Nogometaši Aluminija so v 8. krogu Prve lige Telekom Slovenije premagali Muro z 2:0 (1:0).

Derbi še neporaženih ekip je pripadel v uvodu tej sezone izjemno razpoloženim Kidričanom, ki z disciplinirano, borbeno igro trejo tekmece enega za drugim.

Nič drugače se ni zgodilo Muri, ki je prejela po zadetek v vsakem polčasu. Aluminij tako še naprej vztraja na vrhu lestvice, Mura, ki je v prejšnji sezoni slavila na vseh štirih obračunih z Aluminijem, pa s tekmo manj ostaja četrta.

Prvi polčas je večinoma postregel z izenačeno tekmo brez večjih priložnosti. A borbeni in nepopustljivi gostitelji so vendarle prišli do vodilnega zadetka.

Tega je v 40. minuti dosegel Matic Vrbanec, ki je v bližini gola sprejel žogo po podaji s peto Anteja Živkovića in jo od prečke poslal v mrežo. Malce zatem je imel priložnost za zadetek tudi Nikola Leko, a je malce zgrešil s 14 metrov.

Prvič na tekmi je bilo sicer malce bolj vroče že v deseti minuti, ko sta v kazenskem prostoru gostov poskušala Alen Krajnc in Živković, a brez uspeha. Pri gostih velja omeniti le prosti strel Luke Bobičanca v 33. minuti, Matija Kovačić je žogo odbil čez prečko.

V uvodu drugega polčasa sta pri Aluminiju najprej zagrozila Krajnc in Živković, v 49. minuti pa je na drugi strani Bobičanec od daleč zadel vratnico domačih vrat.

V 63. minuti so domači znova zagrozili, ko je Leko s strelom z glavo zgrešil cilj, prosti strel Bobičanca je na drugi strani ukrotil Kovačić, v 68. minuti je slednji dobil nov dvoboj z Murinim nogometašem.

V 73. minuti je imel Nemanja Jakšić "na nogi" povišanje vodstva gostiteljev, a je na začudenje gledalcev zgrešil s petih, šestih metrov. Že v sodniškem dodatku pa so domači le potrdili zmago, ko je David Flakus-Bosilj podal z desne, Matic Maruško pa je žogo preusmeril v lastno mrežo.

Kidričani bodo v 9. krogu 14. septembra gostovali v Mariboru, Sobočani pa bodo dan pozneje gostili Sežančane.

S spleta

Komentarji (73)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kalvin Clein (nepreverjen)

se meni zdi ale je karničnik že 4 žoge zajebo?

Kalvin Clein (nepreverjen)

ehh pa ka je tau.... dajte krničnika doj.....

In reply to by Kalvin Clein (nepreverjen)

Gost665 (nepreverjen)

Doool Krničnika. Brez njega bi bili v vodstvu

In reply to by Kalvin Clein (nepreverjen)

12 (nepreverjen)

Trda tekma...

12 (nepreverjen)

Sturm...

Kalvin Clein (nepreverjen)

gda glejdaš aluminij vidijš kak slabo obrambo mamo mij....

In reply to by 12 (nepreverjen)

Ibra (nepreverjen)

Karničnik sturm podpišta za Beltinci

Gustek (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Nafta,nafta!!!!!

——- (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

A-LU-MI-NIJ! A-LU-MI-NIJ! A-LU-MI-NIJ!

~ ˇ~~ˇ (nepreverjen)

Ti-na-teg-no-ma-ter

In reply to by ——- (nepreverjen)

——- (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

A-LU-MI-NIJ!
A-LU-MI-NIJ!
A-LU-MI-NIJ!
A-LU-MI-NIJ!
A-LU-MI-NIJ!
A-LU-MI-NIJ!
A-LU-MI-NIJ!

rk (nepreverjen)

ka spijte2:0

12 (nepreverjen)

Skoda...trd pristanek na realna tla....pavza bo prac prisla za trening

Omg (nepreverjen)

Ok razmim ka sigdar nemremo zmagate ali stakso igro nas se Rakican bije enostavno sramota za tau gnes

ahh (nepreverjen)

Kak Fejsal vstopi mamo lekar avtomatki igralca menje...

kopitar (nepreverjen)

gnes je aluminiji dal več asistenc kak našim. Pa še to je samo 1

In reply to by ahh (nepreverjen)

Drakulaa (nepreverjen)

Tao ssranje nej vrejdno glejdati..

