V pomurskem športnem prostoru je na plan v teh dneh prišla zgodba, ki spominja na holivudsko uspešnico "Ujemi me, če me moreš". Rezultati enega od pomurskih športnikov naj bi bili čista prevara.

V pomurskih medijih se je v preteklih letih večkrat omenilo ime Bena Misje, ki naj bi bil večkratni državni prvak v borilni veščini taekwondo. Lani avgusta so na lendavski občini tudi pripravili sprejem za, kot so zapisali, "štirikratnega državnega in dvakratnega evropskega prvaka v taekwondoju". Podelili pa so mu tudi občinsko priznanje za izjemne športne dosežke.

Uspehi, ki to niso bili?

Misja naj bi lani tako že četrto leto zapored osvojil naslov državnega prvaka, prav tako naj bi bil še drugič zapored evropski prvak. Toda vse to je kot kaže izmišljotina, oziroma prevara. V zvezi s tem se je namreč oglasila slovenska taekwondo zveza, ki pravi, da Bena Misje ni med člani nobenega kluba v njihovi zvezi.

"S strani Taekwondo zveze Slovenije vam sporočamo, da omenjeni Beno Misja ni registriran član zveze in nobenega kluba v naši vezi. Prav tako ni bil nikoli registriran s strani Taekwondo zvezi in v sistemu E-šport. Priznanje, ki so mu ga podelili na osnovi rezultatov, ki jih je dosegel na tekmovanjih v taekwondoju niso bila v Sloveniji nikoli organizirana s strani Taekwondo zveze Slovenije," so se na zvezi odzvali tudi na priznanje, ki mu ga je podelila Občina Lendava.

Tudi v Italiji ga ne poznajo

Misja naj bi sicer nastopal tudi pod okriljem italijanskega kluba Hwarang, ki domuje v Veroni. Toda tudi tam pomurskega športnika ne poznajo.

"Iz kluba Hwarang iz Verone so nam sporočili, da omenjenega ne poznajo in da ni njihov član," so še sporočili iz Taekwondo zveze Slovenije.

Za pojasnila smo se obrnili tudi na Občino Lendava, saj nas je zanimalo, ali so in kako so preverjali verodostojnost rezultatov in na podlagi česa so mu podelili občinsko priznanje, a njihovega odgovora za zdaj še nismo prejeli. Za komentar smo se obrnili tudi na Bena Misjo, njegov odgovor pa prav tako še čakamo.

Kaj sledi?

Kaj točno sledi, še ni jasno, predvidamo pa lahko, da bo Misja verjetno primoran vrniti vsa priznanja oziroma nagrade, ki jih je prejel od Občine Lendava in s strani Športne zveze Lendava. Občina Lendava in Športna zveza Lendava sta Misjo že pozvala, da se opredeli do navedb Taekwondo zveze Slovenije, da lahko nadaljujeta s postopki.

Sami smo sicer želeli preveriti, kdo so nasprotniki s katerimi naj bi se boril in pri tem naleteli na zanimiv vzorec. Pomurec naj bi se namreč na enem od turnirjev pomeril z Nemanjo Milovićem iz kluba Chagi in Zoranom Djordjićem iz ekipe Dragon. Omenjenih tekmovalcev sami nismo mogli najti, smo pa našli Nemanjo Močića in Dejan Milovića, ki nastopata za klub Chagi iz Ljubljane. Ali gre zgolj za naključje, pa presodite sami.

Komentarji (74)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LOL35 (nepreverjen)

Celo Slovenijo? 99% nas verjetno ni nikoli slišalo za njega. Nategnil je verjetno samo eno zvezo in eno občino...

Tulipipan (nepreverjen)

Ges bi ga dal v ring z pravin evropskin prvakon pa ajde ka vidimo, ce de decko se sposoben iti sam iz ringa, vupan ka na vsej stiraj. Sramota lendavske obcine, ka ne preveri preden podeljuje neksa priznanja, sramotno je to do ostalih sportnikov keri dejansko trenerajo, odijo na tekme, dozivljajo poraze pa idejo dale.

simon j. (nepreverjen)

....skoraj bi zmagal še olimpiske igre v Tokiju........samo so ga prej ujeli......heheheh

Czd (nepreverjen)

Kdo je tu nor na Lendavski občini?

