Na Fazaneriji je bil včeraj odigran derbi med Muro in Mariborom, ki se je končal z visoko zmago črno-belih s 4 : 1. Nekateri so šli celo tako daleč, da so vijoličaste obtožili, da so "prodali tekmo".

V Murski Soboti smo bili včeraj priča pravemu nogometnemu prazniku, v katerem so varovanci Anteja Šimundže povsem povozili vodilno ekipo Maribora in se veselili tretje zmage v letošnji sezoni.

Zloraba imena, gre za stari profil

Navijači Maribora so bili po tekmi povsem razočarani, nekateri so šli celo tako daleč, da so varovance Darka Milaniča obtožili "prodaje tekme". Na veliko začudenje mnogih je bil po enim takšnih zapisov podpisan tudi Dom starejših občanov Ljutomer. 

Glede na to, da takšni zapisi nikomur ne bi mogli biti v ponos, smo poklicali Tomija Nemca, direktorja tamkajšnjega doma, ki je zadevo takoj pojasnil.

"V tem primeru je šlo za hudo zlorabo našega imena in zato kategorično zavračam, da bi za temi zapisi stal kdo iz Doma starejših občanov Ljutomer. Zadevo že preiskujemo in smo jo predali policiji, seveda pa za zdaj še ni jasno, kako se je to lahko zgodilo," nam je povedal Nemec. 

Ob tem je dodal, da gre za njihov stari profil, na katerem niso več aktivni. Kdo bi lahko stal za tem dejanjem ni znano, nam je pa Nemec ob tem že potrdil, da so na NK Maribor naslovili prošnjo po izbrisu komentarja.

"Tekmo ste prodali"

Takšen je bil sicer komentar, ki je bil zapisan na uradnem facebook profilu NK Maribor.

Facebook

Kaj so pred tekmo napovedovale stavnice?

Med komentarji smo sicer večkrat zasledili podobna namigovanja, ki se v tekmah, kjer izgubi izraziti favorit, velikokrat pojavljajo. Ponavadi v takšnih namigovanjih prave resnice seveda ni.

No, so pa vsi, ki so včeraj verjeli v zmago Mure, lahko za svoj vložek dobili skorajda šestkrat toliko, kot so vložili. Kvota na zmago Mure je na nekaterih stavnicah znašala od 5.80 do 6.30, kar v praksi pomeni, da ste za vložek 10 evrov dobili 58 oziroma 63 evrov.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bhu (nepreverjen)

Eh dajte no....
Palik clanek samo ka se nekaj napise....

jezus2 (nepreverjen)

Kajjjj???? Direktor je rekel, da so na NK Maribor naslovili prošnjo po izbrisu komentarja. hahahaha Če ni poklical policije je kot direktor zatajil kaznivo dejanje. Zatajitev kaznivega dejanja pa pomeni kaznivo dejanje.

rafael (nepreverjen)

Seveda so Mariborčani prodali tekmo, sem sto procenten.

nihče (nepreverjen)

Kakšna prodaja tekme , Mura je zasluženo zmagala,če to navijačem Maribora všeč ali ne.

tutu (nepreverjen)

Pa ajde, vrvo bi, ka bi tekma mogoče bila odana, če bi bilo proti konci prvenstva in se Maribori nebi za nikaj več šlo in/ali če bi rezultat bil +1 za Muro (torej 1:0, 2:1...). Dvomin, ka bi si Maribor za nalašč naredo sramoto s 4:1. Pa še več bi lejko gor dobili...

lukakulbasi (nepreverjen)

Nemrete se spijaznite mariborčane ka je mejla mura pač baukše den.. pa ka si tij zmejšane :D

veliki tič (nepreverjen)

pravile komentar trebal mu je še jebat mater pasjo

Čarni vrag (nepreverjen)

Za božjo voljo, dom starejših ni oseba in ne more nikogar obtožiti. Lahko bi kvečjemu stanovalci ali direktorica ali hišnik tega doma koga obtožili. Slovenščina da te kap.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

za prodano tekmo se leiko dobijo velike peneze

OŠIV (nepreverjen)

"Je dom starejših občanov obtožil Maribor, da je prodal tekmo?"
Van članke pišejo pri novinarskon krožki v kakšni osnovni šouli (v razredni stopnji, ka se razmimo)? :)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

vcasih sem jaz prodajal tekme,,,to je bilo gnara,,,za svinjam futrat,, sedaj pa imajo drugega managera

Starejše novice