Na nedeljskem polfinalnem turnirju kadetov v Murski Soboti so se domači odbojkarji Panvite Pomgrad z dvema zanesljivima zmagama uvrstili v finale. Tam bodo še Brezovica, Maribor in Šempeter.

Kadeti Panvite Pomgrad so si na polfinalnem turnirju v Murski Soboti priigrali finalno vstopnico, kjer se bodo za najvišja mesta borili z Brezovico, Mariborom in Šempetrom. 

Mladi upi soboškega prvoligaša so z 2 : 0 najprej premagali Kostanjevico na Krki, nato pa so bili z 2 : 0 boljši še od Hoč. Iz omenjenega polfinalnega turnirja se je poleg Panvite Pomgrad uvrstila še ekipa Brezovice.

Najboljši igralec turnirja je postal Val Krajcar iz Panvite Pomgrad, najboljši organizator Žan Vori, prav tako iz Panvite Pomgrad, za najboljšega napadalca je bil okronan Klemen Šen iz Brezovice. Tudi za najboljšega blokerja in libera pa sta nagradi pripadli članoma Panvite Pomgrad, in sicer Žanu Bedraču za blokerja in Davidu Novaku za libera.

Foto: Jure Banfi

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako se piše prekmurskemi glasbenik Vlado?

5podgan (nepreverjen)

čestitam dečki!

laganeze (nepreverjen)

Čestitke trenerju in fantom s prekmurske ravnice.

Gost4 (nepreverjen)

Zdaj se pa geza vrne pa do tak vsi odisli..

U2 (nepreverjen)

ma nemoj......saj jih pa geza trenejra hempaš.....zatou so tu ge so....preklopi na keglanje, ka se v odbojko ne razmiš.
prej so z mladimi grozno slabo delalli in nej bilo kvalitete za člane....tou je vsa resnica....zdaj pa bojan z st. dečki pa geza z kadeti delata in ....evo rezultati so tu....samo tou ne pomeni ka do zdaj vsi za člane špilali....neje tou tak enostavno....no gost4 tij tou itak ne razmiš

In reply to by Gost4 (nepreverjen)

tuliluli (nepreverjen)

pohvale vsen

Starejše novice