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Vsi. 😁😂

In reply to by Czd (nepreverjen)

Caprio (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ne razumem. Je dobil tudi kakšno denarno nagrado in tako koga oškodoval?

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Kaj je na lendavski občini dobil kaj Orbanovega denarja za uspehe,tan v Lendavi je oni Ferenc Horváth glavni in take tan nej težko nategniti.

Lendavcanstari (nepreverjen)

Malo se preverite dobitnike letosnjih priznanj v Lendavi, sploh v zenski konkurenci.... Nekatere sportnice iz borilnih vescin nimajo zmagane niti ene borbe na tekmovanju... Ali pa so vedno same v kategoriji... Pa jim date priznanje... Mene bi bilo sram....

Vardasijanci (nepreverjen)

Tan ge je sds pouleg, tan so sigdar prevare, poneverbe, lazi....

In reply to by Lendavcanstari (nepreverjen)

Lendava sport (nepreverjen)

Obe sportnici na drugem in tretjem mestu nimata nobenih omembe vrednih rezultatov. Dejansko sta v svojem sportu brez zmag.... Na njihovi zvezi se da pogledati rezultate za vsako posebej. Na zalost ni nobene druge sportnice pa pac dajo na oder kaj dajo....

In reply to by Lendavcanstari (nepreverjen)

VojkoZMajolko (nepreverjen)

Tako je, če gre vlagaš ves denar v fuzbal.

In reply to by Lendava sport (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Bo Geza Mezga stopil v akcijo in preveril kaj je v ozadju!!!!!

PepG (nepreverjen)

haha... Keri KRALJ! :)

Pižmovka (nepreverjen)

Dejansko bi si zaslužil posebno (občinsko) nagrado, da je nategnil Lendavčane. In to je delal skozi več let, nadvse uspešno! :D

Ne samo to, bil je celo bolj uspešen, kot tisti lažni soboški policaj, da je uspel toliko časa igrati to igro.

In reply to by PepG (nepreverjen)

Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

Vidi se ka mu je oča pokvarjeni odvetnik, vse je oča kriv, ka de vsem pokazal da je moj sinek kurč. va legenda. Bolani psihopati so tole in take bi trebejlo zapreti za zapahe za 30 let!

ekmeš pekmeš (nepreverjen)

kolikor vem se bo prijavil za župana u murskoj soboti

In reply to by Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

aaaaaaaaaaaaaaaaa1 (nepreverjen)

Pa ge so te Lendavčani gemali tej podatke o njegovih uspehih. Odpistiti odgovorne za takšno šlamparijo.

Ahim (nepreverjen)

Meli smo taksne in onaksne zupane, ampak kak ta sramoti naso obcino, ni se niti eden. Bo kdo odgovarjal za to? Ta sramota je zrela za odstop cele ekipe, z podzupanom sportnikom skupaj.

čarni vrag (nepreverjen)

Virtualna resničnost. Nemreš vorvati kakšni vse idioti so v tej Sloveniji. Pa glij iz Lendave, kje se vsi poznajo.

Hmmmmmmmm (nepreverjen)

Tej človek pa očitno je majster. Ker ka takšna velka zadeva ne pride ven, to more biti nekšna neverjetna sposobnost, povezana z neverjetno srečo. Verjetno so stariši, diklina pa njegovi najboukši kolegi znali, ka on ne osvaja medalj na slovenskon in evropskon nivoji. Pa so očitno nej povedali dale. Kar je že samo po sebi žmetno. Druge pa je očitno dobro napelo. Mediji očitno nejso z enin izmed redkih športnikov z njihovih krajov, šteri bi naj osvajo medalje kak po tekočon traki, očitno nikdar napravili kakšnoga prispevka ali intervjuja. Ker bi ovaček verjetno po dosežke šli pitat na tekvando zvezo slovenije. Daleč največja sramota pa je itak napravlena s strani občine, štera je očitno dala priznanja za športnika leta in podobne reči brez ka bi sploj preverili podatke...

Lendavski Fantomas (nepreverjen)

O njem so objavljali članke v tamkajšnjih medijih (Lendavainfo, Nepujšag, MMR radio), pa tudi v Vestniku, Murskem valu ... Na Youtube so na voljo tudi videoposnetki, ki pa so bolj slabe kvalitete in se težko razloči, kdo se v resnici bori.

En krajši pogovor se pojavil v oddaji Mostovi - Hidak in tako je zadeva prišla na dan, saj izgleda, da to oddajo spremljajo tudi drugod po Sloveniji.

Tu je ta prispevek (Mostovi - Hidak, 5. 2. 2020)
https://www.rtvslo.si/hidak/prispevek/174669827

Glej od nekje 16:57 naprej.

In reply to by Hmmmmmmmm (nepreverjen)

Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

Tu je en lejpi dokaz ka nam absolutno nej trebejo tote občine.., Pa ka vi delate sploj na obcini, šnops igrate cejle dneve ali ka???

In reply to by Hmmmmmmmm (nepreverjen)

Čergoli (nepreverjen)

Simpatičen fant, vsaka mu čast!!!!!

mučačos (nepreverjen)

On sam je postal klubski prvak. Pa to je prekmurski Chuck Noris.

mučačos (nepreverjen)

Pardon evropski klubski prvak.

čarni vrag (nepreverjen)

Ta človek je očitno psihično betežen ali pa neprišteven. Sicer pa se v državi kjer lejko zabavljač postane predsednik vlade, se nesmiš ničemu čuditi. So pa po sveti še vekši prevaranti. Tak je bil na Siciliji slepec zaposlen kak občinski šofer.

magiclife (nepreverjen)

"So pa po sveti še vekši prevaranti"
Nej trbej po svejti, doma jih maš en kup. Tvoj komedijant je vajenec proti raznin šverceron orožja, ponarejevalcon uradnih dokumentov, "nevednežem" pri razlagi pridobitve velike količine gotovine, ponarejevalcon diplom, lažnivcon in ostalin kere najdeš med našimi vrlimi politiki.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Šampon123 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ti si pa pa govno, celi čas na interneti visiš pa gluposti lapaš. Človik se je znajšo nej kak tij na podpori kmet

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Kak se je znajšo? Ka je nategno nemake?

In reply to by Šampon123 (nepreverjen)

splash (nepreverjen)

Tij se tudi že en lejpi čas daš nategavati določenin pacijenton, torej si ti tudi nimak.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Šampon123 (nepreverjen)

Kmet

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

kifl (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

še en uspešen madzar, pište raje o muri ker ta članek sodi samo na madzarinfo

Risto Kubura (nepreverjen)

Lendavski Bruce Lee

Lendavski Bruce Lee (nepreverjen)

Vsakega, ki ne verjame mojim uspehom pozivam na dvoboj, ko vzide sonce ob vznožje Lendavskih goric.

Vest medija (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ta medij je prehitro objavil vest. Fant je izgubil sestro in je zadeva v preiskavi, lahko da je fant potreben pomoci in mu preuranjeno krizanje skodi bolj kot pa druzbi razjasnitev okoliscin. Lahko gre za prevaro, lahko je karkoli, a zadeva sigurno se ni za javnost, dokler se postopek ne zakljuci in obcina tu ni nic kriva. Prvi, ki je dezinformacijo o Benovih uspehih napisal leta 2018, je bil ravno spletni portal, ki ni preveril informacij in je postal vir za vse ostale deleznike. Kriminalisti bodo prispevali svoje in potem bi zadeva morala v javnost, do takrat pa minus za objavo in spletni portal.

splash (nepreverjen)

Daj lepo te prosin, ne nakladaj pa ne išči nekših izgovorov. Tudi, če je dečko psihični bolnik je totalno šalabajzersko iz strani župana, občine in ostalih medijov ka so olje na tej ogenj lejvali. Njih bi mogli kriminalisti preiskovati najprlej pa te na konci toga dečkeca. Rejden kreten od župana moreš biti, skupaj z občinsko upravo, ka se daš tak zblamejrati. Upam, ka de tej župan takoj jutri vgojno podal odstopno izjavo.

