Foto: Jure Banfi
V oddaji Aktualno na TV IDEA je bil gost Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura. Govora je bilo o stanju v klubu, prilagajanju poslovanja, izgubi dohodka zaradi neigranja tekem in odvisnosti od Evrope.

Nogometne zelenice še naprej samevajo, toda že v kratkem bi slovenski prvoligaši lahko pričeli s treningi. Tudi v Muri so nogometaše iz drugih držav že poklicali nazaj v Mursko Soboto, kjer bodo teden dni najprej prebili v samoizolaciji.

Kdaj točno naj bi se začeli treningi, v tem trenutku še ni znano, optimistične napovedi pa pravijo, da bi se to lahko zgodilo že ob koncu aprila, oziroma v začetku maja. Konec maja pa bi morda lahko začeli z nadaljevanjem prvenstva.

Kuzmič ob tem pravi, da bo Mura vsekakor občutila neigranje tekem, oziroma izpad dohodkda od prodanih vstopnic, a da se za prihodnost kluba ni potrebno bati. Kot pravi, se bo nogomet igral naprej, tudi v primeru, da se Muri letos ne uspe uvrstiti v Evropo. Pravi, da od nje niso odvisni, a bi bila ta lepa nagrada tako za igralce, kot za gledalce.

Več o tem, kako so v klubu postopali za znižanje plač, kaj bo z infrastrukturo in predvidenimi projekti, kako se bo spremenila nogometna tržnica pa v priloženem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pa koga briga Mura? Še dobro da se ne igra in upajte da se še dolgo ne bo. VSAJ NI PORAZOV.HAHAHAHAHAHAHA

Sijo1972 (nepreverjen)

Preberes pa vsak prispevek o Muri???

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Ne laži (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ Tebej fejst briga samo neščeš priznati, či te ne bi brigala ne bi na sakši prispevek o Muri komentejro. Znan ka jo sovražiš zatou pa te boli boli.

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Bgms1234 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Resnica je takšna, da je vodstvo igralcem vezalo premije na Evropo. Če se uvrstijo v Evropo, igralci dobijo premije, če se ne uvrstijo, potem ne dobijo premije iz prvenstva. Potem znižanje plač itd. Ti pod vzdevkom " Sijo" malo poguglaj Alpmor d.o.o. , Management Mura d.o.o. , itd.. Ah, kaj bi tebi pisal ti si verjetno v vsem genij..

Sijo1972 (nepreverjen)

Eni znamo uporabljati tudi Ajpes, Bisnode... in si tam poglednemo stvari, eni pa ocitno drugo kot google ne veste, malo se mi smilite.

In reply to by Bgms1234 (nepreverjen)

Hjun (nepreverjen)

Polnete svoje zepe in se delate boge in brez penez z vsemi ukrepi in pretirano racionalizacijo plac. Mura z najvecjimi ukrepi od useh klubov v sloveniji treba se zamislit, in mi hocemo postat stabilen klub v eu tekmovanjih.....

pancho vila (nepreverjen)

Dejstvo je samo eno. Mura ma najboukše navijače.. Klub nemre propadnoti!

Starejše novice