Nogometaši Domžal in Mure so se v Prvi ligi Telekom Slovenije v zaostali tekmi 3. kroga razšli brez zmagovalca z 0:0. To je bila prva prvenstvena tekma po reprezentančnem premoru.

Domžalčani so tekmo prišli kot zadnji na prvenstveni razpredelnici in posledično novim trenerjem. V premoru zaradi reprezentančnih tekem je 5. septembra trener Domžal postal nekdanji nogometaš rumenih Andrej Razdrh in nasledil Simona Rožmana, ki mu ni uspelo doseči zmage v novi sezoni. Iz ekipe sta odšla tudi člana mladinskih selekcij Adam Gnezda Čerin in Matevž Dajčar.

V prvem polčasu je bila igra zelo dinamična, z veliko priložnostmi na obeh straneh, posebej gosto so bile te razporejene v sredini tega dela igre. Medtem ko so bili Muraši nevarni predvsem iz protinapadov, pa so domači ogrožali mrežo gostov po strelih s kotov.

Tilen Klemenčič je v 23. minuti po kotu z glavo podaljšal do Matije Podlogarja, žoga pa je poletela prek prečke. Le minuto pozneje je po protinapadu Luka Šušnjara le nekaj metrov po prodoru v kazenski prostor ostal sam, a je krepko zgrešil.

Fejsad Mulič, ki je imel priložnost že 14. minuti, je 12 minut pozneje, nekaj bolj oviran kot Šušnjara malo prej, a s podobnega mesta, streljal, a je Ajdin Mulalić z nogo odbil žogo.

Domžalčani so v drugi polčas krenili še bolj odločno in nizali jalove napade, največkrat prek Tončija Mujana, ki je bil nevaren že v prvem delu. V 58. minuti je Senijad Ibričič podal do matije Podlogarja, ki pa je tik pred vrati slabo sprejel žogo in jo je nato ujel Matko Obradović. Mura je v nadaljevanju nekoliko bolj strnila obrambne vrste, Domžalčanom pa streli od daleč niso uspevali.

Tako je do lepe priložnosti prva prišla Mura v 79. minuti, ko je Tomi Horvat podal rezervistu Amadeju Maruši, ki je s 15 metrov meril po diagonali, Tilen Klemenčič pa je z zadnjimi močmi spremenil smer žogi, ki je odletela tik mimo desne vratnice. Le tri minute pozneje so gostje znova nevarno zapretili in je Klemen Pucko poslal z leve strani žogo v kazenski prostor, šla je prek vratarja Ajdina Mulalića in se od vratnice odbila do Maroše, ki je z glavo streljal, s telesom pa je gol preprečil Sven Šoštarič Karič.

Slabi dve minuti pred koncem je Luka Bobičanec ostro streljal v sprintu, je bil vratar domačih uspešnejši in tekma se je končala brez zadetkov.

Domžale so po štirih remijih in prav toliko porazih zadnje mesto prepustili Rudarju, Mura je četrta.

Že v nedeljo, 15. septembra, bosta oba tokratna tekmeca igrala v 9. krogu DP; Domžale bodo igrale v gosteh proti Triglavu, Mura pa bo gostila CB 24 Tabor Sežano.

S spleta

Komentarji (33)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tribuna Sever (nepreverjen)

Pa naj še što pove, ka so Black Gringosi sami deca pa nezaposleni pa neven ka......
Zgleda ka vsi delajo popoldansko smeno ka nega nienoga na tekmi......
Žalost.....

tt (nepreverjen)

Članov navijaške skupine BG je kar nekaj na tekmi, samo nej organizirano, tak ka ne blodi nekaj na pamet. Jih pa poznan kar nekaj keri jutri rano vgojno delajo in zaradi toga nejso šli na tekmo, za razliko od tebe luzera, keri verjetno cele dneve sediš pred računalnikon pa samo čakaš na kakšno novo objavo ka boš lejko šinfo pa pluvo po drugih.

In reply to by Tribuna Sever (nepreverjen)

ultr. (nepreverjen)

In zakaj teh KAR NEKAJ ne navija? Nima transa? A se bojijo koga oz. kje tiči razlog?

In reply to by tt (nepreverjen)

en (nepreverjen)

In zakoj si ti nej šal ta na tekmo pa tan navijo, če si zaj tu tak glasen? Pa nej mi povedati ka ti kao ne hodiš navijat pa takše, ka v ton primeri se nemaš absolutno nobene pravice tu nekaj buniti, zakoj nej nešče drugi bil tan oziroma, zakoj je nej nešče drugi tan navijo!!!

In reply to by ultr. (nepreverjen)

samirjasmin (nepreverjen)

mulo mulić sramota od igre

Oliva (nepreverjen)

kaj si ti vedno tako fukjneni
ali samo 365 dni v leti

In reply to by samirjasmin (nepreverjen)

nogobrc (nepreverjen)

zokoj pa te ne navijajo oz se ne derejo MURA,MURA.
čujem samo domžalsko deco...ideš na tekmo pa sedijo kak v gledališču

abcdf (nepreverjen)

te si drugič malo vuja spucaj, boš mogoče bokše čul ;)

In reply to by nogobrc (nepreverjen)

Karel 44 (nepreverjen)

Spilamo kak muha brez glave

Gost8 (nepreverjen)

Lejko bi kakšoga stisnoli prouti konci.

jesusmaria (nepreverjen)

katastrofa od fudbala, doslej najslabša prvensvena tekma v letošnjem prvenstvu v stilu..lud jebe zbunjenoga..nika od nika..

Pufi1... (nepreverjen)

S ken ste tou naslovno sliko napravili, z mobicukon?

BratJouzi (nepreverjen)

Najboukse ka bi mulica nekan posodili, ka bi jih oslabili s tem..
Toga je pa Mörec predlago???

Ostriž (nepreverjen)

Fala bauge ka bar pika. Tak slabo so še letos nej spilali. Napad katastrofa mujic ehhj susnjara isto
Dobro ka imamo Maruško

Lujz (nepreverjen)

Katastrofa od igre, te nove "okrepitve" so zgleda samo okrepile določene privat žepe

navijač (nepreverjen)

se opaža iz tekme v tekmo ka mora cela ekipa se prilagajati enomi kateri ne naredi nič ali pa še manj,ne bom piso imena ker nemrem kaj tak slaboga napisati. Uprava športni ,športni ,športni direktor ali pa nekoga ki se razmi v nogomet nej pomurski ampak v igro in zna najti igralce za ekipo ki jih rabimo to da vam trener vodi celo klubssko upravo žedno prek vode ka si zmisli to ma obnaša se tak kot da ima klub denar samo za njegove zahteve o bi bilo za enkrat vse .PA DA NEBI MISLILI MU UPAM TO POVEDATI TUDI V OČI KER TO NI POŠTENO KAJ VRAČA LJUDEM KI SO MU ZAUPALI.

Tikvena esa (nepreverjen)

Edino ka je gnes bilo dobro, je vknjižena pika, vse ostalo škoda guča,...!!!

Čergoli (nepreverjen)

Mulo imenovan Gigi Govednina - sidraš slep je tisti, ki je vidi, da je to vrhunski igrač!!!!! Mura bo baje v prihodnje tekmovala v Dalmatinski ligi balinanja!!!! Baje so to vse priprave za udeležbo v prej imenovani ligi!!!! Priprave se nadaljujejo v nedeljo v Murski Soboti in vsi ste vabljeni na ta vrhunski dogodek!!!!

Marlyegh (nepreverjen)

Neje slo kak bi lejko. Pa ka? Pika je pika.

komunist lojz (nepreverjen)

mene pa zanima ali lahko v fiatu Uno
pelješ 6 migrantov

12 (nepreverjen)

Pika..polne domace tribune v nedeljo in tri pike

Medvedekpuu (nepreverjen)

Ta tekma vcera je bijla na nivoje 3. Lige.. kak nemajo 12. Igralca so kak kokos brez glave...

cigan (nepreverjen)

Bravo Obradovic, ti si rešila muro z odličnimi reakcijami. Novi kandidat za reprezentanco!!!

stric franjo (nepreverjen)

Pojdite pogledat kako brani vratar pri veržejskih mladincih... ta je za reprezentanco, ne pa Obradovič

In reply to by cigan (nepreverjen)

Prihodnost vaš… (nepreverjen)

Pa sami pametnjakoviči!
Mura je odspilala dobro in se vidi delo med pauzo v obrambi.
Kar se tiče napada nej bilo slabo ali niti en je nej mel srečo dobro zaključiti tak ka me sploj nej presenetilo ka je mulic nej dal gol. Mulici trbe minutaza in de si sam napravo priložnosti je pa realno ka Sirk falij

34 (nepreverjen)

Kelko san guco z njimi, so med pauzo delali dosta na realizaciji. Minutaza? Vejpa zoge si nemre staviti. Pogledni si njegove stike z zogo zadnje tekme. Če včeraj zača tekmo šteri koli namesto njega zmagamo!

In reply to by Prihodnost vaš… (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Golgeter falij. Tisti, ki zna streljati točnona gol. Če sem trener, po vsakem treningu vsak napadalec pa vezni 5o strelov na gol, vrag nej vido, ka se ne bi naučili točnosti.

A79 (nepreverjen)

Zakaj pa je na potalu https://www.mojekarte.si vstopnica za tekmo NŠ Mura : NK Tabor Sežana 10€?!?

A79 (nepreverjen)

So že popravili. :)

In reply to by A79 (nepreverjen)

O JOJ MURA (nepreverjen)

LEJKO BI ŠE 3 DNI ŠPILALI PA GOLA NE BI DALI IN TO NAJSLABŠEMI V LIGI.

bejle zavec (nepreverjen)

čuj ti tele zabito z drisko polito
ali si vedno tak fuknjeni ali si tak zelo fuknjeni samo ob petkih

In reply to by O JOJ MURA (nepreverjen)

abcdf (nepreverjen)

Kak v starih dobrih časaj, nucamo v napadi enga fajića ali pa obija! Prisilni mus! :)

sijo1972 (nepreverjen)

Mura neje včeraj tak slabo odpišala, ker večina ka vas tu komentira drugo o nogometi ne vej kak tou ka pomeni gol. Vsi nekaj šinfate Muliča ali kalko je pa dobil priložnosti, kvaliteta napadalca je tudi v ton ka si ustvarja priložnosti in včeraj si jih je kar nekaj lepih ustvaril ali je golman pač imel malo sreče in ne sodite ga po eni tekmi, resno ka deluje nerodno, samo mislin ka de se njemi odprlo. Na tekme nas hodi par tisoč, ki smo s srcem za Muro in dajmo vsaj tisti pa jih spodbujajmo nej pa ka jih samo šinfate in zato mislin ka tu komenterajo takšni ka nikdar nejso špilali nogometa niti nejso obiskovalci tekem, niti nejso s srcem za Muro. V nedeljo pa tak ali tak gladko osvojimo tri točke.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice