Svetovno prvenstvo v Rusiji se je v četrtek tudi uradno začelo. Za nami so trije tekmovalni dnevi, nogometni ples pa bo vsak spremljal po svoje.

Za nogomet in šport na splošno bi lahko dejali, da je velik, če ne celo največji povezovalec ljudi. Gre za stvar, ki po vsem svetu vznemirja množice že od nekdaj. Precej vznemirjenja pa nas čaka tudi v naslednjem mesecu dni.

Z nogometom in barvami reprezentance, četudi med njimi tokrat ni slovenske, se poistoveti marsikateri gledalec, pa čeprav je od kraja dogajanja oddaljen tudi več tisoč kilometrov. Tudi, če na videz z določeno reprezentanco nima ničesar skupnega, se v športu zelo hitro najdejo vzporednice ali simpatije, ki iz običajnega gledalca naredijo gorečega navijača.

Borba za daljinec

Velikokrat se kdo pošali, da se ženske v času svetovnega prvenstva odpočijejo od moških. Pa to res drži? V določenih primerih zagotovo, ne pa vedno.  Zato tudi obstaja dilema, kje si ogledati tekme svetovnega prvenstva. Je domači kavč prava rešitev, ali prinaša zgolj borbo za kontrolo nad daljincem? Vsak naj si odgovori po svoje.

Je pa ena izmed rešitev ta, da si tekme v družbi prijateljev ogledate v gostilni. Tam namreč ne gre zgolj za gledanje nogometne tekme, ampak za nenehno debato o tem kaj se dogaja na igrišču, izmenjavo mnenj, komentiranje in uživanje ob tekmi.

Uživajte v prenosih na prostem

Takšno navijaško izkušnjo vam ponujajo tudi v Pomurju, kjer lahko v restavraciji in pivnici Zvezda ob različnih vrstah hmeljnatega napitka in v senci terase vsak dan spremljate tekme svetovnega prvenstva. 

Le nekaj metrov stran bodo za svoje goste z bogato ponudbo poskrbeli tudi v City Caffe, kjer boste v prijetni družbi zagotovo uživali ob nogometnih spektaklih.

Tudi v Okrepčevalnici Vrček v Moravskih Toplicah bodo ob ogledu nogometnih tekem poskrbeli za pivske gurmane in nogometne navdušence. Medtem, ko vas bodo na ekranih razvajali nogometaši, bodo za razvajanje vaših brbončic poskrbeli zaposleni v Vrčku. 

Tudi v Beltincih si boste lahko tekme ogledali na velikem platnu, v Geza se zeza Pub Beltinci vam bodo poleg bogate ponudbe omogočili tudi igranje brezplačnih stav za "tekoče nagrade".

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je trava?

BIMBO NA ŽOGI (nepreverjen)

Na koncu so pa v gostilni tak pijani, da niti žoge in igralcev več ne vidijo. Tej so najbolj " strokovni " komentarji. Bog se vas usmili, ki smisel življenja vidite v nogometu.

Nejsanplacaniz… (nepreverjen)

V cernelavcaj pri špirice na terase

majster3 (nepreverjen)

nega boljšega kak gledati fuzbal nendre v oštariji pa poslušati šalabajzere keri pogledenejo 3 tekme na leto pa sakič najbole pametni o vsem. uživancija. pa fajn eno alpa dvej ladnivi poleg.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Maš praf. Čimveč takšnih kot si ti. Je še nekaj boljšega. Veš kaj? Natepavati ženo moža, ki v tistem času sedi v oštariji, pije hladno pivo in gleda nogomet.

In reply to by majster3 (nepreverjen)

majster3 (nepreverjen)

vidim ka ti je sarkazem detektor crkno, kak preostanek pameti

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Starejše novice