Fotografija je simbolična
V ponedeljek na Planet prihaja najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon. V njej sodeluje tudi Prekmurka.

Na osupljivih poligonih v Dominikanski republiki v oddaji Exatlon se bosta spopadli rdeča in modra ekipa, katere del je tudi Sobočanka.

Na koncu dva zmagovalca

Revolucionarna oddaja Exatlon navdušuje občinstvo po svetu, zdaj pa bomo lahko ob neverjetnih športnih izzivih navijali tudi slovenski gledalci in gledalke. Na izjemno težkih poligonih se bosta med seboj pomerili rdeča in modra ekipa, ki bosta tekmovali tako za določene ugodnosti kot za skupno in individualno zmago.

Na koncu tekmovanja Exatlon bosta namreč zmagovalca dva – najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg zmagovalcev prve slovenske preizkušnje Exatlon prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov.

Med tekmovalci tudi Prekmurka

Športne preizkušnje bo s svojim nezgrešljivim komentarjem spremljal voditelj Miran Ališič, medtem ko bo utrip med tekmovalci in tekmovalkami v netekmovalnem delu preverjala Tina Gaber.

V tropskih krajih se mudi osem članov modre in osem članov rdeče skupine. Modro ekipo sestavljajo 35-letni Luka Turk iz Radovljice, sedemkratni svetovni prvak v ledenem plavanju, 26-letna Eva Peternelj, osebna trenerka in spletna vplivnica iz Kopra, 20-letni Alen Lamper iz Celja, državni prvak v teku na deset kilometrov in na tri kilometre z zaprekami, 31-letna Sanja Novak, vsestranska športnica iz Murske Sobote, 29-letni nekdanji košarkar Nik Korošec iz Ljubljane, 20-letna Alja Šlebnik iz Radelj ob Dravi, ki ji je med športi najbližje plavanje, 29-letni trener športne gimnastike Gregor Divjak iz Sevnice in 42-letna Katarina Jerše, ki je profesorica športne vzgoje iz Ljubljane.

Sanja Novak (FOTO: Planet TV)

Dodajmo, da rdečo ekipo sestavljajo jo Nives Orešnik, nekdanja mis Slovenije, ki trenutno deluje kot osebna trenerka, njen partner Andrei Lenart, igralec, ki smo ga videli v več slovenskih serijah, pa tudi v hollywoodski uspešnici Kingsman: Tajna služba, aktualna državna prvakinja v ritmični gimnastiki Aleksandra Podgoršek, "prva mišica Slovenije" Igor Mikić, nekdanja umetnostna drsalka Pina Umek, trener borilnih veščin Denis Porčič Chorchyp, model in osebna trenerka Marjanca Polutnik ter športni navdušenec Franko Bajc.

Ekipi se bosta z neverjetnimi poligoni, kakršnih na slovenskih televizijah še nismo videli, prvič srečali že v ponedeljek, 6. septembra, ob 19.45, ko bo na Planetu premiera šova Exatlon.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)
Dar (nepreverjen)

Kaj pa maske?

czd (nepreverjen)

Se ve za zmagovalca Luka Turka...
Nima konkurence med temi

Starejše novice