodstvo pa obcina v sodelovanji delata velke spremembe. Nejde pa vse cez noc!

In reply to by ges pa tij (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Mogoče... razumeti moraš, da morda takrat občina ni hotela, ali smela glede na zastavljeni proračun najeti kredita za npr. reflektorje, morda niti niso bili takrat obvezni? Tribune so se dograjevale, je bilo morda kaj postorjenega tudi za časa prejšnjega župana? Pa še kakšnega nazaj?
Če danes za vse investicije jemljejo kredit... je to slaba politika, pa ti to sprejel, ali pa ne. Točno ne vem, zato samo omenjam. Tudi, da ni vse v nogometu, denar je potrebno še prej porabiti za odpiranje novih delovnih mest, za privabljanje investitorjev... potem bo tudi nogomet. Obratno enostavno ne sme biti.

In reply to by Sam. Doma (nepreverjen)

gost123965254777 (nepreverjen)

Dündek ne boj pameten

In reply to by Truplo

F (nepreverjen)

truplo dobro pravi...ali tisti ka šinfajo bi radi še zlato preprogo meli do stadiona in po njem...
vej pa ne razmite ali ne vidite kakši (infrastrukturni) razvoj v 1 letu je napravleni po večletni stagnaciji..

In reply to by Truplo

blek gringo (nepreverjen)

tou pa rejsan! na severno nas več nede! po kmici po lužah(pa nejsan bil pijan...zaradi tega z blatnimi premočenimi čevlami domou...bil na vseh 1.ligaških stadionih ali "takše" v SLO nega.

In reply to by ges pa tij (nepreverjen)

tutu (nepreverjen)

Se strinjam! Prosim zrihtajte to!

In reply to by ges pa tij (nepreverjen)

Bgms1234 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Spet opravljeno v tajnosti in potem objavljeno na njihovi spletni strani. Šimundža javno govori o slabi organizaciji kluba, nezadovoljen z kadrovanjem, itd...

Matejko (nepreverjen)

Kje to govori?? Prvic slisim!

In reply to by Bgms1234 (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Kako bi naj bil Ante zadovoljen s kadrovanjem, saj smo pa že nekaj videli kakšne "okrepitve" so prišle. Tudi sam nisem niti malo zadovoljen z novimi igralci.

In reply to by Matejko (nepreverjen)

blek gringo (nepreverjen)

ne seri.. koga briga tvoj negativizem..če ge povem ka je Mulič dobro "stal" na tekmi glede na minutažo in razmere bo to več veljalo...samo tak dale in čim več minutaže "novim"!

In reply to by afta he (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Oprosti, za negativizem. Ampak, ni zadosti stati na igrišču ali pa nekaj pokazati. Evo do konca sezone dam temu Muliču čas, da pokaže kvaliteto.

In reply to by blek gringo (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice