V primeru, da želite izpiliti veščine tenisa ali pa ste se zmeraj želeli preizkusiti v vlogi teniških igralcev, ki jih spremljate na različnih turnirjih, imate sedaj odlično priložnost.

Klub prekmurskih študentov bo v naslednjih dveh tednih organiziral teniški tečaj, na katerem boste lahko spoznali prvine tenisa ali pa pod vodstvom teniških učiteljev izboljšali svojo tehniko. 

Tečaj bo potekal od 13. avgusta, ob ponedeljkih, sredah in petkih na teniških igriščih v Murski Soboti. Uro, ob kateri bodo učitelji udeležence pričakali na igriščih, bodo prijavljenim sporočeni naknadno. Tečaji se bodo zaključili s teniškim turnirjem, ki se bo odvil v soboto, 25. avgusta, prav tako v Murski Soboti.

Na tečaj in turnir se lahko prijavite na info@kps.si. Za polnopravne člane je tečaj brezplačen, za nepolnopravne člane pa znaša cena celotnega tečaja 10 evrov. Cena prijavnine za teniški turnir bo za polnopravne člane Kluba prekmurskih študentov znašala 5 ervov, za nepolnopravne pa 10 evrov.

Projekt, ki že peto leto vabi k raznolikim športnim aktivnostim z različnih področij in študentom ponuja telesne aktivnosti po dostopni ceni, bo letos poleg teniškega tečaja in turnirja ponudil še kolesarjenje do Sotine ter že znano in priljubljeno FitVadbo. Oboje se bo odvilo septembra, več informacij pa bodo organizatorji razkrili kmalu.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Narobe svet (nepreverjen)

Bi kaj povedal z zapisom, pa se bojim , da bom spet brisan. Svoboda govora po administratorju Sobotainfo. Pač, svoboda govora po domače (beri admonistrator Sobotainfo).

Starejše novice