In reply to by Vest medija (nepreverjen)

Kje je profesi… (nepreverjen)

Zaradi nepremisljenega porocanja za ceno plasiranja informacije brez preverjanja vseh okoliscin ste mediji odgovorni tudi za smrt profesorja, ki si je vzel zivljenje. Sedaj zopet rineye naprej. Isti ste kot obcina, ki ji ocitate slabo preverjanje. Sram vas bodi.

In reply to by splash (nepreverjen)

ekmeš pekmeš (nepreverjen)

jaz sem poznal enega ravnatelja ki je nategnil veliko količino učiteljic
pa zaradi tega ni naredil samomora
Je pa res da je v tem času nataliteta porasla, in da je bilo veliko malih ravnateljev
in ti mali ravnatelji so potem deske ravnali na kolhozniški žagi v bližini ljutomera

In reply to by Kje je profesi… (nepreverjen)

hhhg (nepreverjen)

za smrt profesorja so krivi IZKLJUČNO "mediji" v Slovenskih novicah IN Poop TV ter Kanal A.

In reply to by Kje je profesi… (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Prehitro ste objavili vest in mu tako preprečili, da bi postal še svetovni klubski prvak in dobil še zlato medaljo lendavske občine.

In reply to by Vest medija (nepreverjen)

. (nepreverjen)

ni nujno, da bo kasneje, po preiskavi govora. lendavski župan je imel pred časom hišno preiskavo oz. tudi občina lendava in zdaj je vse tiho. takrat pa se na veliko pisalo. zakaj? da imamo kaj za brati, medijem je samo to pomembno. če to ne veš, odpri oči. dečkotu pa prav nihče ne verjame in si še njegovi starši zaslužijo kazen!

In reply to by Vest medija (nepreverjen)

Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

Kriminalisti naj preizskujejo oceta in de zadeva rešena!

. (nepreverjen)

očeta, mamo in prejšnjega župana. sploh se ne bi čudil, da so povezani.

In reply to by Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

ekmeš pekmeš (nepreverjen)

ali obstoja kakva tekvandu zveza v sloveniji
nikad čuo za nju
to znači da je
NEMA

Mileni (nepreverjen)

Ka ti slovenscina dela preglavice,vejpa te pisi madzarski....tak je vseeno ce te razmimo ali pa nej.

In reply to by ekmeš pekmeš (nepreverjen)

Lendavski Bruce Lee (nepreverjen)

Vsi mi dol visite!!!!!

komunistka Olga (nepreverjen)

Jaz sem se vcasih predstaljala da sem jofanka
pa me je stari htel nategnuti,
pa sem odmah postala Herta

hhhg (nepreverjen)

Filozofi, kaj pa je je iz paralelnega vesolja? Fizika ne prepoveduje vzporednih svetov, torej mu ne morete ničesar "dokazati", saj lahko trdi svoj prav,...

Sobočanc (nepreverjen)

Blesavi madžari.

Andrejcek99 (nepreverjen)

Madžar ti mamico v r** ker si p*** tak ne pere :D :D :D

In reply to by Sobočanc (nepreverjen)

ekmeš pekmeš (nepreverjen)

ajde čuši
kako vas ovaj Madjar jebe
še nagrade mu dajete

heh (nepreverjen)

heh ...kaki lolek že na daleč se vidi da je prevarant

heh (nepreverjen)

lendavsi heroj ...hahaha v ring z njim pa da vidimo heh

Sportni delavec (nepreverjen)