Neko (nepreverjen)

Pa se kome zdi ali samo mene, ka toga Obradovića trbej zamenjate?! Nej je zadosta, ka se v gole lejpoga delaš! Pa se še kome zdi, ka razen Bobičanca pa Maruškoja nika kvalitetnoga ne vijdimo?!
Žalost... rejsan ka malo sreče tude trbej ale ka šolske napake delajo na takšnon nivoje je pa žalostno. Zgujbile smo proute klube kere ma 15 dece iz nogometne šoule, pa 30 penzionistov za navijanje. Za Muro navija več 10 gezero lidi, pa se ne počujtejo telko odgovorno, ka bi napravile neka več. Znan, ka smo špilale zadnje dve tekme proute trenutno fejst dobrima kluboma, samo si fse gli za takšen nivo privouščimo preveč napak v obrambe, pa smo poleg toga v napade neučinkovite. Kombinacija za rep lestvice.

kopitar (nepreverjen)

Obradovič je vredi... menjati trbej šturma. Pa karničnika nikoli v prvo postavo.

In reply to by Neko (nepreverjen)

Tisti (nepreverjen)

Kak leiko pravis ka je obradovic vredi. Zdi se mi ka vse lezerno vec jemle, jebe se njemi zna ka nema kunkorence.

In reply to by kopitar (nepreverjen)

tutu (nepreverjen)

Kar je po eni strani žalostno. Je rejsan, ka je bil Obradović pripelan, ker je pač Šafarič bil redno slab lani na začetki sezone. Ampak na tekmaj, štere je Šefarič dobo na konci lanske sezone, je pokazo, ka neje tak slab...

In reply to by Tisti (nepreverjen)

4 pike (nepreverjen)

čestitam muri za avtogol in poraz :D

Fergazer (nepreverjen)

Gole smo si sami dali. Aluminij celotno tekmo špilo bunker. Na konci so bili kak če bi premali sam real madrid.

Bonge (nepreverjen)

Odlična tekma , oboji so bilij dobri , aluminij ma odlično ekipo in dobroga trenera . Nika nej ,samo tak delovno naprej , samo toga mulaomeroviča nej več gor dejvate. Ščen viditi Cijpota.

navijač (nepreverjen)

mura igra igro Šimundže in to kar on naredi inpove je v tem klubu zakon ,postavili so ga za vodjo ki odloča o vseh stvareh ,in uprava ga podpira 100% ,kako so kričali domači igralci ,Karamarko,Bubnjar, Mulić ,Brkič ,potem ste še dva v Beltincih posojena naši mladi bi pa naj tudi vsi bili posojeni ker nimajo izkušenj ,Cipota zabija gole na vsaki tekmi najmanj 2 in je slbši od Muliča ,Bubnjare,Laci nima iskušenj ker ga trener da na zadnjega veznega ,to so njegove finte Karničnika daje tudi večinoma na levo stran on pa čisti desničar ,potem je tu še njegov največi lubljenc Šušnjara če mi gdo dokaže da on ve kaj mora delati na igrišču bom eno leto travo kosil s koso po igrišču pa čeprav kose ne vem uporabljati. MURA JE SVETO IME IN Z TEM IMENOM SE IGRAJO.

Tisti (nepreverjen)

Tudi meni se susnjara ne vidi. Razen tistoga njegovoga sprinta nema nic. Glede cipota- igranje za mladince in clane je razlika. Ze kelko igralcov je blo pri mladincaj neven kak dobrij. Te pa pride k clanon pa nic od njega. Bau se od dobo sanso.

In reply to by navijač (nepreverjen)

poštaš (nepreverjen)

Nabijanje balonov nikoli ne prinaša prednosti. Ne razumem kako Murašem ne uspeva vtekanje v prazen prostor. Roko na srce Aluminij je imel tudi obilico sreče.

ferdamt (nepreverjen)

ka li delajo na treningah ka niti ena na gol podaja jim ne grata

narod je čuda (nepreverjen)

Slaba tekma mure, se vide ka nekšne kvalitete nega, je par svetlih izjem in to je to. Zavedati se trbej ka Mura ne gradi ekipe ka de kaj dosegnola, radi bi, ampak dolgoročno se samo gleda kak keš obrnoti, najdejo igralce za male pejneze in te se jih oda za profit. Kda so nazadnje priprelali nekoga ka je že dokazani v kvaliteti? Nikoli. Nikoli se nede delala ekipa z namenon ka mo najboukši v Slo.

Hmmmmmmm (nepreverjen)

Graditi za to, ka boš nauboukši v državi, niti nemreš kaj konkretno, ker za tou nucaš peneze. Puno penez. To lejko delaš kak Olimpija, če maš starca, šteri ti davle peneze, ali pa kak Maribor s penezi od LP ali LE pa močnin zaledjon glede sponzorov. Mura si, roko na srce, nemre privoščiti dva ali tri uveljavljene igralce, šteri bi vodili ekipo in bi ekipo vodo do naslova prvaka. ŠE NEJ. Kak drugo pa kakšni komentari ob PRVON PORAZI v sezoni in to proti PRVOUVRŠČENI ekipi lige. Majstri, uraden cilj je še itak obstanek. Čeprav si seveda po lanski sezoni in po dobon štarti nove sezone, da obetati kaj več. Ampak ges mo z vsen, ka je 5.mesto ali višje, torej prva polovica tabele, zadovoljen

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

Hmmmm- MURA (nepreverjen)

Zdaj komaj vidite kak je Mura slaba, nej je Aluminij gole daval Mura je špilala na svoj gol. Vse kar je dobroga ste zodali, pripeljali pa krš od krša. Te pa je te veliki napadalec za špilati v 1. ligi on pojma nema od fuzbala ne vem kdo je vido v njem kvaliteto, bežati ne mre skoka nema pa je velki ka bi moral drmati v skoki. Obradovič, drugi gol je tudi njegov vej je pa samo gledal žogo ne da bi reageral tak ka bi ga trbelo malo na klop dati. Nekateri nogometaši nimajo moči - kondicije za celo tekmo itd itd-

Hmmmmm (nepreverjen)

Daj daj, zgubili so proti najboukšoj ekipi prve lige trenutno!!!!!!! Aluminij špilo tak, kak do zdaj sigdar v ton sezoni - bunker z hitrimi prenosi v napad. Tak so uničili recimo tudi Olimpijo. Što je gledo tisto tekmo, to zna potrditi. Sigurno nej bila najboukša tekma Mure. Daleč od toga. Ampak po prvon porazi in to proti vodilni ekipi na gostovanji, gučati takšne blesarije.... Ka be Obradovič lejko napravo pri drugon goli? Pač, žoga se na žalost glih tak odbila, ka je končala v čist drugon eki gola kak je Obradovič stal. Pa še visika je bila. Eni pričakuvlete ka je Obradovič najmenje Ter Stegen... Ges z Muličon tudi nejsan zadovolen. To priznan. Je pa tudi rejsan, ka se njegove največje prednosti, višine, ne izkorišča. Nevenči je v teh tekmaj, kda je špilo, sploj dobo kakšen konkreten center. To morejo malo povaditi, ker če nemreš niti na en meter natačno trufiti daleč najvišjoga igralca v kazenskon prostori, je to žalostno....

In reply to by Hmmmm- MURA (nepreverjen)

Hmmmm- MURA (nepreverjen)

Mura si v glavnem davle gole sama sebi. Ka se pa Obradoviča tijče nema sploh potrebne višine za golmana, niske žoge še nekak ka pa ide visiko je nemočen. Drugi gol je čisto njegov poglednite si počasni posnetek, stal je skoraj na sredini gola in gledal žogo, ki ni bila hitra, če bi posredoval bi jo brez problema branil ampak on je gledal kak vkopan. Neuradno san čul ka je izjavo, ka je bil siguren ka žoga ide čez gol zato je stal kot vkopan.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmmmm (nepreverjen)

Obradovič je za naše razmere dober golman. Je vmes malo nezanesljivi in neje glih visiki. Ampak to tudi dobro razloži, zakoj je golman v slovenski ligi in nej v kakšni boukši... Pa četudi bi tisto žogo brano, glede na včerajšnjo tekmo in glede na kvaliteto Alumionijeve obrambe dvomin, ka bi Mura dala tisti gol za 1:1. Dobro, mogoče bi ga, ampak za poraz kriviti golmana zaradi glupoga avtogola za 0:2 tri minute pred koncon, je smešno...

In reply to by Hmmmm- MURA (nepreverjen)

rk (nepreverjen)

Pričakijem Šimetovo izjavo o tekmi.

