V nedeljo bo nastopil dan D za naše nogometaše in športne navdušence. Ker se lahko izid nogometnega prvenstva obrne v dve smeri, smo pred zadnjo tekmo o rezultatu nedeljske tekme povprašali mariborskega župana. Kaj napoveduje?

Kdo bo nogometaše Mure nasledil v vlogi državnih prvakov? Pred zadnjih krogom so v igri le še Koprčani in Mariborčani, ki so po ponedeljkovem spodrsljaju v boljšem položaju.

Štajerci imajo točko prednosti pred najbližjimi zasledovalci Koprčani, ki bodo v nedeljo v ponovitvi pokalnega finala gostovali pri ljubljanskem Bravu.

Maribor bo v istem terminu igral v Murski Soboti.

Čeprav nas do nedeljske odločitve bitke za vrh Prve lige Telemach ločita še dva dneva, je že zdaj jasno, da bo Fazanerija v nedeljo pokala po šivih. 

Tekme se bosta skupaj udeležila tudi župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič in župan Mestne občine Murska Sobota Aleksander Jevšek

2:1 za Muro? To napoveduje Jevšek

Na drugi strani pa soboški župan napoveduje enak rezultat, vendar za Muro. 

»Veseli me, da bo Fazanerija popolnjena do zadnjega kotička. Dobro vem, da bodo čarno-bejli dali vse od sebe, da opravičijo zaupanje svojih zvestih navijačev,« pa so za uredništvo sporočili iz kabineta župana Aleksandra Jevška.

Kaj napoveduje Arsenovič?

»Župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič se bo nedeljske nogometne tekme v Murski Soboti vsekakor udeležil v pričakovanju, da nogometaši NK Maribor prinesejo naslov državnega prvaka v Maribor, v prenovljen Ljudski vrt, kjer se bodo v prihodnje na zelenici prav gotovo odvijale zahtevne nogometne tekme ne zgolj na državnem, temveč tudi evropskem nivoju,« so za Mariborinfo sporočili iz kabineta župana.

In kaj Arsenovič napoveduje?

»Župan nogometašem NK Maribor napoveduje zmago s končnim izidom 2:1, pri čemer bi lahko mrežo nasprotnikov zatresel Ognjen Mudrinski,« so še sporočili iz mariborske občine.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

Cista lopata

Oiupoo (nepreverjen)

Ker nam še ni uspelo spraviti poslance na minimalce, kot smo obljubljali preden smo zapujsali v korito, bomo isti sedeli do penzije v DZ, čeprav imamo v statutu stranke omejitev mandatov. Vas pozdravlja, skrajna, sedaj tudi vladna Levica.

AJAJAJAJAJAJAJ (nepreverjen)

MARIBOR ŠAMPION.

njiva

Tan naj poleg Arsenoviča sidita 2 policaja, ka nan ger kakšno dejte ne z bije.
Ajajaja, ka si se zaj z Pomurca preseli na Sobota..info,ne bo ti uspelo, to je Mura, nej gnili Madjari.

Starejše novice