To je samo se en dokaz vec, da so ti sportni izbori sama kuhinja... Dejansko se ne da priznanje pravim sportnikom, ki bi si to zasluzili ampak je samo vazno, kdo koga pozna, kateri je kje priljubljen pa ce pri zupanu ali novinarjih.... Itd... Da bi pa nekdo v sportni zvezi opravil domaco nalogo in preveril rezultate na oks, ki je krovna organizacija za sporte.... Ne to pa ne... Smo preleni, oziroma ne bomo drezali v to ker potem tudi nasi nic ne dobijo ker si ne zasluzijo.... In to se dogaja vedno na lokalnem nivoju.... Ko starsi otrok sforsirajo svoje otroke do priznanja preko vez, namesto, da bi si priznali, da pac njihov otrok ne bo dober sportnik.... Bo pa uspel kje drugje.... In to je vsepovsod tako....

KATASTROFA (nepreverjen)

slika se samo z madžarskimi zastavami, tak ka je nategno madžarsko

Bucko (nepreverjen)

V ITALIJI SO BORBE NA ČRNO IZ PRVE ROKE ZA VELIKE DENARJE!

Reziser (nepreverjen)

Malo manj ameriskih filmov gledaj.....

In reply to by Bucko (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

A totega hepana zraven sebe na sliki je nategna na suho. 😅😂

upornik (nepreverjen)

opala, če dobro vidim ste izbrisali vse komentarje, ki so govorili tudi o karate klubu iz Murske Sobote. Ščitite koga?

upornik (nepreverjen)

zemen nazaj, nika nej izbrisano, je v drujgon članki.

Vinogradnik (nepreverjen)

hepan

In reply to by upornik (nepreverjen)

hrtek (nepreverjen)

glede na to ka so mu starši pravniki, pa res daje prav absurdne izjave. upam da bo ustrezno kaznovan. in potem naj kaj verjamemo takšnim pravnikom ter solijo nam pamet! povrhu so dobili očeta opitega med vožnjo. sami najbolj kršijo zakone! https://vestnik.si/clanek/aktualno/opita-tozilka-vodja-je-napovedal-ukr…

krtek (nepreverjen)

hrtek eti ti ne dan prav, očo toga lendavskoga chuck norisa misjo so policajge nej doj stavili te gda se je alkoholizerani pelo, lekar ga je plot sobočkoga cintora doj stavo, pa znaš ka še je eno par spomenikov na cintori poleg plota podro pa te so komaj policajge se prišli

hrtek (nepreverjen)

samo omenil sem, kar piše, piše pa: "zaradi vožnje v opitem stanju". kako je bilo zares oz. detajlno, ne vem in me niti ne zanima. sramota je že napravljena. in pa oprostite, ampak da cela družina (še posebej s takšno izobrazbo) ne skuži, da sploh ni uradno član tega.... ali so res tako zabiti ali pa smrdi nekaj drugega tu. bodo že odkrili zdaj.

In reply to by krtek (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

V plot od cintora so se zaleteli nekši dečki. Enoga poznam. Je iz Martjanec.

opoj (nepreverjen)

trdoto plota sobočkoga cintora so alkoopojni doj po staroj industrijskoj sprobavali 2x,

Risto Kubura (nepreverjen)

Juhuhuhuhu pomlad tu!!!!

heh (nepreverjen)

fuj ...antipatiko

Nenategnjeni (nepreverjen)

Mene ne prištevajte k nategnjenim .ker me od špprta zanima samo Mura .Če je koga nategno naj je .

Mileni (nepreverjen)

Jebes Muro

In reply to by Nenategnjeni (nepreverjen)

Plačilo na domu (nepreverjen)

Smotani (nesposobni) in neodgovorni občinari občine Lendava to ni smešno, ampak žalosno

Čergoli (nepreverjen)

Zagotovo je prvak v nategovanju.

Sportnikk (nepreverjen)

Pa ka lejko cakas od Vogrina..????
Obnasanje katastrofa... Kda si vogrin tri spricare spige pa že itak neve gucati ka zaca lajati... Sramota...

Lendavski Bruce Lee (nepreverjen)

Jaz nisem Vogrin!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice