Kot poroča Index.hr se je hrvaški nogometaš Marko Šimić znašel v precejšnjih težavah.

Nekdanji nogometaš Mure naj bi med letom iz Balija v Sydney spolno nadlegoval potnico, ki je sedela ob njem.

Šimić, ki je kratko obdobje svoje kariere preživel tudi v Murski Soboti (odigral je sedem tekem in se enkrat vpisal med strelce), prava nogometna zvezda pa je v minulih letih postal v Aziji, se sooča s hudimi obtožbami. Znašel se je namreč v policijskem pridržanju, saj naj bi med letom iz Balija v Sydney spolno nadlegoval svojo sopotnico, piše Index.hr.

31-letni "hrvaški Ronaldo", kot mu pravijo v Aziji je sicer stalni gost hrvaških tabloidov, saj je znan po svojem dokaj živahnem intimnem življenju. Pred leti so se hrvaški tabloidi razpisali predvsem o tem, da je bil pogosto viden v družbi Tatjana Dragović, ki je bila takrat še žena hrvaškega tenisača Gorana Ivaniševića.

Medtem so se že oglasili tudi v Šimićevem klubu, kjer pravijo, da so to zgolj obtožbe in da nihče iz kluba ali od ostalih potnikov ni videl incidenta. Epilog vsega skupaj bo najverjetneje znan v prihodnjih dneh.

Video: Edini zadetek, ki ga je za Muro dosegel Marko Šimić

Foto: Facebook (Marko Šimić)

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Po novom, mo si morali kupiti dve karti na avioni, ka ne bi sedeli poleg kakšne zmejšane babe, ki bi te spravila v policijsko pridržanje.

afta he (nepreverjen)

Ka so ga nej ven vrgli, če jo je nadlegoval. ha,ha.

Starejše novice