Stari3 (nepreverjen)

V slovenski ligi je važno meti močno obrambo,magari se braniš z vsemi igralci,potem pa hitre kontre..
Dobra obramba v slo.ligi je 90 k osvojitvi naslova,kajti slo.liga ne premore res pravega napadalca,glih nasprotno,žalostno je glejdati kako se proti taki obrambi vsi smešijo,kakor da bi se jim noge zavezale..
In potem ni čudno da naše ekipe nemorejo priti iz evropskih kvalifikacij..
Žalostno kama je spadno slo.fuzbal..
Bi šel na stadion ampak tau glejdat,takšno sranje od fuzbala..škoda mi je časa pa pejnez..
In te se pijtan kje je več gledalcev,razen v ms..zakaj nega več lujde na tekmaj..nej čujdno..saj smo pa postali banana liga..

niksoon (nepreverjen)

ojoj kelko beteznikov na temo mura...
zalostno ka dale od fusballa ne vidite!

danilo šef (nepreverjen)

si ti tisti frizer?

In reply to by niksoon (nepreverjen)

niksoon (nepreverjen)

hehe, keri?

In reply to by danilo šef (nepreverjen)

preseravanjee (nepreverjen)

na vsako tekmo idem.ali ka mate 2 sansi za gol sramotaaaa.
mate najboukse navijace v drzavi in spilate kak za 3.ligo.
simundza zrihtaj murase ali pa se pakivajte v 2.ligo..vej pa nemate napadalce...ka de samo bobi gole davo...uprava malo k pameti pridite da kupujete...
edino v cem ste dobri je ka mate najlepse avtogole v slo.ligi

ante ante (nepreverjen)

ante je pred dnevi omenjo ka de mura igrala neko novo posebno igro.
verjetno je mislil na avtogole.

pozableni (nepreverjen)

of ka maha zzastavo za muro cejlo tekmo in se medpolcasom je bole zanimivi kak murina igra

Mjxok (nepreverjen)

Poraz se je cakal ka de priso prle ali slede, nede mura zdrzala celo sezono brez poraza,mogoce je priso tej poraz ob pravon case,ka se malo decki pa spistijo na realna tla... zaj ci je mura spilala v kvalifikacijaj za LE se nemre cakate ka de to sako sezono... prvo naj decki, ka spilajo dobijo place ka je v gnejsnjon case najbole vazno, pa naj se borijo na igrisce pa ka dale ostanejo v 1ligi, ka de se vsaj nekaj dogajalo za vikende v ton prekmurje ostalo de pa ze prislo... ma pa Mura priliko ze za slabiva 2 tedna ka se pa izkazejo proti Domzalan samo trbej paziti, ka nikdar neves kda se domžale zdignejo ka do zacale spilate kak lani..

Xyzkra (nepreverjen)

Meni se igra sploh ni vidla tak slaba, obradovic na začetku rešil čisti gol, če bi bobijova stanga končala v golu bi verjetno zmagali. Kak koli sinfante susnjaro, je proti horvatu majster, škoda ka je mel rdečega. Maroša tudi nič ekstra, mula isto za kurac. Cipot ne bi naredil čisto nič. Se pravi en resno dober napadalec nam manjka. Pa če smo prvič zgubili jih ne trbej zdaj pa po prekmursko doj posrati. Idemo dale

baubau1 (nepreverjen)

praviš ka škoda ka je suki doubo rdečoga-zaradi svoje nediscipline je namočo ekipo včeraj.

In reply to by Xyzkra (nepreverjen)

preseravanjee7 (nepreverjen)

ka vse ne dobijo murasi imajo velki privilegij ali se konkretno zraven ne spravijo. vse neka na silo brezglavo.

porazz (nepreverjen)

ka ma veze ka je 1.poraz.
mas poraze s slabo igro in dobro igro. majo sreco ka nej bilo 4:0
70% posest in izgubiti -tou se v 1.ligi nejbilou

njiva

Nemreš špilati celo sezono brez poraza,taka se je to slekoprej moralo zgoditi,poleg tega pa smo nej meli niti sreče.Prejšnjo tekmo Šušnjara pa Šporn naredila napako,ka smo gol dobili,zaj pa Šturm,pa avtogol v napadi pa nejde pa nejde.Samo Bobi proba streljati drugi niti eden,špilamo preskok igro,ge pa nemamo igralca,ki bi žogo dobo.Tejva dva igralca Brkič in Muljič nemreta špilati za nas,isto tak Karničarja nemre špilati v 1.postavi,ampak mora iti s klopi noter isto Horvat,Nino pa de nuco eno par tekem
,ka se stabilizira.
Kupili smo nej nika čednega razen Karamarkoja in nan fali eden v obrambi in ena redna špica.Bo bokše,more biti
Ajmo Mura

psihologec (nepreverjen)

samo informativna in experimentalna studija:
z psiholoskega vidika igrajo murasi pod velikim pritiskom glede svojih posebnih in stevilnih navijacev.
Zagotovo da bi brez njih boljse igrali. Pa mislim v pozitivnem smislu njihove simbioze in pripadnosti ne da bi imel kaj proti njim oz da bi scuval naj ne hodijo na tekme.

psihologec (nepreverjen)

samo informativna in experimentalna studija:
z psiholoskega vidika igrajo murasi pod velikim pritiskom glede svojih posebnih in stevilnih navijacev.
Zagotovo da bi brez njih boljse igrali. Pa mislim v pozitivnem smislu njihove simbioze in pripadnosti ne da bi imel kaj proti njim oz da bi scuval naj ne hodijo na tekme.

Hmmmm- MURA (nepreverjen)

Meni se zdi sramotno od igralcev Mure predvsem tujcev, da pri tolkih navijačih tako sramotno špilajo ne trudijo se enostavno 100 % ka so mogoče nej dobili plače ? Če pa so dobili te pa je trbej tirati ka do jezike ven držali po treningi in jim niti na misel nede prišlo ka bi še po treningi lumpali. pa nočni lokali itd.

selektorčič (nepreverjen)

Sami eksperti..... selektor do selektora..... redno ste patetični eni.

baubau1 (nepreverjen)

muraši tudi experti za avtogole-lani najlepši Peričičov,letos Maruškov-vsaka čast

In reply to by selektorčič (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Velika Mura - HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Drugo leto takega časa derbiji z Beltinci in Nafto v drugi ligi. To ni N od nogometa. Sramota. Pa toliko denarja ste vložili. Od " Rusov " do občine. Mi pa na ta račun plačujemo velike položnice.

njiva

ajajajajajajaja fejst se motiš.Mura z Nafto pa z Beltinci več nede nikdar špilala,edino pokalno ali prijateljsko tekmo.
Vi nikdar nete prišli v 1.ligo, mi mo pa telko sikdar špilali ,ka noter ostanemo.To ka pa tij plačivleš velike položnice to je pa zato, ka če bi za Muro navijo in hodo na tekme bi to leko kompenzero in se še fajn imel poleg tega.

Dajte no, pa ite vi (nepreverjen)

Dajte no, pa ite vi špilati proti boukšemi či morete! Že zaj ste visko prišli na račun slabe slovenske lige! Obradovič je najboukši golman v Sloveniji, tak so pravili slovenski strokovnjaki.

Neko (nepreverjen)

Kovačiča pa Vidmara si naj poglejdne, kak se brane. Daleč je un od te kvalitete.

In reply to by Dajte no, pa ite vi (nepreverjen)

blek gringo (nepreverjen)

ka se čejšete če je izgubila eno tekmo.
Izjava Anteja za portal Ekipo 28.8.2019:
"Veste kaj, v prihodnje želim videti še boljšo Muro. Imamo nekaj igralcev, ki so s treningi v zaostanku, in predvidevam, da bomo v želeni ritem prišli po reprezentančnem premoru. V drugi polovici septembra ali na začetku oktobra. Pričakujem, da bo takrat naša igra že takšna, kot si želimo. Da bomo določene zadeve nadgradili, da bomo v posameznih situacijah še bolj konkretni. Čaka nas še veliko dela, vendar menim, da dokazujemo, da je pot, po kateri hodimo, pravilna," poudarja trener Mure.---
živi bili pa videli.

afta he (nepreverjen)

Vse lepo in prav. Samo da nebi slučajno prišli v formo in uigranost drugo leto v mesecu maju, ko bo konec prvenstva.

In reply to by blek gringo (nepreverjen)

Pravi novinar (nepreverjen)

Fejsal Mulic - pozna mogoče kdo ozadje zgodbe? Vsako tekmo ga da spilat, pa zaradi kakovost ziher nej. Ka je še nika nej pokazo na niti eni tekmi do zdaj. Me pa zanima zakoj se ga forsejra? Ka je v ozadji?
Kak pride on na igrišče ma Mura avtomatski 10 igralcev, nasprotnik pa 12...

Piczek (nepreverjen)

Da se obesimo na njega in pozabimo da mamo še dosti šlampastih v ekipi - Karničnik, Šturm, Šporn, ...

In reply to by Pravi novinar (nepreverjen)

krsk65

Šporn včeraj igro najboljse v vezni liniji, velik boljše kak Kozar ali pol Kovter

In reply to by Piczek (nepreverjen)

tutu (nepreverjen)

Šturm je za tebe slab? On je fejst dober levi bočni. Kljub eni napaki pač včeraj. Pri njen je velki problem, ka na njegovi strani špila majster Šušnjara, šteri nema več kondicije kak za 55 min in ga večino drugoga polčasa sploj nega v obrambi. Enouk malo gledajte, pa te vidli. Te pa maš dva igralca nasprotnikov za paziti... Šporn pa je za mene dosta boukši kak Kozar. Sicer slabša verzija Lorbka, to trbej priznati, ampak tak slab pa vseeno neje. Za moje pojme ma več tehničnoga znanja pa tudi boukši je v defenzivi od Kozara... Veliko večji problem Mure je to, ka nema pravoga napadalca in ofenzivnoga veznoga. Neman nič proti Maroši. Daleč od toga. Ma nos za gol. Ampak v igri, v tehniki itd. je preslab za prvo ligo. Neje on tisti glaven napadalec za ekipo prve lige. Menjava. Več za moje pojme nej. Na žalost pa Mura zamenjave za njega nema. Oziroma Mulić v teh minutaj neje pokazo nika, ka bi dejansko lejko kdaj bil vsaj dostojna menjava Maroši, kaj šele ka bi dobivo prednost pred njin. Te menej osebno tudi Horvat ne prepriča. San se od njega obeto več. Zato pa večina napadov Mure ide prek bokov. Dobro, en razlog je tudi, ka Šimundža bole goji igro za boke, ampak lani, kda je bil Kouter prednji vezni, je dosta več akcij šlo pred sredine. Ker je bil pač dober... Pa Šušnjara. Dobro, on je v ofenzivi odprejta knjiga. Ma pač tisti svoj špint in to je to. Seveda to zna izkoristiti, ker je pač dosta hitrejši od nasprotniko. Neje pa nikšen tehničar, človek s potezo več, s pregledon. In kak san zgoraj omeno, v drugon polčasi ne lejče več nazaj v obrambo. Ampak ja, kak kavčar je fajn biti pameten. Poleg toga še kavčar, šteri nema pojma o taktiki in malih podrobnosti o fuzbali. Tak kak večina od nas...

In reply to by Piczek (nepreverjen)

navijač (nepreverjen)

Karničnik gdaj je nazadnje igral na svojem mestu špila na levi strani kjer ne more razviti igro.
,Šporn kaj mu manjka zdaj ste mu obesili gol proti olimpiji kjer je on bil najmanj kriv glman mu vrže žogo v center kjer ima dva igralca za sabo naj bi vrgel na stran ali pa degžiral naprej,to je njegovo delo ne pa da se dela pametnega Šturm od tistega časa ko ga je Kek poklico v reprezentanco misli da je najboljši nima nobene igre trener pa nič.

In reply to by Piczek (nepreverjen)

blek gringo (nepreverjen)

fejsal ma kvaliteto v dvobojih ker ma moč in višino(glede na ostale nizke muraše) in včeraj je pometo 3 aluminijove z golmanom vrejd keri so se obesili na njega...ali zatou je v gužvi menje fleksibilen..ali nemre v 3min gol dati če nej zrela situacija za gol

F (nepreverjen)

nino je fajn okrevo-polovico podaj je dal aluminiju-izgubili so zatou ker so fizično in kondicijsko bili slabši od domačih zatou netočne podaje-brezglavo lejtanje-eheh

lekadol (nepreverjen)

Kelko trenerof komentira tekmo ajme mama moja ,vsi znalci eden pa nevej kelko je gol visoki pa šurke !?.

zumbarumba (nepreverjen)

zokoj so važne mere gola? za kondicijo možganof?

In reply to by lekadol (nepreverjen)

F (nepreverjen)

poglejte si 87.min Mulićev faul (brsno je ujeto žogo golmana), te ga pa 5 palčekof aluminija začalo pošikavati-ali noben muraš ga nej prišo branit.

poznavalec nogobrca (nepreverjen)

A ni Mulić igral za Aluminij?

In reply to by F (nepreverjen)

ferdamt (nepreverjen)

je bil v rdečebelom dresi nej?

In reply to by poznavalec nogobrca (nepreverjen)

runktipunkti (nepreverjen)

pred 1uro se končala tekma espanjol:granada 1.šp.liga.
zanimivost: granada je zmagala 3:0, ne glede na posest samo 33% in pol manj nevarnih napadov od espanjola.svašta

afta he (nepreverjen)

Seveda, zmaga tisti, ki da več golov.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice