Foto: Mediaspeed.net
Pokal Slovenije v televizijskem prenosu živo le na Telemachu, ogledi na številnih terasah “čarno-bejlih oštarij”, s posebno poročevalsko ekipo pa v živo tudi na Sobotainfo.

Polfinalni dvoboj Pokala Slovenije med Muro in Aluminijem bo odigran danes ob 17.30 na igrišču Nacionalnega nogometnega centra Brdo. Zaradi ukrepov proti širjenju novega koronavirusa bo tekma potekala brez gledalcev, zato je za ljubitelje okroglega usnja še kako pomembna informacija, kje spremljati tekmo, ki bržkone odloča tudi o evropski prihodnosti enega in drugega kluba.

Prenos v živo na televiziji na Sportklubu, a le na Telemachu

Televizijske pravice za prenose tekem Pokala Slovenije si lasti Sporklub, ki so ga do nedavnega lahko spremljali uporabniki vseh večjih slovenskih telekomunikacijskih operaterjev. Trenutno pa temu ni več tako, saj je Sportklub prisoten le v programskih paketih Telemacha, kjer ga boste našli na programskem mestu 201 v začetnem, osnovnem in razširjenem programskem paketu.

Tekma ob 17.30, televizijsko druženje že 16.45

Posebni televizijski program ob prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije se na Sportklubu 1 pričenja že ob 16.45 s studijskim delom, kjer bosta gosta Mladen Dabanovič in Dejan Obrez, tekmo pa bo komentiral Goran Obrez. Tudi sredin polfinalni dvoboj med Nafto in Radomljem bo preko malih zaslonov mogoče spremljati le na Telemachu.

“Čarno-bejle oštarije” so že v pripravljene

Seveda pa tudi za ostale, ki niste uporabniki Telemacha obstaja rešitev. Kot smo izvedeli, bo večina "čarno-bejlih oštarij", teh je že 54, poskrbelo za prenos Murine tekme. Zagotovo si boste prenos tekme lahko ogledali v Okrepčevalnici Marjana, v Caffe Parku, pri Zvezdi, v baru na Fazaneriji, v Kava bar Dalmatinka v Rakičanu in marsikje drugje. V kolikor tudi sami veste za lokal, kjer bo omogočen prenos tekme, to zapišite v komentar.

Iz Brda pri Kranju v živo tudi na Sobotainfo

Dogajanje pred, med in po prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije pa bo v Brdu pri Kranju podrobno spremljala tudi ekipa Sobotainfo, ki bo na spletni strani in Facebook profilu s sogovorniki ob prizorišču v živo spremljala podrobnosti tekme, ki za obe ekipi predstavlja pomembno stopnico na poti do evropskih tekem v prihodnji sezoni.

S spleta

Komentarji (26)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
Truplo

Te kolobocije s prenosi glede tv pravic oz.paketov... so včasih zelo, zelo moteče. Sam imam telemach in se seveda ne sekiram. Ko bo 31. julija štartala NBA, pa se bojim, da telemach spet ne bo imel tistega novega kanala... in spet bom prisiljen gledati tekme na telefonu oz. računalniku.
Ne vem... nacionalka nas vsak mesec kasira denar, a nekih športnih prenosov več ne premorejo, razen tekem reprezentance, katere pa so čedalje manj zanimive. Tu je še alpsko smučanje, nordijsko smučanje, kakšno drsanje, veslanje in še kaj takega, kar več ali manj... nihče ne gleda. Aja, tudi tekme državnega košarkarskega prvenstva so imeli, morda še sedaj, ampak kdo bo to gledal? Ne prenašajo se tekme evrolige ne v košarki, ne v nogometu... nič se jim ne splača, vse je predrago... pri taki enormni zaposlitvi skoraj 2.400 ljudi, dočim ima primerljiva slovaška televizija zaposlenih okrog 600 ljudi... se pač ne čudimo, da je temu tako.
Toliko izpostavljate okrepčevalnico Marjana... kje je sploh to?

Icterus (nepreverjen)

Glede tv se absolutno strinjam +++
Marjana - Mikloša Kuzmiča 13; med prvo šolo pa avtohišo, prek od nekdanjoga mlinopeka na eki, ge se k gimnaziji zavija. Evo;)

In reply to by Truplo

čarni vrag (nepreverjen)

Si ti sploj iz Sobote?

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Ja, nej pa s toga hatara. Jeb... velikost Sobote onemogoča, ka be znau za se oštarije!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Patrion (nepreverjen)

Čreta Bar Moravske Toplice, z prijazno strežbo.

Alkoholica (nepreverjen)

Kak mo palik pijan,carno bejli svejt ti se moj cvejt.
Pil mo vse posede ce zgibimo ali zmagamo,naj se zna ka san pravi navijac pa makar zapravin cejlo socialno pa se poscin

Branko Z. (nepreverjen)

...a le na Telemahu... Sobotainfo, piši kao što govoriš...

čarni vrag (nepreverjen)

Kje si ti odo v šolo? Pod mostom. Piši kao što govoriš vala v srbščini, v slovenščini pa se imena pišejo kak v orginali.

In reply to by Branko Z. (nepreverjen)

Branko Z. (nepreverjen)

OK, majster.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Sobočanec z bakše (nepreverjen)

Truplo na Mikloša Kuzmiča prejk ove velke prazne zgradbe na kunci Aškerčove

TamaraMišel23 (nepreverjen)

Kava bar Vrček moravske toplice😁😁😁

Busybee (nepreverjen)

Pri Df ji v pasji utici v lendavi je dosta meata vabljeni vabi vas df princ teme riato kubura naredili bodo žurko in si med seboj za večerjo delili banane in si jih vtikali v usta in cuzali

Aleskovicek (nepreverjen)

A se da ge streamati na neti? Ka tisti, ka nemamo toga izkoriščevalskoga Telemacha tudi lejko poglednemo tekmo?

Križevci (nepreverjen)

Pizzerija Küčan Križevci 👍

Nikelj (nepreverjen)

Pri Martini Selo

veteran (nepreverjen)

V Peklenici lajko prijdete v Mica-velka pica Bar.Idete v Murskom Središči v prvom križišči lejvo, pa samo naravnost.

Mutavi (nepreverjen)

Pri meni lejko tekmo gledate z ogračeka, ka mo meu okno odprejto, TV de pa na polici, vstopnina pa je six pack,...Pa kavulite, pa tulite lejko po miloj vouli, nega panike!

gost42424 (nepreverjen)

naslov prosin ka nemo isko

In reply to by Mutavi (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Jebena korona paranoja nan je vničila polfinale pa finale pokala na Fazzaneriji pred 10.000 gledalci z dvema dodatnima montažnima tribunama. Zdaj de pa tekma na blesavon travniki brez tribun na faking Brdi. V cejon Prekmurji nega niti enoga okuženoga, virusa si nemreno prenesti niti če bi ščeli. Vse so vničili.

Abcdefg (nepreverjen)

Okrepčevalnica Denko Murska Sobota

jahhh (nepreverjen)

"Dogajanje pred, med in po prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije pa bo v Brdu pri Kranju podrobno spremljala tudi ekipa Sobotainfo, ki bo na spletni strani in Facebook profilu s sogovorniki ob prizorišču v živo spremljala podrobnosti tekme, ki za obe ekipi predstavlja pomembno stopnico na poti do evropskih tekem v prihodnji sezoni."

Torej na FB od Sobotainfo de livestream?

juksi (nepreverjen)

Dobro da Telemach prenaša fuzbal, ker če bi bil na Telekomu ali A1 bi se mi zmešalo. Najprej so jim vzel Šport tv, zdej pa še Sport Klub, a sploh ne moreš doplačati. Pač ni v shemi.

bajsk (nepreverjen)

To da ni programov pri operaterjih cena pa ista naprej je kraja.

halohhh (nepreverjen)

Če spremenijo programsko shemo ti odvzamejo programelahko brez stroškov prekineš naročnino:) Če tega nestoriš si sam sebe okral ne drugi ;)

In reply to by bajsk (nepreverjen)

sm (nepreverjen)

ite na vrt delat, ka te mele geste...

jahhh (nepreverjen)

Torej na FB sobotainfo de livestream? Ker je dvoumno napisano v članki.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice